dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.721
- Πόντοι
- 8.345
.
εγω προσωπικα ειμαι το ακριβως αντιθετο. μ'αρεσει να προγραμματιζω και επειδη το επιτρεπει η δουλεια δυσκολα ακυρωνω πραγματα. anyway φανταζομαι οτι πολλοι κανουν υπομονη για την συγκεκριμενη για να ειναι πιασμενη για 3 βδομαδες, αλλιως θα εβρισκα σε 2-3 μερες
Δεν κάνω σχέδια για παραπάνω από βδομάδα γτ ως επί το πλείστον γαμιουνται και πάντα πάντα πάντα γτχμ οπότε έχω κανονίσει κάτι σημαντικό βγαίνει δουλειά και ακυρώνω τελευταία στιγμή!να ξέρεις μόνο πόσες προκαταβολές σε ξενοδοχεία για διακοπές έχω χάσει και πόσα αεροπορικά ακόμα κλαίω!!
Ότι κάτσει οπότε κάτσει αδερφε! τελευταία στιγμή και στο φλου
Παρόλα αυτά καμιά πουτανα δε περιμένω παραπάνω από όσο πρέπει και σίγουρα όχι παραπάνω από μισάωρο σε προκαθορισμένο ραντεβού,όχι μέρες και μήνα!και αυτό περιλαμβάνει όλες τις πουτανες όχι μόνο αυτές που πληρώνονται
εγω προσωπικα ειμαι το ακριβως αντιθετο. μ'αρεσει να προγραμματιζω και επειδη το επιτρεπει η δουλεια δυσκολα ακυρωνω πραγματα. anyway φανταζομαι οτι πολλοι κανουν υπομονη για την συγκεκριμενη για να ειναι πιασμενη για 3 βδομαδες, αλλιως θα εβρισκα σε 2-3 μερες