Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 196.564
Ματάκια μου εσυ...!Είσαι τρέλλα ρε μωρό..............................
Ματάκια μου εσυ...!Είσαι τρέλλα ρε μωρό..............................
Αχ τι αγάπη που παίρνω,πόσες ευχές..με λιώνετε!Χρόνια πολλα γυναικάρα όμορφη κι έκφυλη......πάντα οι επιθυμίες σου να πραγματοποιούνται!!
Εχει κι άλλο χεχεχε!
![]()
Ευχαριστούμε για το κέρασμα, αλλά δεν βλέπω να χορταίνουμε!!!Ειχα αρκετό διάστημα που δεν μπορούσα να παραμεινω για ώρα στο νημα λογω πολλών υποχρεώσεων ,και μάλλον με πεθυμησαν τ αγόρια.. σήμερα όμως που ειμαι χαλαρή, θα χορτάσουμε ο ενας τον άλλον..να κεράσω αλλη μια φωτο..
![]()
Αχόρταγε χεχεχεχε!!Ευχαριστούμε για το κέρασμα, αλλά δεν βλέπω να χορταίνουμε!!!
Έβαλα και χθες και σήμερα βιντεάκια..Θέλουμε και κέρασμα με βίντεο μωράκι...
Δεν παίζεσαι.....Τ αγορι μου τ όμορφο..ένα ραντεβού πρωινό, μες στην καυλα..όλα τα θυμάμαι!
Να είσαι πάντα καλά ,σ ευχαριστώ πολύ!!
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ αγοράκι μου!!!Χρόνια πολλά sexy Jo! Να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενη!
Παρε το χερι να βλεπουμε καλυτεραΕιχα αρκετό διάστημα που δεν μπορούσα να παραμεινω για ώρα στο νημα λογω πολλών υποχρεώσεων ,και μάλλον με πεθυμησαν τ αγόρια.. σήμερα όμως που ειμαι χαλαρή, θα χορτάσουμε ο ενας τον άλλον..να κεράσω αλλη μια φωτο..
![]()
Τον παίζω με το βιντεάκι σουΚάτι αυθόρμητο,χωρίς φίλτρα κλπ,εξάλλου δεν ξέρω απ αυτα(άσχετη χαχαχαχα),αλλα ειμαι υπέρμαχος της "φυσικότητας" στα πάντα,αρα μαζι μου οτι βλέπετε παίρνετε
![]()
Ευχαριστώ πολυ αδυναμία μου...Εμπνεεις και εμπνεεσαι...τόσο απλά!
Χρόνια σου πολλά Μυλαιδη μου!
Αχ εσυ καυλιαρικο αγορι..να σαι καλά μωρο,ανυπομονώ..παλι!!χιλιοχρονη κοριτσαρα !!! τα υπολοιπα θα τα πουμε στο κρεβατι χεχε
Γι αυτό τα βάζω, να είμαστε καλά να καυλωνουμε!!Τον παίζω με το βιντεάκι σου