Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Happiness26cm

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Like
46
Πόντοι
0

Έχει κάποιος γνώμη για το κορίτσι;

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.353
Πόντοι
1.056

Έχει κάποιος γνώμη για το κορίτσι;

Το γύρισε και αυτή επαγγελματικά;

Την είχα πάρει παλιότερα μερικές φορές, πριν γίνει επαγγελματίας. Με την τότε εμπειρία μου την συστήνω ανεπιφύλακτα

Angelo89

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα καρντάσια θέλω ενεργητική κοπέλα για πείτε αύριο σε ποια να πάω Λία η Αναστασία

PazzFuzz

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
90
Πόντοι
0
Παιδια εκανα και δεχτηκα ακα στοματικο απο φιονα! Τωρα το μετανιωσα γιατι συνειδητοποιησα οτι ειναι επικυνδεινο..
Ειχε κανεις προβλημα απο κατι τετοιο. ?

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
5.118
Πόντοι
606
οχι ρε μουτρο τ πας κ κανς

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Την έχω δει στη πιάτσα δεν έχω πάει αλλά από εμφανισιακά σκίσει
Επίσης εμφανισιακά σκίζει αυτή εδώ...

Στήνεται στη γωνία απέναντι από το fever και ζητάει 25ε αλλά δεν κάνει γυμνό τσιμπούκι.
Της μίλησα μια νύχτα και αν δεν ήξερα από την αγγελία ότι είναι τρανς, δύσκολα θα την ξεχώριζα.
Φουλ θηλυκή και πολύ ευγενική.
Αυτή και η Εμυ αν βάλουν βυζιά και το γυρίσουν στο ξεκωλέ στυλ στην πιάτσα, θα κάνουν πάταγο πιστεύω

Angelo89

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Η Ιωάννα σταμάτησε; Γιατί δε βλέπω αγγελιες της πλέον;

PazzFuzz

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
90
Πόντοι
0
Πηρα τηλεφωνο σε δυο αφροδισιολογους επειδη φρικαρα λιγο με το θεμα. Ηταν και οι δυο αρκετα χαλαροι και μου ειπαν να μην ανυσηχω! Τους ρωτησα αν ειναι καλη ιδεα να παρω καποια αντιβιωση(προτεινεται στο ιντερνετ) ηταν και οι δυο αρνητικοι σε αυτο. Μου ειπαν να κανω εξετασεις στο μηνα με τριμηνο. Η αληθεια ειναι πως η χαλαροτητα τους μου φανηκε περιεργη επειτα απο οσα διαβασα στο γοογλε.
Ο θεος βοηθος.

PazzFuzz

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
90
Πόντοι
0
εδωσα πρωτη φορα μεσα σε δυο μερες ακα πιπα σε τρανσ και πηρα μια ακα. επισης οταν γυρισα σπιτι θυμηθηκα οτι ειχα δαγκωσει το ουλο μου καποιες ωρες πριν και υπηρχε ενα σκισηματακι αυτο κυριως με τρομαξε.
Νομιζω δε πρεπει να ξανα γινει ετσι..
Αν σου εχει τυχει θεμα υγειας στο παρελθον ξες οτι μπορει να παει πολυ στραβα. Φιλια

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.053
Πόντοι
446
Ε, άμα έχεις αγχωθεί τόσο, πήγαινε ζήτα PEP (post exposure prophylaxis). Μη με ρωτάς λεπτομέρειες, δεν ξέρω, ξέρω μόνο πως υπάρχει, αλλά θα πρέπει να ληφθεί εντός τριημέρου από την ύποπτη επαφή. Ρώτα έναν γιατρό.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.900
Πόντοι
1.336
Επίσης εμφανισιακά σκίζει αυτή εδώ...

Στήνεται στη γωνία απέναντι από το fever και ζητάει 25ε αλλά δεν κάνει γυμνό τσιμπούκι.
Της μίλησα μια νύχτα και αν δεν ήξερα από την αγγελία ότι είναι τρανς, δύσκολα θα την ξεχώριζα.
Φουλ θηλυκή και πολύ ευγενική.
Αυτή και η Εμυ αν βάλουν βυζιά και το γυρίσουν στο ξεκωλέ στυλ στην πιάτσα, θα κάνουν πάταγο πιστεύω
Την πέτυχα πριν δυο εβδομάδες και αλήθεια κ γώ μπερδεύτηκα. Αλλά μετά θυμήθηκα το άλλο… είναι αυτή που πριν ένα χρόνο πήγα μ αυτήν στην καβάτζα εκεί στο φιβερ και εχεζε ζουμιά από το κλισμα που είχε κάνει… όποτε ξενέρωσα και εφυγα. Αλλά πράγματι είναι σα γυναίκα…

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
5.118
Πόντοι
606
  • Χαχα
Αντιδράσεις: TZOYLI

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Την πέτυχα πριν δυο εβδομάδες και αλήθεια κ γώ μπερδεύτηκα. Αλλά μετά θυμήθηκα το άλλο… είναι αυτή που πριν ένα χρόνο πήγα μ αυτήν στην καβάτζα εκεί στο φιβερ και εχεζε ζουμιά από το κλισμα που είχε κάνει… όποτε ξενέρωσα και εφυγα. Αλλά πράγματι είναι σα γυναίκα…
Τι λες βρε...:buck2::buck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom