Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 41
- Like
- 10.014
- Πόντοι
- 4.510
Δυνατό φαίνεταιΓνωστή πορνοστάρ είναι....έχει κάτι μήνες που έφυγε απλά δεν άλλαξε την τοποθεσία
Δυνατό φαίνεταιΓνωστή πορνοστάρ είναι....έχει κάτι μήνες που έφυγε απλά δεν άλλαξε την τοποθεσία
amanda ξεκαθαρα, αν εννοεις την bella την κοκκινομαλλαΓια αυτούς που έχουν παει και στις 2, Βella ή Amanda πιο καλα προσόντα?
![]()
TRANS STRELLA - ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ! ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 6945547765
TRANS STRELLA - ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ! ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Με δικό μου καθαρό studio κοντά στα στον σταθμό των τρένων στον ΟΣΕ, κεντρικά. Ενδιαφέρομαι για γνωριμίες με άτομα για να περάσετε όμορφα. Πάντα με εχεμύθεια και καθαριότητα.kanesex.com
Έχει κάποιος γνώμη για το κορίτσι;
Την έχω δει στη πιάτσα δεν έχω πάει αλλά από εμφανισιακά σκίσειΈχει κανείς άποψη για Έμυ;
Επίσης εμφανισιακά σκίζει αυτή εδώ...Την έχω δει στη πιάτσα δεν έχω πάει αλλά από εμφανισιακά σκίσει
Την πέτυχα πριν δυο εβδομάδες και αλήθεια κ γώ μπερδεύτηκα. Αλλά μετά θυμήθηκα το άλλο… είναι αυτή που πριν ένα χρόνο πήγα μ αυτήν στην καβάτζα εκεί στο φιβερ και εχεζε ζουμιά από το κλισμα που είχε κάνει… όποτε ξενέρωσα και εφυγα. Αλλά πράγματι είναι σα γυναίκα…Επίσης εμφανισιακά σκίζει αυτή εδώ...
![]()
Χριστίνα η παιχνιδιάρα
Καλησπέρα είμαι Χριστίνα 23σέξι καυλιάρα μελαχρινή ενεργό παθητικά όλα τα γούστα σε περιμένω να με καλέσεις6945059902kanesex.com
Στήνεται στη γωνία απέναντι από το fever και ζητάει 25ε αλλά δεν κάνει γυμνό τσιμπούκι.
Της μίλησα μια νύχτα και αν δεν ήξερα από την αγγελία ότι είναι τρανς, δύσκολα θα την ξεχώριζα.
Φουλ θηλυκή και πολύ ευγενική.
Αυτή και η Εμυ αν βάλουν βυζιά και το γυρίσουν στο ξεκωλέ στυλ στην πιάτσα, θα κάνουν πάταγο πιστεύω
μουτρο πεθενεις και δεν τ ξερεις αυτο εχω να σου πω!!!!!!κατσε σπυτακι σου κ μην πας πουθεναΝα δωσω μια πιπα πηγα . Αλλα τα πραγματα πηραν αλλη τροπη.
Τι λες βρε...Την πέτυχα πριν δυο εβδομάδες και αλήθεια κ γώ μπερδεύτηκα. Αλλά μετά θυμήθηκα το άλλο… είναι αυτή που πριν ένα χρόνο πήγα μ αυτήν στην καβάτζα εκεί στο φιβερ και εχεζε ζουμιά από το κλισμα που είχε κάνει… όποτε ξενέρωσα και εφυγα. Αλλά πράγματι είναι σα γυναίκα…