Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 195.469
Εισαι αφασία, τελος!!χαχαχαχαχα!!Στο προσωπικό έλα μου μισό λεπτό να σε φιλέψω
Εισαι αφασία, τελος!!χαχαχαχαχα!!Στο προσωπικό έλα μου μισό λεπτό να σε φιλέψω
Παιζει να εισαι η μοναδικη γυναικα που εισαι πιο καυλα απο κοντα απο οτι στις φωτο!!! Ποσο σεξυ....
Γιατι δεν βάζω φίλτρα κλπ τετοια χαχαχαχα!!Αχ εσυ..Παιζει να εισαι η μοναδικη γυναικα που εισαι πιο καυλα απο κοντα απο οτι στις φωτο!!! Ποσο σεξυ....
τι να τα κανεις τα φιλτρα, φευγει η καυλα με αυταΓιατι δεν βάζω φίλτρα κλπ τετοια χαχαχαχα!!Αχ εσυ..![]()
Αν ειναι προσφατη η φωτο , εχεις αδυνατισει
Πριν κάμια ωρα την έβγαλα, ναι αδυνάτισα λιγο ,πολλά ραντεβού, αρκετές προπόνησεις λογικο μωροΑν ειναι προσφατη η φωτο , εχεις αδυνατισει
Η προπόνηση πάντως κάνει καλοΠριν κάμια ωρα την έβγαλα, ναι αδυνάτισα λιγο ,πολλά ραντεβού, αρκετές προπόνησεις λογικο μωρο
Καλα πάντα αδύνατη ήμουν φυσικα,απλα" στεγνωσα "λιγο παραπάνω
Η άθληση γενικά, κανει καλο στο σωμα,αλλα και στην ψυχή, και στο λέω ως επαγγελ.προπονητρια& πρώην αθλήτριαΗ προπόνηση πάντως κάνει καλο
ουαου τζο,σουπερ εισαι.
Ευχαριστώ αγορακι!!ουαου τζο,σουπερ εισαι.
τιποταΕυχαριστώ αγορακι!!
Αυτο το " στεγνωμα " μετα τα 40 που δυσκολο . RespectΠριν κάμια ωρα την έβγαλα, ναι αδυνάτισα λιγο ,πολλά ραντεβού, αρκετές προπόνησεις λογικο μωρο
Καλα πάντα αδύνατη ήμουν φυσικα,απλα" στεγνωσα "λιγο παραπάνω
....δεν ξέρω για ποια λες 40 plus,εγω τωρα τον Απρίλη θα κλείσω τα 25Αυτο το " στεγνωμα " μετα τα 40 που δυσκολο . Respect
Το θεμα δεν ειναι να λεει η ταυτοτητα 25 , αλλα που δειχνεις για 25....δεν ξέρω για ποια λες 40 plus,εγω τωρα τον Απρίλη θα κλείσω τα 25![]()
Φτιάξε βαλίτσες για London, φευγουμε!!Το θεμα δεν ειναι να λεει η ταυτοτητα 25 , αλλα που δειχνεις για 25
For ever twenty five , Yeaaaa!!!
Αυτο μου το εχεις υποσχεθειΦτιάξε βαλίτσες για London, φευγουμε!!
Ξεχνας, και γω σου χω στειλει πολλακις κοκκινο τριανταφυλλο![]()
Η γλώσσα πρέπει να είναι σβέλτη με αυτό το σώμα
Με τ αγκάθια μαζί μου το προσφέρει, τον είδες αγαπη που μου εχει;!χαχαχαχαχαχα!!