Στο μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα πριν καμιά ώρα είχε καινούργιο τεμάχιο από Ρωσία,Λανα όνομα,,σχετικά ψηλη με σώμα στεγνό, μικρό βυζί,ωραία πόδια και μικρό βυζί.Στο δωμάτιο φαίνεται ότι είναι καινούργιο αίμα,πίπα έβαζε το κεφάλι μόνο μέσα,προσπαθεί να ευχαριστήσει τον πελάτη αλλά δεν ξέρει τον τρόπο.Για δοκιμή με τη τιμή αυτή προτείνεται .
Είπα να ρίξω και ένα δεύτερο,γενικά μετάξι και φυλής πολλά κλειστά και πολλές ρεπατζουδες στη θέση των κοριτσιών.
Πήγα Λιοσίων 73 να δοκιμάσω τη καινούργια Χαγιάτ.Χοντρη με πολλά τατουάζ,ωραίο σχετικά πρόσωπο.
Στο δωμάτιο μπηκε επικοινωνιακή,είχε όρεξη για συζήτηση και γενικά είναι ευχάριστος χαρακτήρας.Αφου μου δήλωσε πόσο κουρασμένη είναι άρχιζε να μου καθαρίζει το πουτσο,πρέπει να χαλάσε 4 μωρομαντηλα,αυτό διαρκείασε κανένα 5 λεπτό με εμφανή διάθεση να περάσει ο χρόνος μιας και ήμουν μπαναρισμενος πριν καμιά ώρα.Μαλιστα μου δήλωσε ότι οι Έλληνες νο Κλιν την ίδια ώρα που οι μασχάλες της μυριζανε μπετατζη σε τρόλεϊ μετά το μεροκάματο.Πιπα ατεχνη και βαριστημενη,το εφεγε σχετικά καλά όσο μπορούσα δηλαδή γιατί ανάμεσα μας υπήρχε ένα στρώμα λίπους που δυσχέρειε την πλήρη είσοδο.Εχυσα μετά πολλά και αυτή έριξε μια μικρή νταγκλα στο κρεβάτι να πάρει δυνάμεις.
Μακρυά και αγαπημένοι 5/10.