tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.914
- Πόντοι
- 6.056
Και να πω ότι την εβρησα....παει στο διαολο..... Φαντάσου να της μιλαγα και άσχημα....
Τύπε .... αυτοί που στέλνουν λεφτά μπροστά ....
ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ
Και να πω ότι την εβρησα....παει στο διαολο..... Φαντάσου να της μιλαγα και άσχημα....
Αν παρατηρήσεις όλο το προφίλ και όχι μόνο αυτή την αγγελία που είναι βδομάδες θα δεις ότι η κοπέλα έχει πιο πρόσφατες αγγελίες ΛάρισσαΚαλησπερα σας. Ξερουμε κατι για αυτην? Μηνυμα μεσω της σελιδας αποτι βλεπω. Εχει αναφερθει κατι?
![]()
Άννα το καλύτερο γαμησι
Είμαι η Αννα 38 καυλιαρα και πολύ παιχνιδιάρα στο κρεβάτι κάνω φουλ πρόγραμμα χωρις ταμπου και πολύ ορεξατη για σεξ στειλε μηνυνα για να περάσουμε αξέχαστες στιγμές στο χώρο που εσύ επιλέγεις. Θα σε τρελανω με την ελευθερη πιπα μου και με τα κόλπα μου στο κρεβάτι σου να σε κανω να χυσεις οπου...kanesex.com
Αν παρατηρήσεις όλο το προφίλ και όχι μόνο αυτή την αγγελία που είναι βδομάδες θα δεις ότι η κοπέλα έχει πιο πρόσφατες αγγελίες Λάρισσα
Της εγραψα μηνυμα. Βρισκεται Αθηνα αυτες τις μερες. 80 ευρω για μια ωρα. Γνωριζει καποιος κατι?Αν παρατηρήσεις όλο το προφίλ και όχι μόνο αυτή την αγγελία που είναι βδομάδες θα δεις ότι η κοπέλα έχει πιο πρόσφατες αγγελίες Λάρισσα
Για ποση ωρα το ραντεβου? Ειναι Ελληνιδες?Ναι φυσικά . Τις ξέρω Γτ έχω κσντγ μαζί τους
Και να γινόταν δε θα σου το έλεγε εδωΑκαποτο φιστικομα γίνεται?
Σου εστειλε τηλ η μεσω μηνυματων?Της εγραψα μηνυμα. Βρισκεται Αθηνα αυτες τις μερες. 80 ευρω για μια ωρα. Γνωριζει καποιος κατι?
Το δικο τους μαν η το δικο σου?6907070120
Τηλέφωνο οποίος θέλει για να μην απαντάω σε έναν έναν
Στο βιμπερ έχει μια καυλιάρα, οπότε υποθέτω δικό τηςΤο δικο τους μαν η το δικο σου?![]()
Σε ευχαριστουμε για το τηλ τους6907070120
Τηλέφωνο οποίος θέλει για να μην απαντάω σε έναν έναν
Τηλεφωνο ακομη δεν πηρα ουτε εδωσε. Μεσω chat η ομιλια.Σου εστειλε τηλ η μεσω μηνυματων?
Σε λαθος ποστ το εστειλες μαλλον6907070120
Δεν μιλαω για αυτες τις κοπελες που ανεβασες. Ανεβασα μια αγγελια πριν απο αλλη κοπελα.6907070120
Το τηλ που ποσταρες αφορα αυτη τν αγγελια?Δεν μιλαω για αυτες τις κοπελες που ανεβασες. Ανεβασα μια αγγελια πριν απο αλλη κοπελα.
Αυτη ποσα παιρνει? ξερουμε?Το τηλ που ποσταρες αφορα αυτη τν αγγελια?
Δεν ανεβασα εγω καποια
![]()
Άννα το καλύτερο γαμησι
Είμαι η Αννα 38 καυλιαρα και πολύ παιχνιδιάρα στο κρεβάτι κάνω φουλ πρόγραμμα χωρις ταμπου και πολύ ορεξατη για σεξ στειλε μηνυνα για να περάσουμε αξέχαστες στιγμές στο χώρο που εσύ επιλέγεις. Θα σε τρελανω με την ελευθερη πιπα μου και με τα κόλπα μου στο κρεβάτι σου να σε κανω να χυσεις οπου...kanesex.com
Δεν ποσταρα κανενα τηλεφωνο φιλε μου. Ενας αλλος εκανε λαθος.Το τηλ που ποσταρες αφορα αυτη τν αγγελια?
Δεν ανεβασα εγω καποια
![]()
Άννα το καλύτερο γαμησι
Σε λαθος ποστ το εστειλες μαλλον6907070120
Σορρυ χαχαχα εχεις δικιο.Δεν ποσταρα κανενα τηλεφωνο φιλε μου. Ενας αλλος εκανε λαθος.
80 ευρω λεει. Ουτε που ξερω αν αξιζει. Απο λαρισα ειναι αποτι καταλαβαινω. Τηλ παντως δεν εχει δωσειΑυτη ποσα παιρνει? ξερουμε?
Οτι ισως τρολαρει??????Πάτησα το τηλέφωνό που έδωσε ο παραπάνω για της βίζιτες και μου έβγαλε αυτο