Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 197.043
....πόσο παραπάνω..;!!Στο 3 μας ραντεβού έδωσες..".ρεσιτάλ "αντοχής στο κωλαράκι μου!!την επομενη φορα θα ασχοληθω ακομα ποιο πολυ με την κωλαρα σου μωρο !!!!
....πόσο παραπάνω..;!!Στο 3 μας ραντεβού έδωσες..".ρεσιτάλ "αντοχής στο κωλαράκι μου!!την επομενη φορα θα ασχοληθω ακομα ποιο πολυ με την κωλαρα σου μωρο !!!!
υπαρχουν παντα περιθωρια βελτιωσης χαχαχαχα....πόσο παραπάνω..;!!Στο 3 μας ραντεβού έδωσες...ρεσιτάλ χρόνου στο κωλαράκι μου!!
απίστευτη κωλάρα!!
Βγαζεις γλωσσα και αρχιζεις σπατουλαρισμα.χλαπ.....χλουπ.....
...γαμω τα αυτοκολλητα μου μεσα!!!!Καλημέρα κι από μένα!
![]()
Αχ ξεχάστηκα χαχαχαχαχα!!!!!!...γαμω τα αυτοκολλητα μου μεσα!!!!
btw. γαμω τις ποζες κ γαμω τα β'ζομπαλα εδω!!!![]()
Μωρο μου...απίστευτη κωλάρα!!
...ετσι μπράβο...!!Βγαζεις γλωσσα και αρχιζεις σπατουλαρισμα.χλαπ.....χλουπ.....
Δεν ξέρω ,σαν εξωγήινα διαβάστηκαν χαχαχαχαχα!!!...τι 'ν το "Νελβ"?!?!?!![]()
Μας κουλαντρίζεις οπως μας πρέπει joΆργησα αλλα έβαλα αυτο που πρέπει χχαχαχαχα!!
...παίζω..ειμαι παιχνιδιάρα..Μας κουλαντρίζεις οπως μας πρέπει jo
Το 2 ραντεβού μας.. και ήταν το ίδιο και καλύτερο με το 1 μας..σ ευχαριστώ μωρακι για ολα,ξέρεις εσύXθεσινό δίωρο με την Jo...δεν γράφω συχνά ούτε αναφέρομαι σε λεπτομέρειες , μόνο τούτο θα πω , η Jo προσφέρει τις υπηρεσίες της έναντι αμοιβής αλλά δεν είναι πόρνη , είναι Εταίρα...όποιος κατάλαβε κατάλαβε...!!!
Τη λες και γκέϊσαXθεσινό δίωρο με την Jo...δεν γράφω συχνά ούτε αναφέρομαι σε λεπτομέρειες , μόνο τούτο θα πω , η Jo προσφέρει τις υπηρεσίες της έναντι αμοιβής αλλά δεν είναι πόρνη , είναι Εταίρα...όποιος κατάλαβε κατάλαβε...!!!
υπερ-καυλάρα είσαι...παίζω..ειμαι παιχνιδιάρα..![]()
Όταν ο εκάστοτε πελάτης είναι ΚΥΡΙΟΣ ,γίνομαι και γκέισα....Τη λες και γκέϊσα
...αχ εσυ....υπερ-καυλάρα είσαι
Καλα καλα, να σου στειλω καμια φώτο μου ;Όταν ο εκάστοτε πελάτης είναι ΚΥΡΙΟΣ ,γίνομαι και γκέισα
Μια από τα βαφτίσια σου . ...Καλα καλα, να σου στειλω καμια φώτο μου ;