Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.331
- Πόντοι
- 3.246
Για την μία από τις 2 στο Μ.Α 21 έγραψα την 1η μου κριτική αλλά δεν ανέβηκε ποτέ :SΕπισκεψη προ ολιγου στο Ιασωνος 44 δεξι με τα σκαλακια καθως ειχα μια πληροφορια που αποδειχθηκε τζιφος.
Στον οικο ηταν η πιτσιρικα η Μπελλα με τα πολλα τατου στο σωμα της και η Ντανιελα το ξανθο αδυνατο στυλιαρι που εχει μουνεψει αρκετα. Στο 10ρικο τα κοριτσια μας. Τσατσα η Νελλυ εσπαγε αρχιδια ειχε εγλωβισει 3-4 ατομα στο σαλονι.
Μ.Α 21 ισογειο δυο γυφτολατινες αδιαφορες.
Μ.Α 21 οροφος μια νεαρη λατινα δε θυμαμαι ονομα, βλεπόταν ...
Κολωνου 32 γωνια η Ριτα η μουναρα απλο στα 20 με δωρο παθητικο γλειφοκωλι εκτος προγραμματος.
Στο ξενοδοχειο απεναντι απο το Κ32 υπηρχε αρκετη κινηση απο γυναικες κυριως, ειδα να βγαινει ενα καλο τεμαχιο αλλα δεν πηγε σε κανα μπουρδελο για δουλεια.
Πολυ μειωμενη η κινηση στην Ιασωνος μιας και ειναι σε ισχυ το ραμαζανι.
Αυτό με το Ραμαζάνι μου διέφυγε και αναρωτιόμουν χθές γιατί ήταν λίγοι οι Πάκιδες, ανεβαίνει η θερμοκρασία και το επίπεδο της μπόχας μαζί κυρίως στην Ιάσονος.
Στα Κολωνού 32-30 γινόταν λίγο χαμούλης το απόγευμα, στο 32 2 δωμάτια κλειστά και 2 αναμονές , στο δίπλα στην υπόγα που ενώ έχει 2 εμφανίσιμες κοπέλες δεν έχω περάσει ακόμα λόγο χώρου ήταν 2 παρέες 3+2 πιτσιρικάδες αλλοδαπής καταγωγής που περίμεναν να περάσουν για παρτούζα, πάρτυ τα χλαμύδια σκέφτηκα
Πέρασα με Αναστασία στο Κ15 δεξιά, σχετικά ψηλή, νορμάλ σώμα με λίγα παραπάνω κιλά, σχετικά πεσμένο 2άρι βυζί αλλά όχι νερουλό, οκ κώλο στο όρθιο στα 4 χάνει λίγο λόγω σωματότυπου, μαλί μελαχρινό-ξανθό βαμμένο κοτσιδάκια, καλό δέρμα.
Καλή πίπα χωρίς δόντι, έκατσε και με πλάτη καθρέπτη να βλέπω. Καβάλησε καλά σε reverse, έκανε και παιχνίδι με τον καθρέπτη, στα θετικά κάποια στιγμή που έχασα το 100% , ξεκαβάλησε και άρχισε να παίζει με τις μπάλες όσο τον έπαιζα μέχρι να φτιαχτώ από μόνη της, τελειώσαμε στα 4 χωρίς βιασύνη, θετικό πρόσημο θα πώ αν και δεν με καύλωσε όσο περίμενα, θα ξαναπεράσω ποιο φτιαγμένος για επαναληπτικό.