Alligator35
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2022
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
Για την Έμμα ξέρουμε πληροφορίες το μωρό που γράφει 1000 το τρίωρο? Γιατί βλέπω κριτικές γίνεται και με 1 ώρα.
333,33€ την ώρα δηλαδή ?Για την Έμμα ξέρουμε πληροφορίες το μωρό που γράφει 1000 το τρίωρο? Γιατί βλέπω κριτικές γίνεται και με 1 ώρα.
Για την Έμμα ξέρουμε πληροφορίες το μωρό που γράφει 1000 το τρίωρο? Γιατί βλέπω κριτικές γίνεται και με 1 ώρα.
Τα καταπίνει όμως ρε τύπε ...€1,000 ???
Είναι με τα καλά της ???
Μάλλον για θύματα ψάχνει ...
Και όμως δεν τα καταπίνει...Τα καταπίνει όμως ρε τύπε ...
![]()
Άλλες ρε συ με 1000€ καταπίνουν και σπαθιάΚαι όμως δεν τα καταπίνει...
Με την συγκεκριμένη πληρώνεις την "εμπειρία," που προσφέρει....μην το ψάχνεις. Έρχεται χρόνια Ελλάδα και έχει φτιάξει το πελατολόγιο της...Άλλες ρε συ με 1000€ καταπίνουν και σπαθιά
![]()
Οοοοοχχχχιιιιιι καλά κάνει αφού υπάρχουν τύποι που πληρώνουν 300€ την ώρα...Με την συγκεκριμένη πληρώνεις την "εμπειρία," που προσφέρει....μην το ψάχνεις. Έρχεται χρόνια Ελλάδα και έχει φτιάξει το πελατολόγιο της...
Θα βγουν τωρα οι γνωστοι/αγνωστοι που περνιουντε για προνομιουχοι και θα σε αρχισουν στις μαλακιες(η καθεμια χρεωνει οτι θελει και πιπες.)Οοοοοχχχχιιιιιι καλά κάνει αφού υπάρχουν τύποι που πληρώνουν 300€ την ώρα...
Ουστττττ με τα γίδια
Φίλε όσο θα υπάρχουν οι πρηξες τηλεφωνακιδες που θα παίρνουν τηλέφωνα για να καυλαντησουν οι κοπέλες θα μιλάνε άσχημα και θα βρίζουν.Θα βγουν τωρα οι γνωστοι/αγνωστοι που περνιουντε για προνομιουχοι και θα σε αρχισουν στις μαλακιες(η καθεμια χρεωνει οτι θελει και πιπες.)
Δεν πα να ειναι και η Ουρσουλα Μαντρες, τα φρυδια μου θα επαιρνε.Για να δώσεις €1,000 πρέπει ή να είναι η επώνυμη μουνάρα ή να κάνει παπάδες.
Μη τρελαθούμε.
90 ή 130 πήγε το πακέτο;Επειδή πλέον πίστευα πώς η κουβανεζα είναι γνωστή και μη εξαιρετέα δεν ανέβασα την αγγελία της όμως ρε αδέρφια με μουρλανατε στα pm!!!!
Ανεβάζω εδώ ώστε να μην απαντάω στον καθένα ξεχωριστά.
Πολλές καταπίνουν και με πολυ λιγοτεραΤα καταπίνει όμως ρε τύπε ...
![]()
Ή να έχει και 3 φίλες και να τις φέρει και αυτές μαζί!Για να δώσεις €1,000 πρέπει ή να είναι η επώνυμη μουνάρα ή να κάνει παπάδες.
Μη τρελαθούμε.
4 μαζι τις αντεχεις ρε μπαγασαΉ να έχει και 3 φίλες και να τις φέρει και αυτές μαζί!
Εσενα είχα στο μυαλό μου, εγώ μια με το ζόρι...4 μαζι τις αντεχεις ρε μπαγασα![]()
κατερίνα20Ψάχνω με την δικιά μου μία συνοδό για τρίο. Έχετε να προτείνετε κάποια;