Δεν κάνω κάτι για να αλλάξω την κατάσταση. Όχι με την παρουσία μ εδώ δηλαδή. Γιατί γενικά δεν γνωρίζεις κ ούτε θα εκθέσω σε αυτόν τον χώρο την πολιτική η κινηματική μ στάση απέναντι στα πράγματα κ τους τρόπους π εγώ παλεύω για ένα καλύτερο μέλλον. Εσύ για κάποιον λόγο κατηγόρησες εμένα π είχα το θράσος να ζητάω κάποια συγκεκριμένα πράγματα για να εξυπηρετήσω, εσύ με είπες υπηρέτρια, εσύ είπες ουσιαστικά ότι αυτό π κάνω είναι κάτι π δεν αξίζει να συγκαταλέγεται δίπλα σε μια τίμια καθαρίστρια. Κ σε όλα αυτά κάνεις λάθος. Είμαι πάντα ευγενής κ πάντα ταπεινή. Κ ούτε καμία επίδειξη χρήματος έκανα ποτέ ούτε κάποιο show off. Προσφέρω απλά κ όμορφα τις υπηρεσίες μ κ φροντίζω να εξασφαλίσω για τον εαυτό μ όσο περισσότερη σιγουριά για το μέλλον μ μπορώ γιατι δεν βλέπω να αλλάζει τίποτα σύντομα. Δεν είμαι εγώ ο εχθρός σου, ούτε της καθαρίστριας. Στην ίδια πλευρά βρισκόμαστε. Κ ούτε έχω θίξει να τονίσω η φέρει σε δύσκολη θέση κάποιον για ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ θέμα εμφάνισης, τριχοφυία, αναπηρία,. ουλές, κιλά. Όποιος με έχει δει μπορεί να το επιβεβαιώσει. Απλώς κάποια πράγματα με ευγένεια τα αρνούμαι κ ναι με ενοχλεί να μην γίνεται το όχι Μ σεβαστό κ να δέχομαι πίεση, είναι δύσκολη η θέση μ, αυτό έλεγε εξαρχής