Διαγραμμένο μέλος 108214
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 112
- Πόντοι
- 0
Όντως το pasaran είναι πρηξαρχίδι,... το passaran είναι άλλη λέξη που γράφεται με δύο s...No pasaran είναι πρηξαρχιδι
Όντως το pasaran είναι πρηξαρχίδι,... το passaran είναι άλλη λέξη που γράφεται με δύο s...No pasaran είναι πρηξαρχιδι
Άρα με το δικό σου σκεπτικό να έρθει κάποιος μες τη βρώμα να τ πω κάνε μπάνιο κ να πει όχι πληρώνω γλείφε έτσι κ μην μιλας?Τι ξέρω βρε φίλε μου, αλλά δεν μπορώ να ακούω κάποια που ζητάει 170 ευρώ την ώρα να θέτει ως προϋπόθεση ο πελάτης της να έχει κόψει τις τρίχες στα αρχίδια του... Αν είναι δυνατόν...
Συγνώμη, αλλά κούρασες . Αυτα που γράφεις έχουν ξαναγραφεί και είναι πλέον βαρετά.Σωστό... όλες οι καθαρίστριες δεν είναι ίδιες... Δείχνεις τον δρόμο και στις υπόλοιπες καθαρίστριες με τον τρόπο σου... Να διεκδικούν το παραπάνω που τους αναλογεί... Μπροστάρισσα στο γυναικείο κίνημα των 170 ευρώ μαύρα και μάλιστα, με προύπουθεσεις!!!!
No passaran!!!
Χαίρομαι που δεν είμαι μόνο εγώ που σκέφτομαι και με το πάνω κεφάλι και όχι μόνο με το κάτω... Σε ευχαριστώ Μήτσο!!Συγνώμη, αλλά κούρασες . Αυτα που γράφεις έχουν ξαναγραφεί και είναι πλέον βαρετά.
Δεν έχω καταλάβει εσένα το θέμα σ είναι ότι αυτό π κάνω είναι ανήθικο? Ότι ζητάω πάρα πολλά? Η ότι πρέπει να ανέχομαι τα πάντα αφού ζητάω τόσα? Η όλα αυτά μαζί?Χαίρομαι που δεν είμαι μόνο εγώ που σκέφτομαι και με το πάνω κεφάλι και όχι μόνο με το κάτω... Σε ευχαριστώ Μήτσο!!
Στολή καθαρίστριας για την επόμενη φορά έχεις? Αυτό έχει σημασία!Δεν έχω καταλάβει εσένα το θέμα σ είναι ότι αυτό π κάνω είναι ανήθικο? Ότι ζητάω πάρα πολλά? Η ότι πρέπει να ανέχομαι τα πάντα αφού ζητάω τόσα? Η όλα αυτά μαζί?
Να σημειώσω οτι δεν πήρα θέση επι της ουσίας. Απλά είπα οτι είναι βαρετό.Χαίρομαι που δεν είμαι μόνο εγώ που σκέφτομαι και με το πάνω κεφάλι και όχι μόνο με το κάτω... Σε ευχαριστώ Μήτσο!!
Όπως λέει και το ανέκδοτο..."μιλάς με γρίφους μάγε!!!"Δεν έχω καταλάβει εσένα το θέμα σ είναι ότι αυτό π κάνω είναι ανήθικο? Ότι ζητάω πάρα πολλά? Η ότι πρέπει να ανέχομαι τα πάντα αφού ζητάω τόσα? Η όλα αυτά μαζί?
Κακώς το συνεχίζεις....Δεν έχω καταλάβει εσένα το θέμα σ είναι ότι αυτό π κάνω είναι ανήθικο? Ότι ζητάω πάρα πολλά? Η ότι πρέπει να ανέχομαι τα πάντα αφού ζητάω τόσα? Η όλα αυτά μαζί?
Γέροντα δεν λέει το ανέκδοτο?Όπως λέει και το ανέκδοτο..."μιλάς με γρίφους μάγε!!!"
Έλα μωρέ καιρό είχαμε να δώσουμε pop corn worthy materialΚακώς το συνεχίζεις....
Κ δεν είναι κ 170 είναι 150 αλλά δεν είδα κανείς να διαμαρτυρήθηκε για το λάθος οπότε μ μπαίνουν ιδέες χαχαχαΝα σημειώσω οτι δεν πήρα θέση επι της ουσίας. Απλά είπα οτι είναι βαρετό.
Τώρα αν τα 170 είναι πολλά ή λίγα ή αν μπορεί να διώξει πελάτη κλπ, είναι άλλη συζήτηση, δεν αφορά την άννα, και δεν είναι του νήματος της. Αφορά όλες τις κοπέλες οπότε άνοιξε αλλού νήμα να γίνει, αν γίνει, συζήτηση.
Λα΄θος μου . 130 ήθελα να γράψω , αλλά έβαλα 170Κ δεν είναι κ 170 είναι 150 αλλά δεν είδα κανείς να διαμαρτυρήθηκε για το λάθος οπότε μ μπαίνουν ιδέες χαχαχα
Τι είχες γιαννημ τι είχα πάντα που λέμε κ στο χωριό μουΚαι σε αυτό το νήμα,τα ίδια
Θέμα με την τιμή
Αν Θες τα δίνεις αν όχι πας αλλού
Ανάλογα την εκδοχή...τα ανέκδοτα διαφοροποιούνται ενίοτε ένεκα της προφορικής διάδοσής τους...Γέροντα δεν λέει το ανέκδοτο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έλα μωρέ καιρό είχαμε να δώσουμε pop corn worthy material
Nα σπάει λίγο η ρουτίνα
Βλέπω οι χρηματιστιστηριακοί δείκτες πέφτουν σιγά σιγά...Λα΄θος μου . 130 ήθελα να γράψω , αλλά έβαλα 170
Βέβαια , δίκιο έχεις. Αν είναι έτσι και με ένα Post μου πέφτει 20€ , τότε με10 post μου, θα μας πληρώσει κιόλας....Βλέπω οι χρηματιστιστηριακοί δείκτες πέφτουν σιγά σιγά...
Ο αγώνας μπορεί και δικαιωθεί!!!Βέβαια , δίκιο έχεις. Αν είναι έτσι και με ένα Post μου πέφτει 20€ , τότε με10 post μου, θα μας πληρώσει κιόλας....
Τρέμε αννούλα
Άντε σε λίγο θα μας πεις και για τον Βελουχιώτη, και θα τραγουδήσεις "στα άρματα, στα άρματα εμπρός στον αγώνα....."Ο αγώνας μπορεί και δικαιωθεί!!!
Με σφουγγαρόπανο όμως μαζί, κουβά και μαντήλι στο κεφάλι...και με φλεβίτιδα στα πόδια που έχουν οι καθαρίστριες από την πολλή ορθοστασία και με σκασμένα χέρια και σπασμένα νύχια από τις χλωρίνες...Στολή καθαρίστριας για την επόμενη φορά έχεις? Αυτό έχει σημασία!