Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 163 άτομα (15 μέλη και 148 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.331
Πόντοι
3.246
Καλά ρε τύπε! Την πήρες ΑΚΑ κι έχυσες στα καπούλια?! :2funny::jerking: Δεν υπάρχει καμία σωτηρία στην Ελλάδα... :2funny:
Χαχαχά, ρε Ελληνικά γράφω νομίζω, ζήτησα σκούφο ,μόνο το τελείωμα ήταν ακά χεράτο, έλεος :cheesy:
Είπαμε, θέλω να το κρατήσω το πουλάκι μου.

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.594
Πόντοι
4.646
Χαχαχά, ρε Ελληνικά γράφω νομίζω, ζήτησα σκούφο ,μόνο το τελείωμα ήταν ακά χεράτο, έλεος :cheesy:
Είπαμε, θέλω να το κρατήσω το πουλάκι μου.
Τύπε, μου είναι αδύνατο να πιστεύω ότι δεν την πήρες ΑΚΑ, παρόλο που λες το αντίθετο... Εγώ την έχω πάρει από την πρώτη φορά ΑΚΑ και πάντα τα αδειάζω όλα στο μουνοτρυπιδι της! :rockon:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.110
Πόντοι
48.067
Τύπε λες να είναι ρομαντική η τύπισσα?
Πώς την ψυχολογισες?
Λες να γουστάρει κρεμπιεδες?
Για αυτό και τα κλειστά πιασμένα δωμάτια για πάρτη της?
γνωστή ακαποτού η Μαγκυ ..
Την εχουν χυσει ακαποτα μεσα στο μουνί ολοι οι Πέρσες της Αττικής...
δεν τον βλεπω καλα τον τυπο που την πηρε ακά..:priest::priest:

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
30.051
Πόντοι
28.636
Εσύ να αφήσεις τις συμβουλές και όταν σου λένε για καφέ να τα αφήνεις όλα και να έρχεσαι...

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.331
Πόντοι
3.246
Εγώ φταίω που ενημερώνω, παλιότρολλα...
Τύπε, μου είναι αδύνατο να πιστεύω ότι δεν την πήρες ΑΚΑ, παρόλο που λες το αντίθετο... Εγώ την έχω πάρει από την πρώτη φορά ΑΚΑ και πάντα τα αδειάζω όλα στο μουνοτρυπιδι της! :rockon:
Δεν έχεις γίνει έτσι ακόμα ;
χαχαχαχα
Πέτυχα και νεαρό με κίτρινη fanta με καλαμάκι να βολτάρει την Κυριακή στην Κολωνού, δεν ξέρω τι λέτε στα παιδιά αλλά κάποιοι σας πιστεύουν πάντως.

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.781
Πόντοι
11.096

Συνημμένα

• ghana-pallbearers-meme.jpg
    ghana-pallbearers-meme.jpg
    318,2 KB · Εμφανίσεις: 47

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.594
Πόντοι
4.646
Μύστη, χρησιμοποιώ την "Συνταγή του Τζουνη" για τα ΑΚΑΠΟΤΑ γαμησια και χαίρω άκρας υγείας σύμφωνα με τις πρόσφατες εξετάσεις μου! :rockon::zfuck:

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.594
Πόντοι
4.646

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.585
Πόντοι
726
Αλήθεια μπαίνεις ακαποτα ; Δεν φοβάσαι ; Ρωταω χωρίς να κοροϊδεύω, εγώ θ είχα φρικάρει

Mikess

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2023
Like
343
Πόντοι
21
Κορίνα φυλής 65 νομίζω.. όσο τσαχπινα ήταν πριν τόσο βαριεστημενη ήταν μέσα... Μόνο καλό το μικρό στρογγυλό κωλαρακι της στα 4 και ότι της γέμισα σπέρμα τα μικρά βυζάκια της και γκρινιάζε ότι έκαιγε...
Δεν για επανάληψη.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Αλήθεια μπαίνεις ακαποτα ; Δεν φοβάσαι ; Ρωταω χωρίς να κοροϊδεύω, εγώ θ είχα φρικάρει
Είσαι καινούριο μέλος, γι' αυτό. Δεν πρόλαβες εποχές πριν από 7 χρόνια που είχαν ολόκληρο νήμα σχετικά με αυτό το θέμα και έπεφτε τραμπούκα σε προσεκτικούς όπως εσύ. :P

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.594
Πόντοι
4.646
Είσαι καινούριο μέλος, γι' αυτό. Δεν πρόλαβες εποχές πριν από 7 χρόνια που είχαν ολόκληρο νήμα σχετικά με αυτό το θέμα και έπεφτε τραμπούκα σε προσεκτικούς όπως εσύ. :P
Μύστη, μιλάς για το νήμα με τίτλο "Creampie Clan: Ακαποτοι Καταδρομείς"...:rockon: Ο νηματοθετης ήταν το πάλαι ποτέ μέλος, Τζουνης. Μαζί με τον Παρακμιακό, τον Ακα Κωλαντερο και άλλα ξακουστά μέλη υπήρχε κλίμα άμιλλας, ενότητας κι ανταλλαγής πληροφοριών περί του απροφυλακτου έρωτα! :rockon::zfuck:

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.594
Πόντοι
4.646

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.272
Πόντοι
206
Μύστη, μιλάς για το νήμα με τίτλο "Creampie Clan: Ακαποτοι Καταδρομείς"...:rockon: Ο νηματοθετης ήταν το πάλαι ποτέ μέλος, Τζουνης. Μαζί με τον Παρακμιακό, τον Ακα Κωλαντερο και άλλα ξακουστά μέλη υπήρχε κλίμα άμιλλας, ενότητας κι ανταλλαγής πληροφοριών περί του απροφυλακτου έρωτα! :rockon::zfuck:
Αξεχαστες εποχες!!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
19.505
Πόντοι
10.906

χαχαχαχα
Πέτυχα και νεαρό με κίτρινη fanta με καλαμάκι να βολτάρει την Κυριακή στην Κολωνού, δεν ξέρω τι λέτε στα παιδιά αλλά κάποιοι σας πιστεύουν πάντως.
Από αξιόπιστη πηγή
μεταφέρω την πληροφορία ότι σύντομα θα "σκάσει" θαυματουργό μίγμα κατά των ΣΜΝ, προϊόν πολύχρονης μελέτης και δοκιμών, περισσότερα δεν μπορώ να αποκαλύψω... :hi:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η Ντανιελα είναι η πολύ λεπτή ξανθιά πιτσιρικά από το πορνομολ ή άλλη?

χαχαχαχα
Από αξιόπιστη πηγή
μεταφέρω την πληροφορία ότι σύντομα θα "σκάσει" θαυματουργό μίγμα κατά των ΣΜΝ, προϊόν πολύχρονης μελέτης και δοκιμών, περισσότερα δεν μπορώ να αποκαλύψω... :hi:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις. Τώρα τα απλά, αποστειρωμένα προγράμματα εξαπλώνονται σαν επιδημία.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.665
Πόντοι
3.936
Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις. Τώρα τα απλά, αποστειρωμένα προγράμματα εξαπλώνονται σαν επιδημία.
Ολα πηραν την φθινουσα απο το '12 και μετα. Τοτε με τον κ. Μαλακιάδη υπουργο.(Βλ. Α. Λοβερδο). Στο κυνηγι μαγισσων και την εταιρα με το ειτζ. Βρεθηκαν και αλλες εταιρες του δρομου, με την ιδια ασθενεια αλλα ηταν ομως τοξοβολες. Απο εκει και επειτα ανοιξαν οι ασκοι του Αιολου, και φτασαμε στα αποστειρωμενα προγραμματα. Παλιοτερα το φουλ ακαπελα ηταν κατι πιο συνηθες.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Ολα πηραν την φθινουσα απο το '12 και μετα. Τοτε με το κ. Μαλακιάδη υπουργο.(Βλ. Α. Λοβερδο). Στο κυνηγι μαγισσων και την εταιρα με το ειτζ. Βρεθηκαν και αλλες εταιρες του δρομου ομως, με την ιδια ασθενεια αλλα ηταν τοξοβολες. Απο εκει και επειτα ανοιξαν οι ασκοι του Αιολου, και φτασαμε στα αποστειρωμενα προγραμματα. Παλιοτερα το φουλ ακαπελα ηταν κατι πιο συνηθες.
Ήρθε και ο κορωνοϊός κι έδεσε. Όπως το πάμε, θα μας φοράνε ολόσωμα προφυλακτικά στα μπουρδέλα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom