Διαγραμμένο μέλος 214948
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 29.765
- Πόντοι
- 8.346
Τ γαμαει ομως . Εσυ εργόχειροΠώς να γ@μησει αυτό το μ@υνί με το γαριδάκι του ο μαλ@κας.
Τ γαμαει ομως . Εσυ εργόχειροΠώς να γ@μησει αυτό το μ@υνί με το γαριδάκι του ο μαλ@κας.
Στείλε μήνυμα αν μπορείςΠολλοι με ρωτανε που υπαρχουν ολα αυτα στο ινερτνετ η απαντηση ειναι σε Discord servers Οποιοσ ενδιαφερεται να μου στειλει πμ να τον κατευθυνω υπαρχει απειρο υλικο απο οποιαδηποτε εχει στο μυαλο του ....
Δεν μπορώ να σοτ στείλω pm, αν μπορείς να μου στείλεις να με κατευθύνεις πως θα τα βρω γιατί ψάχνω απο χθες μάταια.. Thanks!Πολλοι με ρωτανε που υπαρχουν ολα αυτα στο ινερτνετ η απαντηση ειναι σε Discord servers Οποιοσ ενδιαφερεται να μου στειλει πμ να τον κατευθυνω υπαρχει απειρο υλικο απο οποιαδηποτε εχει στο μυαλο του ....
Γνωριζουμε ποια ειναι η κυρια?
Στείλε και σε εμεναΠολλοι με ρωτανε που υπαρχουν ολα αυτα στο ινερτνετ η απαντηση ειναι σε Discord servers Οποιοσ ενδιαφερεται να μου στειλει πμ να τον κατευθυνω υπαρχει απειρο υλικο απο οποιαδηποτε εχει στο μυαλο του ...
Έλα φίλε άν μπορείς στείλε μουΣτείλε και σε εμενα
Ευχάριστο εξ των προτέρων
Πώς να γ@μησει αυτό το μ@υνί με το γαριδάκι του ο μαλ@κας.

Τ γαμαει ομως . Εσυ εργόχειρο![]()
Λοιπόν μάγκες μακάρι να βγω ψεύτης αλλά αυτό με το ντισκορντ είναι μούφα! Έστειλα μήνυμα και μου πε για 15€ πεηπαλ και θα μου δώσει να μπω! Αντίστοιχα πριν λίγο καιρό είχαν βάλει πάλι λινκ εδώ με ντισκορντ που ειχε όντως αρκετά βιντεάκια (σχεδόν τα ίδια με αυτά που ανέβασε ο προφεσορ εδω) και ζητούσαν πληρωμη με πεη παλ για να δεις κι αλλά όπου οι τιμές ξεκινούσαν από 10€ και έφταναν τα 25€! Ωστόσο μόλις πλήρωνες σε πετούσαν εκτός από παντου και δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα! Όποτε μου φαινεται ότι είναι τα ίδια άτομα! Μην δινετε λεφτά κριμα είναι!
"Αυτή η ξεκολιαρα δουλεύει πουθενά ή μόνο onlyfans?
λογικα φεικ ειναι
Αδερφε στειλτο μιαΛογικα και αυτο Fake ειναι
![]()
η φιλιδου δεν ειναι fake αλλα εχουν κυκλοφορισει χρονια. η γιουσεφ ηταν fakeΛογικα και αυτο Fake ειναι
![]()
Μπρο δεν το ξεκινησα εγω ολο αυτο αλοι αρχισαν να ανεβαζουν μετα ειδαν αρκετοι δεν γουσταραν σταμτησα και μετα αρκετοι ζητουσαν προσβαση κλπ και τους ειπα τον τροπο... απο εκει και περα ο αλλος λεει οτι ειναι fake και μπουρδες ... Τωρα ναι δεν θα ασχοληθω αλλο οποιος ειδε ειδε οποιος πιστευει πιστευει και οποιος θελει να μπει σε κανενα σερβερ κλπ να μου στειλει αυτα τελευταιο μου ποστ !!!Τύπε θα μας πρήξεις και άλλο τα αρχίδια? Ντάξει το καταλάβαμε, είσαι ένα ναυάγιο που πλήρωσε για ένα παμπάλαιο αρχείο που ανακυκλώνεται εδώ και χρόνια από vola, discord,mega κτλ. Τράβα παίξτον τώρα με τις κατά φαντασίαν σελέμπριτις που ονειρεύεσαι.