BigMountain
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 44.159
- Πόντοι
- 36.248
ποια είναι η οικονομικότερη πρόταση που μπορούμε να βρουμε εδώ μέσα σε κολ γκερλ?
Luisa27
ποια είναι η οικονομικότερη πρόταση που μπορούμε να βρουμε εδώ μέσα σε κολ γκερλ?
από τόσο ψηλά ξεκινάμε δλδ?Luisa27
Ωραία η δεσποινίςΠαιδιά παρακάτω δείτε στορις . Απλώς προς ενημέρωση όλων : η κοπέλα δεν είναι επαγγελματίας . Από ότι ξέρω , το κάνει από επιλογή μερικές φορές επιλέγοντας πελάτες . Πολλοί μ στείλατε μηνυμα και επικοινωνήσατε και οποίος θέλει μπορεί να παράθεση τη γνώμη του . Είναι μια επιλογή value for money ! Εγώ έχω βρεθεί μαζί της και θεωρώ κακό να χάνονται ευκαιρίες
Πόσο value είναι;;Παιδιά παρακάτω δείτε στορις . Απλώς προς ενημέρωση όλων : η κοπέλα δεν είναι επαγγελματίας . Από ότι ξέρω , το κάνει από επιλογή μερικές φορές επιλέγοντας πελάτες . Πολλοί μ στείλατε μηνυμα και επικοινωνήσατε και οποίος θέλει μπορεί να παράθεση τη γνώμη του . Είναι μια επιλογή value for money ! Εγώ έχω βρεθεί μαζί της και θεωρώ κακό να χάνονται ευκαιρίες
Εσύ παίζει να σαι κανας φίλος της μικρής κ να τρολαρετε παρέα..ναι σιγά μη κάνει και διαγωνισμό με ποιον θα γαμηθει 5 ώρες για 50 ευρώ χαχαχαχ ρε άι από κει
Εσύ παίζει να σαι κανας φίλος της μικρής κ να τρολαρετε παρέα..ναι σιγά μη κάνει και διαγωνισμό με ποιον θα γαμηθει 5 ώρες για 50 ευρώ χαχαχαχ ρε άι από κει
Να το ξεκαθαρίσουμε κ πάλι.. επιλέγει πελάτες..το λέω γτ εμένα μου έστειλε..σε άλλους όχι..κ στα λάιβ της στο ινστα δε λέει τι κάνει κ τρώει άκυρο πολύς κόσμος.. ειδικά σε λαιβ μετάδοση ινστα μη της προτείνετε θα φάτε Χ..μόνο μνμ με τροποΠαιδιά παρακάτω δείτε στορις . Απλώς προς ενημέρωση όλων : η κοπέλα δεν είναι επαγγελματίας . Από ότι ξέρω , το κάνει από επιλογή μερικές φορές επιλέγοντας πελάτες . Πολλοί μ στείλατε μηνυμα και επικοινωνήσατε και οποίος θέλει μπορεί να παράθεση τη γνώμη του . Είναι μια επιλογή value for money ! Εγώ έχω βρεθεί μαζί της και θεωρώ κακό να χάνονται ευκαιρίες
Φίλε η φωτό δεν είναι δικιά της. Είναι από το insta violets.tvΡε παιδια.. ξερει κανείς ; μου εστειλε στο ινστα..
Δεν απάντησε ποτέ. Ινστα δεν έχω φωτό ούτε κάποια δημοσίευση, απλά ακολουθώ κόσμο.Παιδιά παρακάτω δείτε στορις . Απλώς προς ενημέρωση όλων : η κοπέλα δεν είναι επαγγελματίας . Από ότι ξέρω , το κάνει από επιλογή μερικές φορές επιλέγοντας πελάτες . Πολλοί μ στείλατε μηνυμα και επικοινωνήσατε και οποίος θέλει μπορεί να παράθεση τη γνώμη του . Είναι μια επιλογή value for money ! Εγώ έχω βρεθεί μαζί της και θεωρώ κακό να χάνονται ευκαιρίες
Αφού επιλέγει κόσμο- πελάτες , λογικό να απαντάει μόνο σε κόσμο με φωτό η σε προφίλ με φωτό ώστε να δει τον πελάτη
Μηπως τα 80 ειναι σε κλωτσιες ? χα χα χαε όχι και 80 η Μαρτα
Εγώ ούτε κλωτσιές της δίνω πάντωςΜηπως τα 80 ειναι σε κλωτσιες ? χα χα χα
νοτια μένει ;Παιδιά παρακάτω δείτε στορις . Απλώς προς ενημέρωση όλων : η κοπέλα δεν είναι επαγγελματίας . Από ότι ξέρω , το κάνει από επιλογή μερικές φορές επιλέγοντας πελάτες . Πολλοί μ στείλατε μηνυμα και επικοινωνήσατε και οποίος θέλει μπορεί να παράθεση τη γνώμη του . Είναι μια επιλογή value for money ! Εγώ έχω βρεθεί μαζί της και θεωρώ κακό να χάνονται ευκαιρίες
Κάνει επιλογή?Παιδιά παρακάτω δείτε στορις . Απλώς προς ενημέρωση όλων : η κοπέλα δεν είναι επαγγελματίας . Από ότι ξέρω , το κάνει από επιλογή μερικές φορές επιλέγοντας πελάτες . Πολλοί μ στείλατε μηνυμα και επικοινωνήσατε και οποίος θέλει μπορεί να παράθεση τη γνώμη του . Είναι μια επιλογή value for money ! Εγώ έχω βρεθεί μαζί της και θεωρώ κακό να χάνονται ευκαιρίες
Και είπα να μη τα ξαναπώ και εγώ γιατί έχω πει τα ίδια σε κάποια ανάλογη περίπτωση πιο πίσω..να γειασει το στόμα σου (η το χέρι σου)!Κάνει επιλογή?
Ρίχνει άκυρο?
Δίνει τιμή ανάλογα τα κέφια της?
Τρέχατε λοιπόν να παρακαλάτε για να την πληρώσετε....ρε πάτε καλά??
Σε αυτές ούτε κάν στο προφίλ τους να μπαίνετε για να πάρετε μάτι.
Άσταδιαλα με την κάθε ψωνισμενη που θέλει παρακάλια και νομίζει ότι έχει το χρυσό μουνί.
Ούτε γράμμα.
Μετάξι τότε φίλε .από τόσο ψηλά ξεκινάμε δλδ?
από τόσο ψηλά ξεκινάμε δλδ?
Βρε και η Αντζελίνα Τζολί να είναι όταν υπάρχει τέτοια συμπεριφορά εγώ ούτε το link της δεν πατάω.Και είπα να μη τα ξαναπώ και εγώ γιατί έχω πει τα ίδια σε κάποια ανάλογη περίπτωση πιο πίσω..να γειασει το στόμα σου (η το χέρι σου)!
Και μοιάζει και για τσιγγάνα η λέγαμενη
Επειδή παντού και πάντα θα υπάρχουν και οι μαλακές δε θα πεινάσουν αυτές,να μη παίζουν πολλά πολλά ναι αλλά για πείνα πότε,παίζουν και οι αγαπουληδες επίσης τουλάχιστο όμως δε θα πιάνουν εμάς μαλακεςΒρε και η Αντζελίνα Τζολί να είναι όταν υπάρχει τέτοια συμπεριφορά εγώ ούτε το link του δεν πατάω.
Δεν φτάνει που δίνουμε για μια ώρα όσα λεφτά βγάζουμε σε 2-3 10ωρα εργασίας θα παρακαλάμε και θα μας επιλέγουν κιόλας?
Άμα πέσει πείνα θα σου πω εγώ πως στρώνουν χαρακτήρα αυτές και αρχίζουν τα παρακάλια και τα προσωπικά μηνύματα
Πλέον οι καλές είναι πάνω από 100 ευρώΟάρχει call girl κάτω από 90 ευρώ και δεν το ξέρω;
Και μιλάμε για αξιόλογα κορίτσια, όχι Αλβανές του 80ρικου.