Ο Γιάννης ο Βορειάς
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές!!! Καινούργιος στο σάιτ αλλα όχι τόσο καινούργιος στο σπορ. Έχετε να μου προτείνεται καμία κοπέλα εδώ στα βόρεια προάστια που βρίσκομαι;
Ποια είναι αυτή και πώς την βρίσκουμε;
Καμία λεπτομέρεια αν είναι εύκολο!!!!Την
Την πήρα πριν μια εβδομάδα. Ηλικία περίπου 55αρα. Δεν λέει "όχι" σε τίποτα, είναι καθαρή αλλά δεν βγάζει κάτι το ιδιαίτερο. Είναι σπασμένη στο πρόσωπο αλλά έχει πολύ ωραίο σώμα. Θυμίζει για τους παλιότερους την Μαρια55
Δώσε πληροφορίες τυπεΙνστα γνωστή μ που ψάχνετε για χορηγό χαχα
Όχι, νομίζω το χρεώνει έξτρα, νομίζω, εποικινωνησε μαζί της συναγωνιστή για να σου απαντήσει η ίδια!!κουλούρι;;;
Δυνατό - Αστερακι https://instagram.com/_.moupourouuuuu._?igshid=YmMyMTA2M2Y=
τι τελειωμένο πρεζάκι ειναι αυτό ρε τυπε
Σαν πρώτη εντύπωση είναι μια κυριούλα που πάει στο μίνι μάρκετ Πρόσωπο μέτριο. Όταν γδυθει το σώμα της είναι 30αρας. Ουκράνη με καλά ελληνικά. Κάνει ωραία πιπα(πρόσεχε μη σε τελειώσει η αφήσου, ότι θέλεις) πολύ ωραίο μουνακι κ καθαρό. Σεξ όλες τις στάσεις κ ότι θέλεις αρκεί να μην είσαι πολύ βίαιος. Δεν κοιταει ρολόι. Έκατσε ένα 20λεπτο επί πλέον. Εγώ ζήτησα να φύγουμε. 2 φορές στα 80e πρωκτικο δε ζήτησα. Αν είσαι φαν του είδους κατά την δική μου γνώμη για μια φορά αξίζειΚαμία λεπτομέρεια αν είναι εύκολο!!!!
Με τρώει ο κώλος μου όπως καταλαβαίνεις!!!
Αν κάποια μου κάνει κλικ δεν βγαίνει από το μυαλό μου!!!
Άρα όχι και πολύ άσχημα....Σαν πρώτη εντύπωση είναι μια κυριούλα που πάει στο μίνι μάρκετ Πρόσωπο μέτριο. Όταν γδυθει το σώμα της είναι 30αρας. Ουκράνη με καλά ελληνικά. Κάνει ωραία πιπα(πρόσεχε μη σε τελειώσει η αφήσου, ότι θέλεις) πολύ ωραίο μουνακι κ καθαρό. Σεξ όλες τις στάσεις κ ότι θέλεις αρκεί να μην είσαι πολύ βίαιος. Δεν κοιταει ρολόι. Έκατσε ένα 20λεπτο επί πλέον. Εγώ ζήτησα να φύγουμε. 2 φορές στα 80e πρωκτικο δε ζήτησα. Αν είσαι φαν του είδους κατά την δική μου γνώμη για μια φορά αξίζει
Στειλε μηνυμα φιλε![]()
Άννα το καλύτερο γαμησι
Είμαι η Αννα 38 καυλιαρα και πολύ παιχνιδιάρα στο κρεβάτι κάνω φουλ πρόγραμμα χωρις ταμπου και πολύ ορεξατη για σεξ στειλε μηνυνα για να περάσουμε αξέχαστες στιγμές στο χώρο που εσύ επιλέγεις. Θα σε τρελανω με την ελευθερη πιπα μου και με τα κόλπα μου στο κρεβάτι σου να σε κανω να χυσεις οπου...kanesex.com
Γνωρίζει κάποιος;
δεν απαντάειΣτειλε μηνυμα φιλε
Σε μενα εννοουσα ρε αλανι. Για να του πωδεν απαντάει
γιατί κ αυτή με μήνυμα είναι μόνο. κάνε ένα κόπο και πες κ σε μέναΣε μενα εννοουσα ρε αλανι. Για να του πω![]()
Στειλε μηνυμαγιατί κ αυτή με μήνυμα είναι μόνο. κάνε ένα κόπο και πες κ σε μένα
έστειλα δεν απαντάειΣτειλε μηνυμα![]()
Ωραια. Τωρα δοκιμασε να στειλεις σε μενα. Θα απαντησωέστειλα δεν απαντάει

χαχαχα το έχω κάνει ήδηΩραια. Τωρα δοκιμασε να στειλεις σε μενα. Θα απαντησω![]()
![]()
Και πως το κλείνουμε?Είναι σούπερ καλό γκομενακι με δυνατό σεξ κ κάνει συχνά και φτηνά μεγάλα ραντεβού
https://instagram.com/_.moupourouuuuu._?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Αυτό το επιλεκτικό που δεν είναι επαγγελματικό αλλά περνει λεφτά για να γαμιεται εκεί που γουστάρει πως λέγεται;;;Μόνο από ινστα . Μπαίνει 2 φορές την ημέρα και απαντάει σε οποίους της αρέσουν . Όπως κ έτσι απάντησε κ σε μένα