Διαγραμμένο μέλος 212024
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 12.012
- Πόντοι
- 3.506
Η αλήθεια μερικές φορές είναι πολύ βαρετή το ψέμα έχει την γοητεία τού
δε γινονται αυτα που μας λες,σιγα μη καθησε να τη γαμησεις μπροστα σε ολη τη παραλια η σαμπινα,ειπαμε οι πουτανες κανουν αυτη τη δουλεια αλλα μεχρι ενα σημειο οχι και μπροστα σε ολο το κοσμο,λες φιδια οπως ειναι και ο τιτλος του νηματος χαχαΠήγα στην ξαπλώστρα της, της έδωσα το μπλε παράβολο χωρίς να πω λέξη. Η τύπισσα στυθικε στα 4 και της πήρα τον κωλο μπροστά σε όλη την παραλία. Την εχυσα μέσα και πήγα στην ξαπλώστρα μου να απολαύσω το τσιγάρο μου
![]()
Α δεν είναι αυτός ο σκοπόςδε γινονται αυτα που μας λες,σιγα μη καθησε να τη γαμησεις μπροστα σε ολη τη παραλια η σαμπινα,ειπαμε οι πουτανες κανουν αυτη τη δουλεια αλλα μεχρι ενα σημειο οχι και μπροστα σε ολο το κοσμο,λες φιδια οπως ειναι και ο τιτλος του νηματος χαχα
τι θες να πεις; Δηλαδή ο Σαββίδης δε σύχναζε στο Χίλτον για ποτό; Δεν είχε γίνει οικονομικος κολοσσός πουλώντας πιροσκί και διπλοσέντονα; Δεν είχε δισεκατομμύρια στην τράπεζα ,20 σπίτια στην Αθήνα και 80 γκόμενες; Δυσκολεύομαι να το πιστέψω.christos savvidis και αλλοι κλωνοι του ντοπα που γραφουν ολοκληρα σεντονια με φιδια τυπε![]()
τι θες να πεις; Δηλαδή ο Σαββίδης δε σύχναζε στο Χίλτον για ποτό; Δεν είχε γίνει οικονομικος κολοσσός πουλώντας πιροσκί και διπλοσέντονα; Δεν είχε δισεκατομμύρια στην τράπεζα ,20 σπίτια στην Αθήνα και 80 γκόμενες; Δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
Άλλος για να ψήσει γκόμενα της έλεγε ότι είναι πιλότος της ΠΑ στα μαχητικά αλλά δε μπορούσε να της δείξει φωτογραφίες επειδή οι εγκαταστάσεις ήταν απόρρητες.
Αα την έχω ακούσει την ιστορία..Γνωστός που ήξερε τον διοικητή στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Ελευσίνας πήρανε ένα φάντομ και κόβανε βόλτες μαζί με τον διοικητή, κάποια στιγμή φτάσανε Τουρκία στην Άγκυρα εκεί απλά πάτησαν αεροδρόμιο και ξανά απογειώθηκαν, καφενειακη ιστορία που άφηνε τους θαμώνες άφωνους από θαυμασμό
Κι άλλη φωτό! Κι άλλη φωτό!!![]()
Τι ωραίο θέματακι. Βάζουμε τα κατοικίδια μας;
τύπος πριν τις εκλογές έλεγε ότι θα βαράει νταούλι και θα χορεύουν οι αγορές![]()
χαχαχα το λάτρεψες από την προηγούμενη φοράΚι άλλη φωτό! Κι άλλη φωτό!!![]()
Μα είναι κουκλί!!χαχαχα το λάτρεψες από την προηγούμενη φορά