Ίνα στο Φωκαίας 19 μετά τις 12 τα μεσάνυχτα αρκετά καλή μέσα και ευδιάθετη, αλλά με κάποιους αστερίσκους. Καταρχήν για να σου κάνει ελεύθερο στοματικό, θέλει να σου πλύνει το πουλί στο νιπτήρα. Οκ εδώ κανένα πρόβλημα, αλλά το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνει γρι ελληνικά ή αγγλικά. Για να γλυτώσω χρόνο το είχα πλύνει πριν μπει και μετά όταν μου έκανε νόημα, της το είπα 5 φορές ελληνικά και αγγλικά να της εξηγήσω ότι το έχω πλύνει και δεν το καταλάβαινε, αλλά πήγε να το σκουπίσει με μωρομάντηλο. Τελικά όταν πλησίασε και το είδε καθαρό πια το κατάλαβε. Μετά τα φιλιά τα έκοβε απότομα και με δάγκωνε τόσο δυνατά στα χείλη που πονούσα. Τι βίτσιο είναι πάλι αυτό. Το προφυλακτικό δεν ξέρει να το φορέσει, μου το έβαλε ανάποδα ανοίγοντάς το με τα δάχτυλα διάπλατα σαν μπαλόνι. Της το είπα δύο φορές και επέμενα για να το καταλάβει. Έδειξε αρκετά σημάδια βιασύνης και μου ζητούσε να μπω, ενώ δε μου είχε σηκωθεί. Δε θα ξαναπάω και κρίμα, γιατί νόμιζα ότι είχα βρει στανταράκι. Μόνο άμα είστε φορτωμένοι και δε χρειάζεστε πολλά, προτιμήστε την και θα περάστε καλά.