Νταξει το τερματισες Αλ. Η κορυφαια των κορυφαιων η Νταιανα............
Οι κοπέλες που ξεχώρισαν τα τελευταία 15 χρόνια, από τα τελευταία χρόνια του Βάρδαρη μέχρι σήμερα στην εποχή των στούντιο.... αυτές που δούλεψαν επί σειρά ετών,οι καλύτερες σε απόδοση και σε σταθερότητα και οι πρώτες όπως τις αναδείξαμε εδώ μέσα και όπως λένε και οι κριτικές είναι....
Η Βερόνικα...η Έφη με την Αφροδίτη...οι Ρουμάνες Εμμανουέλα και Ειρήνη...η Νταϊάνα και η Νατάσα...οι θείες Μόνικα και Νικόλ... και ίσως καμιά ακόμα για να συμπληρώσει τη 10αδα.
Αυτές είναι οι πρώτες,για αυτές έχουν γραφτεί οι περισσότερες κριτικές,αυτές ξεχώρισαν με την απόδοση τους, αυτές θα θυμόμαστε πάντα...
Επειδή είσαι ένας άσχετος έκτος της Νατάσας που τη γνώρισες το '17 - 18 αν θυμάμαι καλά, αμφιβάλλω αν γνωρίζεις τις υπόλοιπες...
Επειδή είσαι ένας άσχετος αν καθοσουν και αθροιζες τις κριτικές που γράφτηκαν για τα σπίτια του Βάρδαρη μαζί με τα στούντιο οι πρωταθλήτριες των κριτικων και σε αριθμό και σε θετικότητα ήταν η Νταϊάνα πρώτη και ακολουθούσαν η Νατάσα,η Νικόλ και αν θυμάμαι και η Εμμανουέλα..
Εγώ που δεν είμαι ένας άσχετος που απλά πετάει μαλακίες στον αέρα όπως εσύ, πριν μερικά χρόνια αφιέρωσα πολλές ώρες μέχρι να κάνω όλο αυτό το ψάξιμο και να βγάλω αυτά τα στατιστικά τα οποία μέχρι σήμερα δε νομίζω να έχουν ανατραπεί...
Οι παραπάνω γυναίκες δεν μπορούν να συγκριθούν απόλυτα μεταξύ τους διότι κάποιες προσέφεραν απλό πρόγραμμα όπως η Βερόνικα πχ και κάποιες φουλ έξτρα όπως η Εμμανουέλα πχ... κάποιες ήταν 25 χρονών ας πούμε και κάποιες 50...
Σύμφωνα με τα στατιστικά λοιπόν αλλά και σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία και κατόπιν παρα πολλής σκέψης, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η Νταϊάνα είχε κάτι το ξεχωριστό που κατά την γνώμη μου της έδινε ένα κλικ πάνω από τις άλλες