DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 543
- Like
- 85.445
- Πόντοι
- 47.129
Γεια σου ρε αστειατορα αλβανεααα τωρα δεν ειναι ωραια η θειτσα με την περουκα ?
γεια σου ρε πουρμπουαρακια με τα μονδελακια και τις κριτικες σου λεμε
![]()

Γεια σου ρε αστειατορα αλβανεααα τωρα δεν ειναι ωραια η θειτσα με την περουκα ?
γεια σου ρε πουρμπουαρακια με τα μονδελακια και τις κριτικες σου λεμε
![]()
με σενα γελαμε, αλλα δεν πειραζει, ολα οκ.Γεια σου ρε αστειατορα αλβανε![]()
Γεια σου ρε αστειατορα αλβανε![]()
Αααα μαλιστα η Μονικα λοιπον ειναι πλεον στην απογευματινη βαρδια....την ειχα παρει πριν δυο μηνες περιπου στο ιδιο Φιλλιπιδου 11 οροφος αλλα αργα μετα τις 12 και την ειχα χασει απο τοτε...πολυ καλη περιπτωση...και ο οικος αυτος μου εκανε εντυπωση που καθε δωματιο εχει και ντουζακι....Πριν απο λιγο 2η βάρδια φυλής.
Φ84 οροφος Ξένια ή Αναστασια οπως ονομαζοταν οταν την γαμησα στο Φ84 ισόγειο Λατινοκωλα άσπρη στο δερμα γλυκο προσωπο
Μαζι της η Μελλισα με ωραίο κωλο και ολιγο σχιστοματα.
Φωκαιας 27 ισόγειο Βαλέρια.
Η Αντζυ σταματησε ειπε η υπηρεσία.
Φιλλιπου 11 όροφος Μόνικα.
Μαυρομαλλα με αλογοουρά Μολδαβοφατσα 25 χρονων περιπου ομορφούλα με ελεύθερο τσιμπουκι στο μενού.
Φιλλιπιδου 11 ισογειο Ρομινα.
Φυλης 69β Νικολ σεξυ πιπινα με κωλάρα ακομα περιμένει την προσληψη στο magic girls.
Βρες μου την Katy από 73Β και θα στην βρω και εγώ!Ιζαμπελα απο λιοσιων 73 εχει δει κάποιος κάπου? Διδεται κ αμοιβη σε οποια αξιοπιστη πληροφορία
Το κώλο ινσταγκραμ τα έχει γαμησει όλα στην παγκόσμια σεξουαλική αγορά.Ότι πήγα να γράψω ότι παίζει να ήρθε η Αμέλια διότι η κωλόγρια το πρωί είπε είναι δωμάτιο και θα καθυστερήσει. Για Ιζαμπέλα μην ελπίζετε πάντως. Θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν επιστρέψει. Μην φύγουν κι οι υπόλοιπες όπως πάει το πράγμα στην Ελλαδίτσα.
![]()
Μάλλον πρέπει να έχει το άγγιγμα του Μίδα εσύ για να παίρνεις καλές υπηρεσίες από αυτήν, γιατί εμένα τις προάλλες με ξεπέταξε πολύ άσχημα. Θα μου πεις ότι μπορεί εγώ να μην της άρεσα, αλλά ένα χρόνο ακριβώς πριν μου είχε κάνει πολύ καλό κρεβάτι και δε νομίζω μέσα σε ένα χρόνο να άλλαξα τόσο πολύ.Ιζαμπελα απο λιοσιων 73 εχει δει κάποιος κάπου? Διδεται κ αμοιβη σε οποια αξιοπιστη πληροφορία
Οι μόνοι που πηδούν κάργα πια και κρατιούνται τα μπουρδέλα ανοικτά είναι οι Πακιστανοί που έχουν πολύ χρήμα ενώ πολλές μπουρδελιάρες κρατούν μυστικό ότι κλείνουν ραντεβού μαζί τους. Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο.
![]()
Μηπως εχεισ δοκιμάσει μονικα; Έλεγα να την πάρω αλλά φοβάμαι μην φάω φόλαΠριν απο λιγο 2η βάρδια φυλής.
Φ84 οροφος Ξένια ή Αναστασια οπως ονομαζοταν οταν την γαμησα στο Φ84 ισόγειο Λατινοκωλα άσπρη στο δερμα γλυκο προσωπο
Μαζι της η Μελλισα με ωραίο κωλο και ολιγο σχιστοματα.
Φωκαιας 27 ισόγειο Βαλέρια.
Η Αντζυ σταματησε ειπε η υπηρεσία.
Φιλλιπου 11 όροφος Μόνικα.
Μαυρομαλλα με αλογοουρά Μολδαβοφατσα 25 χρονων περιπου ομορφούλα με ελεύθερο τσιμπουκι στο μενού.
Φιλλιπιδου 11 ισογειο Ρομινα.
Φυλης 69β Νικολ σεξυ πιπινα με κωλάρα ακομα περιμένει την προσληψη στο magic girls.
Το ξέρω αν και μου μιλάς για δουλειές που κάνουν τους άντρες αόρατους στις γυναίκες και ειδικά αν είσαι εξωτερικό. Δεν κυνηγάνε κανένα μετανάστη για 1500€/μήνα.Αυτό ακριβώς!
Πάνε Ευρώπη!
Εκεί είναι οι μεγάλοι μισθοί!
Λατζερης(πιάτα πλένει) σε εστιατόριο στην Γερμανία και καθαρίζει το μήνα με 1500ρουμπα€!
Δεν σου λέω άλλες ειδικότητες που έχουν πτυχίο γιατί θα ζαλιστείς!![]()
Καλη ειναι...ψηλη ομορφη ωραιο σωμα καλος χαρακτηρας χαμογελαστη και κανει ακαποτη πιπα ..μονο αρνητικο το πολυ τζελ που βαζει τουλαχιστον ετσι εκανε με εμενα πριν 2 μηνες που την ειχα παρειΜηπως εχεισ δοκιμάσει μονικα; Έλεγα να την πάρω αλλά φοβάμαι μην φάω φόλα
μεγαλες πικρες αληθειες δυστηχωςΤο ξέρω αν και μου μιλάς για δουλειές που κάνουν τους άντρες αόρατους στις γυναίκες και ειδικά αν είσαι εξωτερικό. Δεν κυνηγάνε κανένα μετανάστη για 1500€/μήνα.
Παίζουν σε άλλες κατηγορίες. Άντε να τα βγάζεις Ελλάδα με δικό σου σπίτι και όχημα είναι πολύ καλά. Θα σε κυνηγάνε χαμηλή, μέτρια και μέτρια προς καλή κατηγορία γυναίκας. Βέβαια παίζει και πως περιφέρεσαι ύστερα. Θέλει και άλλα perks.
Αλλά γενικά η γυναίκα δεν μένει ποτέ μόνη. Και να αισθάνεται στεναχώρια, ανοίγει ένα Instagram βλέπει αδιαβαστα 12 μηνύματα και άμα θέλει καβλαντιζει. Δεν θα βαρεθεί ποτέ.
Εμείς όπου φτωχός και η μοίρα του. Σπάνια να δεις dm από μουνι στα καλά καθούμενα... Εκτός αν είσαι verified, τραπερ, ποδόσφαιριστης, παρουσιαστής. Εκεί στέλνουν από μόνες τους.
Προ ολίγου επιτυχημένη συνουσία με την Εμμανουέλα στο γωνιακό Φυλής 65. Για όποιον ενδιαφέρεται, μελαχρινή με σκούρες χρωματιστές ανταύγειες, θετικές καμπύλες για χούφτωμα , μικρο βυζί αλλά ρωγάρες αστεράτες.
Χαμογελαστή, ήρεμη
κι επικοινωνιακή. Δεν είναι μουνάρα. Έμπειρη λόγω ετών.
Η αίγλη του παρελθόντος με κώλο, δράση και τα συναφή δεν υπάρχει πια. Να τα λέμε ως έχουν, έτσι; Ωστόσο μπαίνεις κι απολαμβάνεις μια καλή περιποίηση χωρίς προβλήματα με καλά προκαταρκτικά. Όσο σε ξέρει τόσο καλύτερα. Με αυτήν κάτι τέτοιο, όχι μονο ισχύει αλλά είναι κανόνας.Κάποια στιγμή θα εγκαταλείψει κι αυτή την ενεργό δράση. Θα μπορούσε να γίνει ένα καλό cg γιατί είχε την ευφυία να ξεδιπλώνει αρετές και να σε χαλαρώνει αλλά δεν το πήρε στα σοβαρά. Καλή πάντως.
![]()
Θα μπορούσε να γίνει καλό cg η ποντικομούρα, γυναίκα γαρίδα ανιψιά του Λουτσέσκου;;;;![]()
Εχω κατι οντως που δεν θα το αποκαλυψω εδω, που με τις μολδαβες περναω τελειαΜάλλον πρέπει να έχει το άγγιγμα του Μίδα εσύ για να παίρνεις καλές υπηρεσίες από αυτήν, γιατί εμένα τις προάλλες με ξεπέταξε πολύ άσχημα. Θα μου πεις ότι μπορεί εγώ να μην της άρεσα, αλλά ένα χρόνο ακριβώς πριν μου είχε κάνει πολύ καλό κρεβάτι και δε νομίζω μέσα σε ένα χρόνο να άλλαξα τόσο πολύ.