You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
haker301978(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 746
- Πόντοι
- 381
Παίδες κατεβαίνω Αθήνα σε λίγο θα είμαι πιάτσα για δώστε καμία καλή για φυλής και πέριξ πρωινή βάρδια
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 223
- Like
- 13.892
- Πόντοι
- 31.618
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου , πρέπει να διεκδικούμε περισσότερα.Για Γερμανία είναι πολύ λίγα τα 2500+….εγώ Ελλάδα καθαρίζω 1750 τον μήνα ..αν πάω Γερμανία είναι 3.600ακριβος !! Ξεκολατε και αναζητήστε ότι πιο καλό για εσάς και οικονομικά και επαγγελματικά !! Μην υποκύπτετε στην τρομοκρατία των Ελλήνων εργοδοτών !! Εγώ σκευτομαι να την κάνω τα 1750 είναι ένα τίποτα μπροστά σε αυτά που προσφέρω στην εργασία μου ….!! Η θα φύγω εξωτερικό η με αυτά που εχω μαζέψει θα ανοίξω μια εταιρία δίκη μου ( δεν θα πω τι είδους εταιρία για ευνόητους λόγους ..)
Αντ αυτού όλοι πέφτουν θύματα της κρατικής και εργοδοτικής τρομοκρατίας
scorpioRetired
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2022
- Like
- 1.114
- Πόντοι
- 200
Πορνε μου, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες...
Τυπε μου η αλήθεια ειναι κάπου στη μέση.. Καποιοι θελουν απο την κοπέλα να τους κάνει ικανοποιητικά προκαταρκτικά, να τους καυλώσει, να τους ανεβάσει την ψυχολογία για να γαμήσουν γιατί προφανώς εχουν παει εκεί χωρίς καμμία διάθεση να γαμησουν και πρεπει η κοπελα να τους την φτιάξει. Ολα αυτα σε 10λεπτα με 20 η 10 ευρω δε γίνονται. Μπορείς να πληρώσεις για μεγαλύτερο προγραμμα να εχεις οση ώρα θες με την κοπελα μεχρι να σου σηκωθεί η να βρεις γκομενα . Μην περιμένετε να σας κανει και τα παιδια σας η αλλη με 20ε.
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.048
- Πόντοι
- 1.336
Tadanafil 15mg και θα σου ειναι κοντάρι με το παραμικρό ερέθισμα για 2-4 μερεςεχουν κουμπακι ον-οφ μαλλον παιχτη.
μπαινοντας το πατανε και βγαινοντας το ξεπατανε.
εμεις μαλλον ειμαστε οι ατυχοι της υποθεσης και περιμενουμε να μας τονε σηκωσει η κοπελα.![]()
haker301978(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 746
- Πόντοι
- 381
Παίδες κατεβαίνω Αθήνα σε λίγο θα είμαι πιάτσα για δώστε καμία καλή για φυλής και πέριξ πρωινή βάρδια
Dsar263
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 101
- Like
- 21.614
- Πόντοι
- 19.386
Πιστευω δεν υπαρχει γενικα "καλη" πουτανα....Υπαρχει το "στανταρακι/α" του καθενος, δηλ η πουτανα (μπουρδελο ή βιζιτα) που απο την πρωτη κιολας φορα θα νιωσεις ιδιαιτερα ανετα μαζι της (για διαφορους λογους) θα περασεις ωραια, θα πας πολλες φορες μαζι της θα την συνηθησεις θα σε συνηθησει σχεδον θα γινετε "φιλαρακια" (λεμε τωρα)......το προβλημα ειναι οτι για να βρει ο καθενας της δικιες του "καλες" πουτανες θελει πολυ ψαξιμο και να φας και πολυ φολα στη πορεια....δεν πειραζει ομως μαζευεις εμπειριες με πολλα και διαφορα γυναικεια σωματα....καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες....Μέσες άκρες ενδέχεται να συμβαίνουν τα εξής:
1 - έχουν πολύ περισσότερες ορμές κι είναι περισσότερο καυλωμένοι.
2 - έχουν εξοικειωθεί άριστα με τον χώρο και αποδίδουν τα μέγιστα.
3 - τσιμπάνε βοηθήματα.
4 - βάζουν σάλτσες για να το παίξουν ιστορία.
5 - τους ξέρει η πουτάνα και τα γράφουν βολικά.
Το πρόβλημα όμως είναι άλλο. Που είναι οι καλές πουτάνες;![]()
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.362
- Πόντοι
- 3.656
Ξέρεις κι απονψρανφρουρτη ρε τζων? Ε δεν παίζεσαιAtridi καλησπέρα.
Αμβούργο έχω δεί βιντεάκια στο YouTube και η φάση είναι ξεραιλα!
Κάτσε μία μέρα κάνε την τσάρκα σου ρίξε και ένα μανίκι και τέλος.
Πήγαινε κατευθείαν Φρανκφούρτη στις Πολυκατοικίες!
Εκεί είναι όλο το παιχνίδι!![]()
Κισιναου η Φρανκφούρτη γαμισες πιο πολλες??
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.362
- Πόντοι
- 3.656
Μηπως σουβλακια με φίδι? 3600 αν παρεις νεττο στην Γερμςνια ελα να μας το πεις κι εμάςΓια Γερμανία είναι πολύ λίγα τα 2500+….εγώ Ελλάδα καθαρίζω 1750 τον μήνα ..αν πάω Γερμανία είναι 3.600ακριβος !! Ξεκολατε και αναζητήστε ότι πιο καλό για εσάς και οικονομικά και επαγγελματικά !! Μην υποκύπτετε στην τρομοκρατία των Ελλήνων εργοδοτών !! Εγώ σκευτομαι να την κάνω τα 1750 είναι ένα τίποτα μπροστά σε αυτά που προσφέρω στην εργασία μου ….!! Η θα φύγω εξωτερικό η με αυτά που εχω μαζέψει θα ανοίξω μια εταιρία δίκη μου ( δεν θα πω τι είδους εταιρία για ευνόητους λόγους ..)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για 2 με 4 ΩΡΕΣ μαλλον.Tadanafil 15mg και θα σου ειναι κοντάρι με το παραμικρό ερέθισμα για 2-4 μερες
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.110
- Πόντοι
- 48.067
Επισκεψη σε μερικα σπιτακια στο Μεταξουργειο 1η βαρδια 12:30.
Κολωνου 30 ισογειο η Νταρια, ξανθια Ρουμανα μιλφ με κοντη καρο φουστιτσα αλά Σαμπίνα και μαυρο ζαρτιερικο.
Κολωνου 32 γωνιακο Βαλερια,νεαρη με 2,5αρες φυσικες βυζαρες μερικα κιλακια παραπανω και καστανο ισιο μαλλι απλο στα 20 ευρω.
Κολωνου 32β οροφος (ονλυγκρικ) Ηρα, νταρντανα με παραπανισιο κωλο και μπουτια μαυρομαλλα με απλο στα 15ε.
Στον οικο λεει ολο το προσωπικο ειναι εμβολιασμενο...

Κολωνου 15 δεξι Αννα νταρντανα με απλο στα 10ε ο τσατσος ειρωνευοταν και ελεγε εξυπναδες επειδη δεν περασα δωματιο.
Κολωνου 27 ισογειο η Μπελλα με ωραιο κορμι απλο στα 10 ευρω φορουσε γυαλια.
Την πετυχα μετα απο λιγο που εφευγε και την εβγαλα φωτο.
Εστριψα στο Κολωνου 23 να παω Ιασωνος και μπροστα μου βγηκε ενα φαντασμα

Ιασωνος 20β κλειστο, δουλευει μονο απογεμα με την κοντοπουτανη Βανεσσα.
Ιασωνος 30 υπογειο Λολα ξανθια μιλφ συμπαθητικη, βγηκε γυμνη σαλονι, απλο στα 10ε.
Ιασωνος 30 οροφος η Μαρια με τατου. Καλο κορμι με 2,5αρια βυζια, συμπαθητικη παρουσια, σταθερη αξια και αποδοση στο δωματιο απλο στα 10ε.
Κολωνου 30 ισογειο η Νταρια, ξανθια Ρουμανα μιλφ με κοντη καρο φουστιτσα αλά Σαμπίνα και μαυρο ζαρτιερικο.
Κολωνου 32 γωνιακο Βαλερια,νεαρη με 2,5αρες φυσικες βυζαρες μερικα κιλακια παραπανω και καστανο ισιο μαλλι απλο στα 20 ευρω.
Κολωνου 32β οροφος (ονλυγκρικ) Ηρα, νταρντανα με παραπανισιο κωλο και μπουτια μαυρομαλλα με απλο στα 15ε.

Κολωνου 15 δεξι Αννα νταρντανα με απλο στα 10ε ο τσατσος ειρωνευοταν και ελεγε εξυπναδες επειδη δεν περασα δωματιο.

Ιασωνος 30 υπογειο Λολα ξανθια μιλφ συμπαθητικη, βγηκε γυμνη σαλονι, απλο στα 10ε.
Ιασωνος 30 οροφος η Μαρια με τατου. Καλο κορμι με 2,5αρια βυζια, συμπαθητικη παρουσια, σταθερη αξια και αποδοση στο δωματιο απλο στα 10ε.
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.650
- Πόντοι
- 40.423
δεν ειμαι της χημειας παιχτη.Tadanafil 15mg και θα σου ειναι κοντάρι με το παραμικρό ερέθισμα για 2-4 μερες
προτιμω ενα αγγιγμα, ενα χαδι, ενα φιλι (αν κατσει ισως) για να παρω μπρος.
δηλαδη ειμαι περιεργος κοινως
Bambaataa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2021
- Like
- 1.865
- Πόντοι
- 201
Γρηγορο περασμα απο λιοσιων..............στο χωματ. 11 πανω η Αντριανα πλεον ζηταει 30 φλουρια, και παλι γινοτανε λαικο προσκινημα, οποτε και την εκανα. Ξερει κανεις εαν και η Αλεξανδρα το απογευμα ειναι στην ιδια τιμη ? Νομιζω οτι θα παμε σε αυξησεις στα πηδηχτηρια γενικα.
Fetishlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
Μήπως ειδες χωματιανου κάτω ποιες κοπέλες ειναι;Γρηγορο περασμα απο λιοσιων..............στο χωματ. 11 πανω η Αντριανα πλεον ζηταει 30 φλουρια, και παλι γινοτανε λαικο προσκινημα, οποτε και την εκανα. Ξερει κανεις εαν και η Αλεξανδρα το απογευμα ειναι στην ιδια τιμη ? Νομιζω οτι θα παμε σε αυξησεις στα πηδηχτηρια γενικα.
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.650
- Πόντοι
- 40.423
Διδυμου 27 μόνη της η χοντρή Μιλένα φορώντας ένα ολόσωμο σώβρακογια να συγκρατεί το πάχος
και την κυτταρίτιδα. Είχε δωμάτια φυσικά, καθώς με τέτοια εμφάνιση, μόνο με υπηρεσίες επιβιώνει κάποια.

paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.056
- Πόντοι
- 441
καλησπερα,ξερει κανεις σημερα 2η βαρδια αν δουλευει η Ριτα απο κολονου?αν οχι,αξιζει η Τζανινα απο φωκαιας?κ τελος ,αυριο 1η βαρδια η Μαριαννα απο διδιμου θα ειναι στο ποστο της?δεν την εχω δει ,κ αν μ ρεσει εμφανισιακα θα την δοκιμασω,ευχαριστω
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 79
- Like
- 30.083
- Πόντοι
- 28.636
Γιατί όμως να κάνεις ενημέρωση στο "Ημερήσια Ενημέρωση" και να χαλάς παλιανθρωπε την κουβέντα που έχουν τα παιδιά...???Επισκεψη σε μερικα σπιτακια στο Μεταξουργειο 1η βαρδια 12:30.
![]()
![]()
![]()
Bambaataa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2021
- Like
- 1.865
- Πόντοι
- 201
Δεν μπηκα........βασικα οπου εχει πουστη τσατσο δεν μπαινω.Μήπως ειδες χωματιανου κάτω ποιες κοπέλες ειναι;
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.362
- Πόντοι
- 3.656
Βαλερία καλη εμφανιση μικρξ σχετικα αλλα επιπλακι. Παντως με 20ε τετοιο μουνι στην μολδαβια, απο εκει ειναι, δεν σου λεει ουτε γειαΕπισκεψη σε μερικα σπιτακια στο Μεταξουργειο 1η βαρδια 12:30.
![]()
![]()
![]()
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.392
- Πόντοι
- 456
Μετά από καιρό επιστροφή στη φυλής..εχωντας πάρει άπειρα κολ γκερλ έχω να πω στο 20ρικο η Μιλένα από διδύμου ότι καλύτερο υπάρχει! γαμησι φοβερό φουλ προκαταρκτικά κ ένα επικό τελείωμα στο στομα!αφοτου έχυσα της γαμαγα το στόμα κάνα 3λεπτο ακόμη απίστευτη θα τελείωναν κ 2η σερί ..κ σώμα με πιασίματα πολύ καύλα η τυπισσα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 294.511
- Πόντοι
- 47.170
Και παρόλο τα πιασίματα/κιλά της, πολύ σφιχτό δέρμαΜετά από καιρό επιστροφή στη φυλής..εχωντας πάρει άπειρα κολ γκερλ έχω να πω στο 20ρικο η Μιλένα από διδύμου ότι καλύτερο υπάρχει! γαμησι φοβερό φουλ προκαταρκτικά κ ένα επικό τελείωμα στο στομα!αφοτου έχυσα της γαμαγα το στόμα κάνα 3λεπτο ακόμη απίστευτη θα τελείωναν κ 2η σερί ..κ σώμα με πιασίματα πολύ καύλα η τυπισσα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις