Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.124
- Πόντοι
- 1.206
Φαγητό vs γλυκό 1-0Είμαι του φαγητού
Συμφωνώ
Φαγητό vs γλυκό 1-0Είμαι του φαγητού
Συγνώμη αλλά εγώ όταν διάβασα ότι έφαγες όλο το κομμάτι με επικάλυψη σοκολάτας, ξέρεις τι σκέφτηκα Ε;!Κέρδισα φλουρί σήμερα
Και μετά έφαγα όλο το κομμάτι , με επικάλυψη σοκολάτας και extra cookies! Όνειρο ήταν
πόσες θερμίδες έχει;Συγνώμη αλλά εγώ όταν διάβασα ότι έφαγες όλο το κομμάτι με επικάλυψη σοκολάτας, ξέρεις τι σκέφτηκα Ε;!
Με την Κατερίνα θα έκαιγες το φαγητό της εβδομάδας....Όσες κ να’χει…θα τις έκαιγα μετά!![]()
Την χειρότερη εποχή φεύγειςΓνωρίζω αρκετές δεσποινίδες που έχουν εκφράσει (έστω ως αστείο) την επιθυμία να βρουν sugar daddy.
Επειδή όμως γνωρίζω και το ότι το bou δεν είναι παιδική χαρά , ούτε πλατφόρμα για κάτι τέτοιο , δεν θα ήθελα να πάρω θέση.
Εύχομαι στην @Kaliroi να βρει αυτό που ψάχνει και γενικά να «δουλέψει» με τον τρόπο που η ίδια κρίνει καταλληλότερο.
Αν αποτύχουν τα επιχειρηματικά μου πλάνα και ανοίξω γραφείο με call girls , θα σας ενημερώσω χαχα
Θα μου κάνετε εσείς περιλήψεις μα ενημερώνομαι χαχαΤην χειρότερη εποχή φεύγεις,θα χάσεις τα καλύτερα
![]()
Πλέον μπορείτε να μου στέλνετε μηνύματα ; Έχω ήδη γράψει δημοσίως 5Καλησπέρα , είμαι η Καλιρρόη , φίλη της Κιάρα.
Είμαι 22 ετών , 166 ύψος και 56 κιλά . Είμαι καλλιεργημένη και μου αρέσουν οι μορφωμένοι άντρες.
Αναζητώ φίλους/ συνδρομητές που θα βρισκόμαστε τακτικά με μηνιαίο δωράκι.
eλα μωρη γκαβλα δωσε ινφο να γουσταρουμε.Πλέον μπορείτε να μου στέλνετε μηνύματα ; Έχω ήδη γράψει δημοσίως 5
Μπορούμε μπορούμεΠλέον μπορείτε να μου στέλνετε μηνύματα ; Έχω ήδη γράψει δημοσίως 5
Πηρες δυο κιλά , στην υπογραφη γραφεις 54 ....Καλησπέρα , είμαι η Καλιρρόη , φίλη της Κιάρα.
Είμαι 22 ετών , 166 ύψος και 56 κιλά . Είμαι καλλιεργημένη και μου αρέσουν οι μορφωμένοι άντρες.
Αναζητώ φίλους/ συνδρομητές που θα βρισκόμαστε τακτικά με μηνιαίο δωράκι.
Καλημερα δεσποινις μου!Μπορούμε μπορούμε
Θα μου κάνετε εσείς περιλήψεις μα ενημερώνομαι χαχα
Είμαι λάτρης των μελομακάρονων, τι να κάνουμε …Πηρες δυο κιλά , στην υπογραφη γραφεις 54 ....
Καλιρρόη τρως ...
Πλέον μπορείτε να μου στέλνετε μηνύματα ; Έχω ήδη γράψει δημοσίως 5
Μόνο πίπα ε;Καλημέρα Καληώρα.
Για παππούληδες κάνεις καλύτερες τιμές ?
Δεν θα σε κουράσω πολύ ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα Καληώρα.
Για παππούληδες κάνεις καλύτερες τιμές ?
Δεν θα σε κουράσω πολύ ...
![]()
τα μελομακαρονα δεν θα σου λειψουν μαζι μου.Είμαι λάτρης των μελομακάρονων, τι να κάνουμε …
τι θες εδω φιλε-Μπαρε;τα μελομακαρονα δεν θα σου λειψουν μαζι μου.![]()