kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42.342
- Πόντοι
- 6.256
Ωχ και συ;Έχεις κάτι με τους Πειραιώτες?![]()
Ωχ και συ;Έχεις κάτι με τους Πειραιώτες?![]()
Καμία απέχθεια. ;προσωπικά με φτιάχνουν.Καλημέρα σε όλους. Γιατί τόσο απέχθεια με τα σιδεράκια δεν έχω καταλάβει. Γενικά ρωτάω όχι ότι φοράει το κορίτσι.
Τα οποία δείχνουν προσοχή στην στοματική υγιεινή..εδω να δείς να γελάσεις..απο μ@λακιες αυτες τις μέρες χορτάσαμε εδω μεσα ...Καλημέρα σε όλους. Γιατί τόσο απέχθεια με τα σιδεράκια δεν έχω καταλάβει. Γενικά ρωτάω όχι ότι φοράει το κορίτσι.
Αμε, εκει ψηφίζω,ολα τα δικαιώματα εκεί τα εχω,άλλο αν δεν μένωΩχ! Πειραιώτισα εισαι,
Ωχ ωχ
να ζησει ο ΠεραιαςΑμε, εκει ψηφίζω,ολα τα δικαιώματα εκεί τα εχω,άλλο αν δεν μένω
Κι εγω το ίδιο !!! Μα πόσα κοινά πια???Αμε, εκει ψηφίζω,ολα τα δικαιώματα εκεί τα εχω,άλλο αν δεν μένω
να ζησει ο Περαιας
Πωπω κινκυ!!!!χαχαχαχα!!Κι εγω το ίδιο !!! Μα πόσα κοινά πια???
Μόνο που έφυγες αρκετά πιο μακριά από ότι εγώ!
Τώρα που το σκέφτομαι, έρχονται εκλογές!!! Λες να δώσουμε ραντρβού σε κανένα εκλογικό τμήμα του Πειραιά, πίσω από κανένα παραβάν??
αναλογως , θα ειναι εφικτο αυτο μονον εαν ψηφιζετε το ιδιο υποψηφιοΚι εγω το ίδιο !!! Μα πόσα κοινά πια???
Μόνο που έφυγες αρκετά πιο μακριά από ότι εγώ!
Τώρα που το σκέφτομαι, έρχονται εκλογές!!! Λες να δώσουμε ραντεβού σε κανένα εκλογικό τμήμα του Πειραιά, πίσω από κανένα παραβάν??
Πωπω κινκυ!!!!χαχαχαχα!!
Αχ εγω θα βάλω υποψηφιότητα καλε όπου ναναι, δωρο τζάμπα πιπες για δωροδοκία ψηφου χαχαχαχαχ!!αναλογως , θα ειναι εφικτο αυτο μονον εαν ψηφιζετε το ιδιο υποψηφιο![]()
Χρίσε με,Τέλος προπόνηση παω να ετοιμαστω για ραντεβού ,@kontolagnos σε χριζω διαχειριστή του νήματος οσο λείπω, ελπίζω μην το μετανιώσω χαχαχαχαχα!!!
δηλωνω ενωπιον ολων εδω μεσα πως εαν βαλεις υποψηφιοτητα Πειραια εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα στην ριξει (την ψηφο)Αχ εγω θα βάλω υποψηφιότητα καλε όπου ναναι, δωρο τζάμπα πιπες για δωροδοκία ψηφου χαχαχαχαχ!!
Αντε παω αγοράκια μου!!![]()
Τέλος προπόνηση παω να ετοιμαστω για ραντεβού ,@kontolagnos σε χριζω διαχειριστή του νήματος οσο λείπω, ελπίζω μην το μετανιώσω χαχαχαχαχα!!!
......κυριε διαχειριστα, δν αφηνετε το ξεκαθαρισμα και να κοιταξετε να βαλετε πετρελαιο γτ με το κρυο ζαρωσε η τσαπου μας και γινομαστε ρεζιλι στα κορασια!!!!Χρίσε με,
Θα κανω καλο ξεκαθαρισμα εδώ.
Δεύτερος !! Είπαμε ποιος θα είναι ο πρώτος!!δηλωνω ενωπιον ολων εδω μεσα πως εαν βαλεις υποψηφιοτητα Πειραια εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα στην ριξει (την ψηφο)![]()
Και μετα να καθαρίσει, να πετάξει τα σκουπίδια και να κλειδωσει..φεύγοντας!!......κυριε διαχειριστα, δν αφηνετε το ξεκαθαρισμα και να κοιταξετε να βαλετε πετρελαιο γτ με το κρυο ζαρωσε η τσαπου μας και γινομαστε ρεζιλι στα κορασια!!!!![]()
Χρίσε με,
Θα κανω καλο ξεκαθαρισμα εδώ.
δηλωνω ενωπιον ολων εδω μεσα πως εαν βαλεις υποψηφιοτητα Πειραια εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα στην ριξει (την ψηφο)![]()
Δεύτερος !! Είπαμε ποιος θα είναι ο πρώτος!!χα χα χα
οχι Α Πειραια !Δεν ψηφιζεις Σαλαμινα; Χαχαχα.
......κυριε διαχειριστα, δν αφηνετε το ξεκαθαρισμα και να κοιταξετε να βαλετε πετρελαιο γτ με το κρυο ζαρωσε η τσαπου μας και γινομαστε ρεζιλι στα κορασια!!!!![]()