Πέρασμα το μεσημέρι στην Χαγιάτ, (Σεβντά) στο Βέργας 3, μελαχρινη κοπέλα μπαμπατσικη με πολλά τατουάζ από πάνω μέχρι κάτω.
Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα, κι έτσι από περιέργεια μπήκα να δω τι κάνει.
Ήρθε στο δωμάτιο χωρίς τακούνια, είναι κάπου στο 1.65 χωρίς αυτά, άρχισε να μου κωλοτρίβεται στα όρθια, με πολλά φιλιά στον λαιμό στην πλάτη ανταπέδωσα.
Γουστάρει πολύ γλείψιμο στα ωραία της αγελαδίσια βυζγια όπου έχει σκουλαρικι στην αριστερή της ρώγα.
Ξάπλωσα, μου έβαλε σκούφο στον έτοιμο πουτσο κι άρχισε ένα αισθησιακό τσιμπούκι με πολύ κοίταγμα στα μάτια.
Την ξάπλωσα για ιεραποστολικο, όπου κι εκεί ήθελε οπωσδήποτε να της γλείψω τα βυζια, λόγω πλαδαρότητας δεν σας την συστήνω για αυτήν την στάση.
Στα 4 είναι καλύτερη, στήνει ωραία την απέραντη της κωλάρα και δεν κλέβει, αντέχει καθώς βάζει κι αρκετή μουνόκρεμα.
Ήθελα να τελειώσω με αυτήν από πάνω μου ομως, κι από ο,τι φάνηκε είναι η στάση που της αρέσει πιο πολύ.
Με πολλά φιλιά και δαγκώματα στο λαιμό μου ήθελε να με φτιάξει για τα καλά, το κατέχει σε αυτό το σημείο, έπειτα από χτύπημα της πόρτας, χύνω, και η Χαγιάτ συνέχισε να λικνίζει την κωλαρα της πάνω στον πουτσο μου, δεν ήθελε να φύγει, έπειτα από 1 λεπτό σηκώνεται και μου δίνει πολλά μωρομαντήλα να σκουπιστω.
Η κοπέλα δηλώνει από το Αζερμπαϊτζάν, δεν μιλάει γρι ελληνικά.
Δε νομίζω να ξαναπεράσω μαζί της, δεν έχει κάτι που να σε τραβάει για άλλη φορά.
Στο δεξί σαλόνι του οίκου όπως μπαίνουμε έχει έρθει ένα ενδιαφέρον μωρό, αλλά λίγο ψαρωμένο.