Καλησπερα συναδελφοι! επιστροφη για λιγο μετα απο 5 μηνη απουσια.
Ειδα στο αλλο προγραμμα οτι δουλευει η λαρα, και λεω να παω εκει να κανω την τελευταια καταθεση.
Αναμονη μεγαλη, 3 ατομα στο σαλονι και 3 μεσα..αλλα λεω εχω λιγο χρονο ας κατσω.
Η τσα2 εντωμεταξυ δεν λεει οτι το πηγε 50 το απλο.. και ερχεται η σειρα μου να μπω στο δωματιο και να περιμενω αλλους δυο να τελειωσουν.
Αυτος που ηταν στο δωματιο που μπηκα, τελειωσε γρηγορα ουτε 10 λεπτο, δεν εδωσα σημασια λεω συμβαινει καμια φορα κι αυτο.
Παω να δωσω την τσα2 40 μου λεει το εκανε 50 απο τοτε που γυρισε..ε πες τιποτα τις λεω ειμαι μια ωρα στο σαλονι, μυστικο το κρατατε.
και ετσι εφυγα και δεν κατεθεσα,μου ηρθε και στο μυαλο οταν πηγα να δωσω τα λεφτα, ο προηγουμενος που τελειωσε γρηγορα και λεω μηπως το γυρισε στο κομοδινο οπως ηταν παλια το εβαλε και 50 και οτι αρπαξει. Αλλα τωρα ειδα οτι ο συναδελφος πιο πανω που μπηκε γραφει οτι ειναι καλη μεσα.
Εγω 50 δεν δινω οποια και να ειναι..δεν ειναι το δεκαρικο, αλλα το οτι δεν αξιζει 50 το απλο σε καμια κοπελα οσο καλη και αν ειναι. Κανονικα θα εγραφα κριτικη αλλα αφου εγινε ετσι..ξανα χαιρετω και καλα μαμησια σε ολους!