Κάπως έτσι, άντε ίσως σαν τα μουντιάλ των 16 ομάδων που έπαιζαν απευθείας στους 8.
Ο Στέκας είχε μια εμμονή να βάζει παλιούς ανενεργούς παίκτες. Δηλαδή έβλεπες τον πορνόπαπο ή τον Απόλυτο υποψήφιο το 2018 που είχαν να γράψουν χρόνια.
Εδώ έβαλα τον Κμαν που έγραφε μόνο τους πρώτους μήνες του έτους και δεν κάνει τίποτα σε σχέση με παλιά μεγαλεία.
Το ίδιο και ο μουνοχαλαστής που έχει να γράψει μήνες. Αν και η ομάδα των ψεκ πατώνει, κάποιοι θα έκαναν αξιοπρεπή πορεία αν έγραφαν παραπάνω.
Η μεγάλη φετινή αστοχία είναι πως μετά τις πρώτες δυο ώρες δεν υπήρχε η επιλογή να βάλω και κάποιους επιπλέον παίκτες που το είχαν ανάγκη και κυρίως τον τύπο Jormaka που το ζήτησαν πολλοί
Θα γίνει του χρόνου
Ωρίωνα, η ψήφος δεν είναι διασκέδαση, συναλλαγή, ή φιλανθρωπία. Η ψήφος είναι το ύψιστο δημοκρατικό καθήκον. Παρά τις καλές σου προθέσεις, δεν καταλαβαίνεις ότι έτσι απεκδύεις την διαδικασία από τον βαθύ πολιτικό της χαρακτήρα; Θέλουμε σκεπτόμενους πολίτες ή κλακαδόρους ;
Όπως λέει και ο τίτλος, εδώ θα μεταφέρονται τα σχετικά posts με τα Λακογαμήσια, για να μην χάνονται καθώς θα προχωρούν οι σελίδες του κάθε thread όπου πέφτουν τα ... Λακογαμήσια. Ο Τίτλος του Λακογαμημένου, είναι ένας ιδιαίτερος , τιμητικός τίτλος και τα σχετικά τεκμήρια, όπως σε κάθε τίτλο...
www.bourdela.com
Αφήνω αυτό εδώ για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Ο τιτάνας, ο τεράστιος, ο ανεπανάληπτος, ο ένας και μοναδικός (με τα 1000 κλωνάρια πρόσωπα) λάκαρος που άνοιξε νήμα για "λακογαμημένους" και τελικά ο φατούρος πήγε σύννεφο στο ίδιο το νήμα του και λακογαμήθηκε ο ίδιος.
Όποιος θέλει να το παρακολουθήσει θα είναι σαν Κυριακάτικο στη θέση του Κυριακάτικου.
Ωρίωνα, η ψήφος δεν είναι διασκέδαση, συναλλαγή, ή φιλανθρωπία. Η ψήφος είναι το ύψιστο δημοκρατικό καθήκον. Παρά τις καλές σου προθέσεις, δεν καταλαβαίνεις ότι έτσι απεκδύεις την διαδικασία από τον βαθύ πολιτικό της χαρακτήρα; Θέλουμε σκεπτόμενους πολίτες ή κλακαδόρους ;
Καπουτάνο, έχεις δίκιο, αλλά στενοχωριέμαι που στενοχωριέμαι εγώ που δεν είμαι ανάμεσα στους υποψήφιους, να στενοχωριούνται και οι υποψήφιοι; Δεν το δέχομαι. Όποιος ζητήσει την ψήφο μου, θα την έχει.
ΠΑΡΕ ΚΟΖΜΕ.
Καπουτάνο, έχεις δίκιο, αλλά στενοχωριέμαι που στενοχωριέμαι εγώ που δεν είμαι ανάμεσα στους υποψήφιους, να στενοχωριούνται και οι υποψήφιοι; Δεν το δέχομαι. Όποιος ζητήσει την ψήφο μου, θα την έχει.
ΠΑΡΕ ΚΟΖΜΕ.