κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.732
- Πόντοι
- 9.450
Στρατιά από ακάποτα Ορκ έχουν ήδη σχηματιστεί.
Στρατιά από ακάποτα Ορκ έχουν ήδη σχηματιστεί.
Έριξες και εσύ δυνατή ακάποτη βόμβα Κλεόβουλε!!Στρατιά από ακάποτα Ορκ έχουν ήδη σχηματιστεί.
Ε αυτά είναι γνωστά μύστη μου.Έριξες και εσύ δυνατή ακάποτη βόμβα Κλεόβουλε!!![]()
Να με συγχωράτε, αλλά δεν ξέρω τι μου γίνεται!Ε αυτά είναι γνωστά μύστη μου.
Είναι 33 ετών σύμφωνα με τη δήλωση της. Τόσο φαινεται κ είναι μια γυναικαρα αν γουστάρεις περνας αν όχι προσπερνάς ....τόσο απλό το θέμα !!!!Δεν έχω προλάβει να την δω αλλα αφού έβγαλε φρονιμίτη είναι λογικά κάτω από 40 σύμφωνα με το γκουγκλ. Κατι ξετρύπωσα ως στοιχείο. Ειμαι σε καλό δρόμο.
Κλεοβουλε κάτι είχα ακούσει και εγώ...Ε αυτά είναι γνωστά μύστη μου.
Και η τσαρκα απόψε κλείνει με την....
Σαμπινα!!!
Βέργας 7 λοιπόν αν και δεν είχα περάσει ποτέ μαζί της, δικαιολογεί τη φήμη της.
Φρέσκο ζωηρό παιχνιδιαρικο!
Οκ απλό πρόγραμμα αλλά μπράβο και μαγκιά της!
Δεν σε ξενερωνει με τίποτα.
Βαθμολογία 9.5/10
Και
Θα ηθελα πολυ ρε μυστες να δω απο κοντα τον τυπο που μπηκε στο μπουρδελο με ανθοδεσμη.Καλησπερα μωρακια μου σας περιμενω Οδος Βεργας 7 στο πανο σημερα απο της 19.00 εως της 5.00 το πρωι.ευχαριστω πολυ για χτες απο καποιον που μου προσφερε λουλουδια κοκκινα τριανταφυλα στο μαγαζι.Φιλακια πολλα μωρακια μου.
Μπορεί να τα έστειλε με το ανθοπωλείο..Θα ηθελα πολυ ρε μυστες να δω απο κοντα τον τυπο που μπηκε στο μπουρδελο με ανθοδεσμη.
Σωστος !!! γιατι στις 12,30 το μαγαζι εκλεισε , απο Τεταρη η Πεμπτη που θα εχει ξεκαθαρισει εντελος .!!!!!!!ξέχασα να γράψω, η Μπάρμπαρα έχει σημάδια ότι της έρχεται περίοδος, οπότε μέσα στη μέρα μπορεί να φύγει
Σαμπίνα γερά πάρτους τα λεφτά !!!!
Αγαπητέ και εμείς περιμένουμε, δυστυχώς όπως είπε και συναγωνιστή πιο πρίν, παραμύθι ότι θα γυρίσει από τον τσάτσο και ίσως να έχει δίκιο (είπε για νοέμβρη, είπε για δεκέμβρη τίποτε ακόμη).επισκεψη πριν λιγο Φυλης 65β κατα τις 23:20 να δω μηπως επανηλθε η Μπιουτη αλλα τελικα δεν .....τελος παντων επειτα απο αρκετη ωρα τσαρκα κατεληξα Φυλης 109β με την Κατερινα την λευκορωσιδα κοκκινομαλα μιλφ για ενα γρηγορο αδειασμα...παιδες ειμαι σε αναμονη οποιος παρει χαμπαρι την Μαυρουλα Μπιουτη να εχει επανελθει ας το γραψει εδω....
Η Μπαρμπορα δεν εχει εξτραδακια , το προγραμμα της ειναι στανταρ οπως το γραφει και ο γκουρο της ενημερωσεις Ν Σ .Καλησπέρα Kostakis27, η Μπαρμπόρα με τέτοια εμπειρία, με το που μπεις και σε κοιτάξει από πάνω ως κάτω σε καταλαβαίνει καλύτερα από ψυχολόγο. Αν θέλεις κάτι έξτρα στο δίνει απλόχερα (ότι και να ειναι αυτό....), εγώ ανάλογα με την διάθεση δεν λέω κάτι και πάει σε girlfriend experience, ή μπορεί να ζητήσω πρωκτικό - εκτόνωση στο στόμα, δεν λέει ποτέ σε κάτι όχι, π.χ την τελευταία φορά Τρίτη, επειδή δεν ήθελα 69 κάθισα στο κρεβάτι λίγο πιο υπερυψωμένα και το κατάλαβε και έκανε το κλασσικό ακα με ισπανικό, δεν υπάρχει η κοπέλα.
Ναι έχεις δίκιο ας διώξουμε λίγο κόσμο όλοι εκεί πηγαίνουν, να βρίσκουμε και κανένα δωμάτιο, σωστή παρατήρηση, τα άλλα κορίτσια τι θα γίνουν...Η Μπαρμπορα δεν εχει εξτραδακια , το προγραμμα της ειναι στανταρ οπως το γραφει και ο γκουρο της ενημερωσεις Ν Σ .
Φιλε μην εχεις προβλημα με τις αλλες κοπελες , υπαρχουν γουστα και γουστα , ολες λιγο πολυ δουλευουν !!!Ναι έχεις δίκιο ας διώξουμε λίγο κόσμο όλοι εκεί πηγαίνουν, να βρίσκουμε και κανένα δωμάτιο, σωστή παρατήρηση, τα άλλα κορίτσια τι θα γίνουν...
Πάλι σε λάθος δρόμο είσαι. Πάλι λάθος μελέτη έριξες. Πάλι συμπεράσματα απολυτα! Κοιτα το αυτό για να εναρμονιστεις με το συνολο του Bou και αυτου ειδικά του νήματος.Δεν έχω προλάβει να την δω αλλα αφού έβγαλε φρονιμίτη είναι λογικά κάτω από 40 σύμφωνα με το γκουγκλ. Κατι ξετρύπωσα ως στοιχείο. Ειμαι σε καλό δρόμο.
Η Μπαρμπορα δεν έχει έξτρα διότι τα κανει ολα, απλά και ξάστερα!Ναι έχεις δίκιο ας διώξουμε λίγο κόσμο όλοι εκεί πηγαίνουν, να βρίσκουμε και κανένα δωμάτιο, σωστή παρατήρηση, τα άλλα κορίτσια τι θα γίνουν...
Τυπε @bourdelakias28 μήπως να μπεις σε αυτήν την στρατιά να ρεφαρεις??Στρατιά από ακάποτα Ορκ έχουν ήδη σχηματιστεί.
Σωστος ! και αυτο το ξερουν ολοι !! Καλη Κυριακη .Η Μπαρμπορα δεν έχει έξτρα διότι τα κανει ολα, απλά και ξάστερα!
Εκτός φυσικά ακαποτο γαμησι.