makis1990makis1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2022
- Like
- 97
- Πόντοι
- 1
Λεντ να πάρεις....
Γνωρίζεις κάτι??Λεντ να πάρεις....
Το πουλάει ακριβά το τομάρι της....πολύ
500Γνωρίζεις κάτι??
Σίγουρο??
Τόσα επερνε το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιάΣίγουρο??
500 λίρες Τουρκίας? Χαχαχαχ
Παλιά μου είχε πει 1000 ευρώ σε καλό ξενοδοχείο 500 μπροστα βεβαια μου είχε δώσει τηλέφωνο. Τα 500 τα ήθελε την προηγούμενη ημέρα σε λογαριασμό και τα άλλα την επώμενη . Ενημέρωση από ισταγκραμ . Πολύ το τυρί φίλεΜια ερώτηση: Βανέσσα Αδαμοπούλου που έχει κάνει ταινίες ; Ζαχαρονωρο ξέρουμε
Η christy να ζητάει αυτά τα χρήματα γενικώς τα ζαχαρένια κορίτσια που είναι στα γραφεία οπως Ρωμανου , Κατερινα κοκ είναι κυρίως στα 300 . Τώρα οι άλλες που κάνουν ραντεβού από το ιστα ζητάνε ότι θέλουνMέχρι 150-220 όπως ήταν Christy white θα ήταν σούπερ
Έκανε πριν 5-6 χρόνια... Είχα ένα τηλέφωνο και την είχα ρωτήσει πριν το καλοκαίρι και μου είχε πει όχι.....Κάτι φήμες, τπτ επίσημο απ όσο ξέρω δλδ, εάν ξέρει κάτι πάρα πάνω κάποιος ας μας πει
Μιλάμε για την τραγουδίστρια?Παλιά μου είχε πει 1000 ευρώ σε καλό ξενοδοχείο 500 μπροστα βεβαια μου είχε δώσει τηλέφωνο. Τα 500 τα ήθελε την προηγούμενη ημέρα σε λογαριασμό και τα άλλα την επώμενη . Ενημέρωση από ισταγκραμ . Πολύ το τυρί φίλε
οχι για μια πορνοσταρ με το ιδιο ονομαΜιλάμε για την τραγουδίστρια?
Μπορώ να έχω το insta της σε pm?οχι για μια πορνοσταρ με το ιδιο ονομα
Βρε φίλε.Ρε παιδια καθοτι καινουργιος στο σαιτ καθως και σε ηλικια, μαθαινοντας ακομα, υπαρχει καποιος φιλοτιμος εδω μεσα να στειλει το κιν της Ιωαννας34 γιατι μερικοι το κρατανε και δεν το δινουν σε μυνημα λες και ζητησαμε της γκομενας τους η της γυναικας τους το τηλ...
Χαιρετω τν ομαδα!!!Ειμαι ατομο με κινητικη αναπηρια(οχι νοητικη)…Μπορειτε να μ προτεινετε καποια cool γτ εχω δεχτει ρατσισμο απο αρκετες κοπελες….Επισης αν ξερετε για αυτη;;;https://instagram.com/iro_kas_?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Την έχω πετύχει έξω. Δεν έχει καμία σχέση με τις φώτο. Σίγουρα δεν αξίζει 500. Οριακά θα έδινα 50 σε στούντιο.
Την έχω πετύχει έξω. Δεν έχει καμία σχέση με τις φώτο. Σίγουρα δεν αξίζει 500. Οριακά θα έδινα 50 σε στούντιο.
Μύστη σε ποιο στούντιο δουλεύει? Πάντως στο Ινστα μου είχε απαντήσει για 200 την ώρα φουλ με κώλο στο μενού. Φίλος που την προσέγγισε αυτές τις μέρες πήρε προσφορά στα 250 και έπειτα δεν του ξαναπαντησε...Επίσης εμινέ εκτός του ότι δουλεύει σε στούντιο ξέρουμε τηλ για επίσκεψη σε ξενοδοχείο ; Ινστα δεν απαντά