Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 196.803
....αχ ,γεια σου ρε κορμί...οτι και να βαλεις εσυ μωρο μου...
....αχ ,γεια σου ρε κορμί...οτι και να βαλεις εσυ μωρο μου...
Η υπέρβαση που εκανα, αξιζε ,οσον αφορά χώρο μου..εγω ευχαριστώ γι άψογη συμπεριφορά σου στα πάντα, σεξι & αδύνατε "χοντρούλη "Ας γραψω και εγω , που σπανια κανω αναφορες για συναντήσεις..... αλλα αυτη με τη Jo την κρατάω και αξίζει να την αναφέρω. Πρόσφατη συνάντηση με Jo. Ο χώρος της πάρα πολύ περιποιημένος και καθαρός , και το κορίτσι πολύ ευχάριστο και ιδιαίτερα ζεστό από την πρώτη στιγμή. Πάμε στα σοβαρά τώρα. Η Πιπα αν είχε άλλο όνομα θα την έλεγαν Jo.... Η γυναίκα καυλωνει οσο τσιμπουκωνει, και γουστάρει αυτό που κάνει... Δεν γίνεται να μην σε καυλωσει! Κατά τα λοιπά μου δόθηκε ολοκληρωτικά χωρίς μη και όχι κλπ...όπως συνηθίζεται. Εν κατακλείδι είναι ένα καλό δώρο στον εαυτό τους για τις γιορτές σε όσους δοκιμάσουν....
Να σαι καλά αγοράκι!!Γυναικάρα με όλα τα γράμματα κεφαλαία
Καλημέρα!Καλημέρα!
![]()
Κοπελαρα μου απιθανη..!!!Καλημέρα!
![]()
Καλημερα αγαπη μου!!Κοπελαρα μου απιθανη..!!!
Μουτς καρδια μου..!!!
Καλημερουδια!Καλημέρα!
Τι φωτογραφιαρες ειναι αυτες που ανεβαζεις καρδια μου..?? Εχεις γινει φοβερη φωτογραφος..!!Κοπελαρα μου απιθανη..!!!
Μουτς καρδια μου..!!!
Μωρο, πολλές τις βγάζουν πελάτες γι αυτο είναι καλές χαχαχαχα!Εγώ θυμάσαι κάτι κουλες που εβγαζα!!Τι φωτογραφιαρες ειναι αυτες που ανεβαζεις καρδια μου..?? Εχεις γινει φοβερη φωτογραφος..!!
Καλημέρα καλό σαββατοκύριακο κοριτσάραΚαλημέρα!
![]()
Μαζι με τη γλαστρα ποτιζεται και ο βασιλικος.. μαθαινεις και εσυ ετσι.. φιλακια μωρο μου..!!Μωρο, πολλές τις βγάζουν πελάτες γι αυτο είναι καλές χαχαχαχα!Εγώ θυμάσαι κάτι κουλες που εβγαζα!!
Κανόνισε να σε δω πάλι σε πεθυμησα..
Φιλακια σε όλους, την κάνω τώρα!
Η καλύτερη παρέα για όσους είμαστε μακριάΓια να μην ξεχνιόμαστε....!Χανομαι λογω δουλειάς αλλα εδω θα τριγυρνώ αγόρια
![]()
Χωρίς σκορδαλιά;;;;;Οντως. Εγω εφαγα μπακαλιαρο με μπρόκολο, καλα περασα
Ευχαριστώ ευγενικό αγόρι!!Η καλύτερη παρέα για όσους είμαστε μακριά
Να είσαι πάντα καλά καί γερή κοπέλα μουΕυχαριστώ ευγενικό αγόρι!!