Ypogeio reuma
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 2.890
- Πόντοι
- 5.271
Κλασική περίπτωση ΚριστιάνοΣίγουρα με τα δεύτερα θα κατέβει αν και ο Ρονάλντο θα ξεκινήσει μήπως και βάλει κανένα γκολ.
Κλασική περίπτωση ΚριστιάνοΣίγουρα με τα δεύτερα θα κατέβει αν και ο Ρονάλντο θα ξεκινήσει μήπως και βάλει κανένα γκολ.
Το ξέρουμε ότι είσαι τέρμα μαλάκας/υποούγκανος και ότι υποστηρίζεις χουντικά/οπισθοδρομικά/θρησκόληπτα καθεστώτα....Η ΦΙΦΑ πάντως έχει κάθε λόγο να μη θέλει τους Γερμανούς μετά τα ξεφτιλικια με τα βουλωμενα στόματα.Τιποτα δεν είναι τυχαιο
τυπε εδω και 20 χρονια που ειχα βρεθει στην αμερικη ειδα μια μερα αμερικανικο ποδοσφαιρο.Πουτς λαιν technology και τα τετοια μας κουνιουνται
Αυτες οι πιπες καταστρεφουν το παιχνιδι και το εκφυλιζουν
Η μπαλα ειναι εξω το γκολ δεν επρεπε να μετρησει τελος
Αμα ειναι ετσι να βαζουν παιχτες πλεον να παιζουν και στις γραμμες εκτος γηπεδου και με την μπαλα εξω αλλα να ειναι "μισο χιλιοστο στον αερα ενα κομματι της μεσα απο γωνια 75 μοιρων"
Βεβαια μικρη σημασια ειχε το γκολ αφου οι ισπανιδες θα βαζανε μεχρι και αυτογκολ για να χασουνε
Εχουμε και μια τετοια στο ΠΝ τι να σημαινει αραγε τωρα που τα εχω ξεχασει;Japan's new flag!!![]()
Είναι τρομερό το πόσο σιχαμένοι είναι σαν κοινωνία όσον αφορά αυτό το κομμάτι...Επειδή τα παίρνουμε στην πλάκα αυτά που γράφονται εδώ κτλπ να πούμε και δύο σοβαρά πράγματα για μερικούς που φαίνεται πως ΔΕΝ γνωρίζουν.
Κάνα δυό επαγγελματικοί μου γνωστοί που εργάζονται εκεί χρόνια (τώρα ή και παρελθόν) μου έχουν πει πως γίνεται χαμός από σεξουαλική κακοποίηση αγοριών.
Βρίσκουν παιδιά μεταναστών/εργατών κτλπ, κανονίζουν βραδιές σε σπίτια και τα βιάζουν ομαδικά.
Είναι στην κουλτούρα τους και αυτό δεν το θεωρούν "ομοφυλοφιλία".
Σε πολλούς από εμάς δεν αρέσουν τραβέλια, ξεκωλο-Pride κτλπ αλλά θεωρούμε κανονική και αποδεκτή την ομοφυλοφιλία.
Στους κομπλεξικούς Άραβες μάλλον δεν τους αρέσει πως τα αίσχη που κάνουν θεωρούνται ομοφυλοφιλία - και όχι μόνον αφού πρόκειται για βιασμούς ανηλίκων.
Είναι τρομερό το πόσο σιχαμένοι είναι σαν κοινωνία όσον αφορά αυτό το κομμάτι...
Φιλος καλός που δούλεψε χρόνια στο Κατάρ σαν στέλεχος και είχε μπεί δυνατά στον κύκλο τους έπαθε σόκ με το πόσο πόθο έχουν για την παιδική αρσενική σάρκα....
Ένα ρητό τους λέει "η γυναίκα για τα παιδιά και το ξένο αγόρι για την απόλαυση".......
Καλά δεν είναι μόνο οι Καταριανοί.
Υπάρχει στους Άραβες του Κόλπου αυτό αλλά και στους Πακιστανούς και Ιρανούς.
![]()
Οι Μήδοι και οι Πέρσες είναι Καυκάσια φύλα.Έτσι. Να τονίσω πως δεν ήταν κομμάτι της Ιρανικής/Περσικής κουλτούρας.
Μην ξεχνάμε την Περσία την κατέλαβαν οι Άραβες αιώνες πριν. Ένας πυρήνας αυτών είναι που υποστήριξε και την Ισλαμική Επανάσταση το '70 και τους μετέτρεψε από σύγχρονη κοινωνία σε αυτό το χάλι που είναι τώρα.
Άλλη μία προφανής απόδειξη είναι πως πολλοί Ιρανοί είναι ανοιχτόχρωμοι, μέχρι και ξανθοί με γαλάζια μάτια ενώ άλλοι σαν πίθηκοι, σκουρόχρωμοι με γενειάδες.
Οι Πέρσες είναι Καυκάσιο φύλο όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι.
Ο δε Ηρόδοτος νομίζω τους είχε περιγράψει και ως πιο ανοιχτόχρωμους από τους Έλληνες (ίσως επειδή λόγω πιο καυτού ήλιου είχαν και πιο καλυμένα τα σώματα τους).
Παρακινδυνευμενο αλλά έχει βάση το σκεπτικό σου.λοιπον αφηστε τους ταλιμπαν, να μην βαραινουμε το κλιμα, και πειτε μου αν αξιζει να ριξω Γκανα που ειναι βαρυ αουτσαιντερ.
Η ουρουγουαη δεν μπορει, στην γκανα τρεχουν σαν... μαυροι. Ο μονος λογος να μην παρει αποτελεσμα η γκανα ειναι να εχουν κανει καμια πουστια και να εχουν παιξει ολοι οι παικτες της κανενα κουλο στοιχημα να βγαλουν λεφτα.
Δύσκολο μπετ μαν.λοιπον αφηστε τους ταλιμπαν, να μην βαραινουμε το κλιμα, και πειτε μου αν αξιζει να ριξω Γκανα που ειναι βαρυ αουτσαιντερ.
Η ουρουγουαη δεν μπορει, στην γκανα τρεχουν σαν... μαυροι. Ο μονος λογος να μην παρει αποτελεσμα η γκανα ειναι να εχουν κανει καμια πουστια και να εχουν παιξει ολοι οι παικτες της κανενα κουλο στοιχημα να βγαλουν λεφτα.
Δεν νομίζω να το παίξουν οι Γκανέζοι, ακόμα θέλουν να εκδικηθούν την "πουστιά" που τους έκανε ο Σουάρες.λοιπον αφηστε τους ταλιμπαν, να μην βαραινουμε το κλιμα, και πειτε μου αν αξιζει να ριξω Γκανα που ειναι βαρυ αουτσαιντερ.
Στο ματσάκι των 21:00 ευελπιστώ να περάσουν οι χριστιανοί ορθόδοξοι Σέρβοι δίχως δεύτερη σκέψη..
Σερβία με πολύ πολύ πάθοςΑν ήταν Αλβανία - Σερβία δεν θα με ένοιαζε αλλά θεωρώ τεράστια ξεφτίλα να είναι Αλβανοί (λαθρο-)μετανάστες, να εκπροσωπούν την Ελβετία, να είναι μέχρι και αρχηγός της και αυτοί να κάνουν το σήμα του (Βυζαντινού) δικέφαλου αετού.
Κανένας σεβασμός, μην πω πως φανέλα δεν έχουν δώσει ποτέ σε φίλαθλο που κρατά την Ελβετική σημαία αλλά μόνο σε Αλβανικές.
Για αυτό ελπίζω να τουςοι Σέρβοι, που δεν συμπαθώ ιδιαίτερα, και να πάνε σπίτια τους για καμμιά πίτα με κορτάρι.
Εγώ ψηφίζω νικήτρια την Γκάνα πάντως.
μην ακουμπάς τίποτα σήμερα , ούτε καν Βραζιλία που θα είναι αδιάφορη...λοιπον αφηστε τους ταλιμπαν, να μην βαραινουμε το κλιμα, και πειτε μου αν αξιζει να ριξω Γκανα που ειναι βαρυ αουτσαιντερ.
λοιπον αφηστε τους ταλιμπαν, να μην βαραινουμε το κλιμα, και πειτε μου αν αξιζει να ριξω Γκανα που ειναι βαρυ αουτσαιντερ.