kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41.961
- Πόντοι
- 6.256
Σας εφαγε η ορθοστασια ε;Καλημέρα με πρωινό σεξακι...!
![]()
![]()
Προσοχη στους μηνισκους καλε jo, μεγαλη προσοχη!!
Σας εφαγε η ορθοστασια ε;Καλημέρα με πρωινό σεξακι...!
![]()
![]()
....μάλλον δεν αντέχουν οτι το κάνω συνειδητά, γουστάρω & το λενε όλοι ,και επίσης τ ότι εχω νορμάλ ζωή περαν αυτου..χάρηκα που σε είδα μεσα ξανά αγόρι..Εχω υποσχεθει να απέχω. Διαβαζω όμως και καταλαβαίνω. Εντάξει , μην ασχολεισαι. Εισαι Κυρία και αυτό μάλλον δεν το αντεχουν.
Τελικα με ολους πινεις καφε, εκτος απο εμενα..Εχει, το θέμα είναι ότι όταν κανω περίκοπη δεν τ ανεβάζει το βιντεακι αλλιώς, καιρό το λέω
Μετά η πριν την πιπα;!
Μωρο, κι αυτός κι εγω αντέχουμε είμαστε δυνατά παιδιά!!!Σας εφαγε η ορθοστασια ε;
Προσοχη στους μηνισκους καλε jo, μεγαλη προσοχη!!
Αλοίμονο σε μερικους μερικους , αχ βαχΜωρο, κι αυτός κι εγω αντέχουμε είμαστε δυνατά παιδιά!!!
...ντυνομαι και σου έρχομαι τρέχοντας αγαπούλα!!!!Τελικα με ολους πινεις καφε, εκτος απο εμενα..
Εγω φταιω που εκανα προταση για Αστερα Βουλιαγμενης..
Γειά σου ΤζοανναραΚαλημέρα με πρωινό σεξακι...!
![]()
![]()
Την Καλημερα και απο εμας Αγαπητη Νηματοθετρια.....Μπα!!!ξεκινησαμε τα ορθια????δεν σου εφταναν τα καρεκλοκρεββατατα...........????σταση Καμα-σουτρα 35.......Καλημέρα με πρωινό σεξακι...!
![]()
![]()
Βαλε και βρακυ στο κωλο σου...ντυνομαι και σου έρχομαι τρέχοντας αγαπούλα!!!!
Όσοι σε έχουμε γνωρίσει από κοντά,ξέρουμε τί άνθρωπος και τί γυναικάρα είσαι. Στους άλλους που δεν σε έχουν δει ποτέ,ούτε έχεις να αποδείξεις κάτι ούτε να τους αλλάξεις γνώμη... Δεν αξίζει..Συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις και γουστάρεις και που σε γουστάρουμε κι εμείς γιατί είσαι ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ!!Την καλησπέρα μου!!!Νταβατζήδες και προμοτορες δεν είχα ΠΟΤΕ..μόνη μου το ξεκίνησα και μόνη το έφτασα ως εδω..και μόνη μου όποτε γουστάρω θα το τελειώσω αγορι
Το μόνο που οφείλω ένα ευχαριστώ στ άτομα που πίστεψαν σε μένα(ξέρουν ποιοι, αχάριστη δεν ειμαι),τοτε που έτρωγα πόλεμο αισχρό ,και ετσι ξεκίνησα σιγά σιγά να βγάζω τον εαυτό μου τον πραγματικό προς τα εξω,εξου και τόσα άγνωστα άτομα μεταξύ τους εδω και σε μένα,έχουν κοινή θέση οσον αφορά στις κριτικές μου.
...απο τους καλύτερους πελάτες(διάθεση& καυλα στο φουλ)αλλα και απο τους καλύτερους άνδρες σε συμπεριφορά..ΚαλησπεραΌσοι σε έχουμε γνωρίσει από κοντά,ξέρουμε τί άνθρωπος και τί γυναικάρα είσαι. Στους άλλους που δεν σε έχουν δει ποτέ,ούτε έχεις να αποδείξεις κάτι ούτε να τους αλλάξεις γνώμη... Δεν αξίζει..Συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις και γουστάρεις και που σε γουστάρουμε κι εμείς γιατί είσαι ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ!!Την καλησπέρα μου!!!
Η κοντή& ξινή;Άσχετο, δεν γουστάρω τις κοντές, είναι πονηρέςΜεχρι και η κυρια Όλσεν διαβαζει το νήμα
Όπως λέει και το άσμα..Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου,αμοιβαία τα αισθήματα!!!...απο τους καλύτερους πελάτες(διάθεση& καυλα στο φουλ)αλλα και απο τους καλύτερους άνδρες σε συμπεριφορά..Καλησπερα![]()
Αχόρταγη, από παντού, και παντού σεξ!!!Την Καλημερα και απο εμας Αγαπητη Νηματοθετρια.....Μπα!!!ξεκινησαμε τα ορθια????δεν σου εφταναν τα καρεκλοκρεββατατα...........????σταση Καμα-σουτρα 35.......
Eλα...μην γινεσαι κακια.....12-13-14 -15 cm θεωρουνται νορμαλ....Η κοντή;Άσχετο, δεν γουστάρω τις κοντές, είναι πονηρές![]()
Δεν ειχα θεμα στη ζωη μου, καλα τα πηγαινα/ω, δεν γουστάρω τις κοντές, είναι πονηρές![]()
...η υπέρβαση λογω ταξιδιού, που έκανες και 3η φορά να με συναντήσεις λεει πολλά για μένα..Όπως λέει και το άσμα..Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου,αμοιβαία τα αισθήματα!!!
Με αφορμή λοιπόν την αναφορά σου,ας γράψω και μια κριτική γιατί πρέπει να τα λέμε τα καλά.......η υπέρβαση λογω ταξιδιού, που έκανες και 3η φορά να με συναντήσεις λεει πολλά για μένα..