You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 5.646
Η φολοIzabella είναι κ δεν είναι new entry.Α επίσης καινούργιο αίμα, στο wet
Ξανθό 20 χρονών ψηλω αδύνατο φουλ με ωραία βυζια Β μέγεθος προς C αν θυμάμαι καλά
Κωλος μοντελε, όχι πολύ μικρός αλλά καλοσχηματισμενος . Θα δοκιμάστε σίγουρα στις επόμενες μέρες. Η τσατσα είπε ότι ήταν η 1η μέρα της σήμερα
Δεν θυμάμαι όνομα, 1η φορά την βλέπω καθώς έλειπα 6 μήνες σεζόνΗ φολοIzabella είναι κ δεν είναι new entry.
Αξίζει? Εγώ όταν πήγα και την είδα επέμενε να περάσω γτ λέει θα περάσουμε καλά θα δεις κτλ
spirtoulis123
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2022
- Like
- 224
- Πόντοι
- 21
Πέρασμα με βερονικα στο venus.
28χρ Ρωσία γυναικάρα ψηλή, ευγενικη αλλά είπε όχι σε φιλή. Καλό σεξακι. Κρατιωμουν με χίλια ζόρια για να μην τελειώσω και τελείωσα σχετικά γρήγορα.
28χρ Ρωσία γυναικάρα ψηλή, ευγενικη αλλά είπε όχι σε φιλή. Καλό σεξακι. Κρατιωμουν με χίλια ζόρια για να μην τελειώσω και τελείωσα σχετικά γρήγορα.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.851
- Πόντοι
- 12.815
Την προηγουμενη βδομαδα πληρωσα την Συλβια, το μικρο εχει χαλασει, κανει αγγαρεια, με το ζορι την εχυσα για τελευταια φορα. Ολο οχι και οχι... Χ λοιπον.
Για σημερα εχω βαλει στοχο μια εκ των οποιον Αμπερ ή Ναταλι ή Νικολ στο παρανταιζ. Παιζει και μπαλαντερ η Μαρινα η ξανθια που ξαναγυρισε ή Ελενα πιπινα στα Τσουκαλα. Για να δουμε...
Για σημερα εχω βαλει στοχο μια εκ των οποιον Αμπερ ή Ναταλι ή Νικολ στο παρανταιζ. Παιζει και μπαλαντερ η Μαρινα η ξανθια που ξαναγυρισε ή Ελενα πιπινα στα Τσουκαλα. Για να δουμε...
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.367
- Πόντοι
- 37.562
Την κοπελα την ρωτησες αν θελει να τη διαλυσετε?Ενδιαφέρεται κανείς να κάνουμε παρτουζα ή ακόμα καλύτερα gangbang με κάποια στα σπιτάκια? Θα είχε πολύ φάση να διαλύσουμε μια όλοι μαζί σαν τσόντα
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Σας έχει φάει η τσόντα μερικούς !Ενδιαφέρεται κανείς να κάνουμε παρτουζα ή ακόμα καλύτερα gangbang με κάποια στα σπιτάκια? Θα είχε πολύ φάση να διαλύσουμε μια όλοι μαζί σαν τσόντα
Καταρχάς 3 άτομα ραντεβού να δώσετε τα 2 ούτε καν θα εμφανιστούν ! Θέλετε και gangbang.....
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 201
Την Έλενα την πιπινάκι και γώ την λιμπίζομαι για σήμερα! Αν και είναι κομοδίνο, σήμερα είμαι φορτωμένος καλά και το γλυκοκοιτάζω!Την προηγουμενη βδομαδα πληρωσα την Συλβια, το μικρο εχει χαλασει, κανει αγγαρεια, με το ζορι την εχυσα για τελευταια φορα. Ολο οχι και οχι... Χ λοιπον.
Hyundai_Elantra
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2022
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Πέρασμα απο Φρίξου 12 πρωινή ζώνη την περασμένη εβδομάδα, στον όροφο... Διαμαντάκι ονόματι Alina εξ Ουκρανίας με ξανθό μαλλί μπούκλα και πολύ όμορφα τρυφερά καυλωμένα βυζάκια, όμορφο πρόσωπο απαλό δερματάκι θεσπέσιο κωλαράκι... στα του αγώνα μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις το μόνο αρνητικό οτι η συνενόηση γινοταν στα Αγγλικά. Θα προτιμηθεί ξανά και ξανά!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.851
- Πόντοι
- 12.815
Πληρωσα τελικα Αμπερ, καλο καυλακι, μαυρομαλα, φατσαρα!!! γατισια, με ωραια χιλακια, Φωνη σκετη καυλα, Ελληνικα βγενει συννενοηση, κωλαρα αφρατη ουτε τεραστια ουτε μικρη, αυτη που σε μαγνητιζει και παθαινεις αυχενικο, βυζακια μικρα λαχταριστα με μεγαλη ρωγα, μουνακι ποιημα, γενικα ειναι ενα γκομενακι που αν το κοιτουσες εξω ντυμενο με κανα κολλητο κολαν, θα σου επεφτε το σαγονι. Στα του αγωνα, χαμογελαστη, δεν διαμαρτηρεται, πιπα μετρια, συμετοχη μετρια, στο γλυφομουνι το επαιξε καλα οτι το γουσταρει, δαχτυλα δεν αφηνει, αξιζει μονο για το παρουσιαστικο να μπει στην φακ λιστ, δεν ξερω αν θα την ξαναπληρωνα, ισως μετα απο κανα χρονο.... Τα προγραμματα του μαγαζιου για τον πουτσο, 69 με καποτα στα 60€, μονο ελευθερο στα 70€, ακαποτο και γλυψιμο στα 100€ 

ST@Lone
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 42
- Like
- 2.543
- Πόντοι
- 5.340
αυτό ακριβός. δέχεται δυστυχώς τους πάντες, σε σημείο αηδίας.Πέρασα από ναρυ μου είπαν 70€ το γυμνό,άκουσαν κάτι καντήλια και έφυγα,αυτή η καρίνα το βαθύ λαρύγγι τι πράμα είναι ρε παιδιά,δεν έχει πάτο το λαρύγγι της αλλά πολλοί γιουφτοι περνάνε μαζί της,έλεος...
Τελευταία τροποποίηση:
ST@Lone
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 42
- Like
- 2.543
- Πόντοι
- 5.340
Πολύ διαφήμιση από τους "νέους" λογαριασμούς για άμπερ... κάτι δε μου ταιριάζει σε αυτά που γράφεις.Περασμα με ελευθερο στοματικο στα εβδομ ευρω με Amper (θα την δειτε στο γνςστο σαιτ),Φατσα πορνοσταρικη,ομορφο κορμι,κωλος Λατινας,ισχυριζεται πως ειναι απο μαλαγα Ισπανιας,τσιμπουκι βαθυ (και σας το λεει ατομο με σοβαρο εργαλειο) και γαμησι αρρωστο,το γουσταρει πολυ αυτο που κανει,ξεπατωστε την αφοβα.
Πρώτη αντιπαράθεση, μου συστήθηκε από Βενεζουέλα. άντε εσένα έγινε Ισπανίδα..
Πίπα έκανε προσπάθειες για dt αλλά το έχανε, όπως το έχανε στη συνέχεια και στο ρυθμό. μέτρια στο πνευστό, τώρα εσένα πως σου έκανε τέτοιο αποθεωτικό "τσιμπούκι " ...
όσο επί του αγώνα απορώ που είδες το "άρρωστο γαμήσι";
Γενικό συμπέρασμα: όμορφο μωρό το οποίο δε θα φας φόλα. μέχρι εκεί.
Τελευταία τροποποίηση:
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.135
- Πόντοι
- 16.235
Kαι εμείς βλέπαμε τσόντες μικροί αλλά δεν ημασταν τόσο καμενοι ώστε να νομίζουμε ότι αυτά που βλέπουμε μπορεί να γίνουν στην πραγματική ζωή....Σας έχει φάει η τσόντα μερικούς !
Καταρχάς 3 άτομα ραντεβού να δώσετε τα 2 ούτε καν θα εμφανιστούν ! Θέλετε και gangbang.....
εγω παντως περασα καλα και δεν με λες καινουργιο :ΡΠολύ διαφήμιση από τους "νέους" λογαριασμούς για άμπερ... κάτι δε μου ταιριάζει σε αυτά που γράφεις.
Πρώτη αντιπαράθεση, μου συστήθηκε από Βενεζουέλα. άντε εσένα έγινε Ισπανίδα..
Πίπα έκανε προσπάθειες για dt αλλά το έχανε, όπως το έχανε στη συνέχεια και στο ρυθμό. μέτρια στο πνευστό, τώρα εσένα πως σου έκανε τέτοιο αποθεωτικό "τσιμπούκι " ...
όσο επί του αγώνα απορώ που είδες το "άρρωστο γαμήσι";δε τη λες κακή αλλά όχι στο βαθμό που περιγράφεις. μέτριο θα το χαρακτήριζα και εδώ.
Γενικό συμπέρασμα: όμορφο μωρό το οποίο δε θα φας φόλα. μέχρι εκεί.
καλη η πιπα οχι dt , ορεξη ειχε , νταξει εχω και χαμηλα το πηχη πλεον στα μπουρδελα να πω την αληθεια χαχα για 40 και το παρουσιαστικο της worth it ..
spirtoulis123
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2022
- Like
- 224
- Πόντοι
- 21
και εγω περασα πολυ καλα με αμπερ. πολυ αγριο σεξ
teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Αυτό ακριβώς. Είχα έναν φίλο που πήγαινε και όλες καλές τις έβλεπε. Ούτε μια φορά θυμάμαι να μου είπε ότι πέρασε μέτρια ή καθόλου καλά.δεν είπα ότι δε θα περάσει κάποιος καλά ή ότι είναι χάλια. απλά δεν καταλαβαίνω αυτή την αποθέωση. να μου πεις ο καθένας με τις προσδοκίες του...
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.658
- Πόντοι
- 716
Πάντως λέγοντας για την Αμπέρ, εγώ την πήρα δεύτερη φορά, δε ξέρω αν είναι με όλους έτσι αλλά με μένα είναι μέσα στα κομπλιμέντα, τελειώνω και με κρατάει μέσα της μη φύγω, γενικά δε νιώθω ότι πήγα με πουτανα αλλά με γκόμενα που βγαίνουμε
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.135
- Πόντοι
- 16.235
Κατά βάθος οι επαγγελματίες λειτουργούν σαν ερασιτέχνες ...απλώς πρέπει να βρεθεί ένας που θα βγάλει από μέσα της την "Pretty Woman".Πάντως λέγοντας για την Αμπέρ, εγώ την πήρα δεύτερη φορά, δε ξέρω αν είναι με όλους έτσι αλλά με μένα είναι μέσα στα κομπλιμέντα, τελειώνω και με κρατάει μέσα της μη φύγω, γενικά δε νιώθω ότι πήγα με πουτανα αλλά με γκόμενα που βγαίνουμε
Μην τον εμπιστεύεσαι ιδιαίτερα...προφανώς έχει πολύ χαμηλά τον πήχυ και βολεύεται τέλεια με ότι ειναι θηλυκού γένους και κάνει τα απολύτως απαραίτητα.Αυτό ακριβώς. Είχα έναν φίλο που πήγαινε και όλες καλές τις έβλεπε. Ούτε μια φορά θυμάμαι να μου είπε ότι πέρασε μέτρια ή καθόλου καλά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις