Από συμπεριφορά είναι μια χαρά. Πολύ επικοινωνιακή και καλή στη συζήτηση. Κατά τη γνώμη μου είναι ακριβή όμως. Παλαιότερα έπαιρνε πολύ λιγότερα και ήταν και νεότερη, πιο φρέσκια, με λιγότερα κιλά. Έχει όρεξη και δεν κωλώνει πουθενά, αλλά έχει παχύνει αρκετά. Αναλόγως τα γούστα φυσικά. Αν γουστάρεις bbw έχει φοβερές καμπύλες και πρόσωπο αρκετά καβλιάρικο. Ένα μείον ακόμα είναι ότι αποφεύγει τα φιλιά, δεν τα πολυγουστάρει.
Από συμπεριφορά είναι μια χαρά. Πολύ επικοινωνιακή και καλή στη συζήτηση. Κατά τη γνώμη μου είναι ακριβή όμως. Παλαιότερα έπαιρνε πολύ λιγότερα και ήταν και νεότερη, πιο φρέσκια, με λιγότερα κιλά. Έχει όρεξη και δεν κωλώνει πουθενά, αλλά έχει παχύνει αρκετά. Αναλόγως τα γούστα φυσικά. Αν γουστάρεις bbw έχει φοβερές καμπύλες και πρόσωπο αρκετά καβλιάρικο. Ένα μείον ακόμα είναι ότι αποφεύγει τα φιλιά, δεν τα πολυγουστάρει.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση !
Target group έχω μεγάλο και ανάλογα τα κέφια.
Στο θέμα ακριβή επειδή έχω χαλάσει πολύ χρήμα και χρόνο σε ολα τα είδη αγοραίου έρωτα (πιατσες , call girl , μπουρδελα , studio “τότε που είχαν ξεκινήσει στα καλά τους” από το 2007, στο σήμερα δεν παίζουν call girl όπως τοτε.
Όταν ξεκίνησε το site ήμουν μέλος από το 2010 (δεν υπάρχει αυτος ο λογαριαμος πλέον) και μέχρι το 2010 ασχολήθηκα με τα περί του site.
Tη καλύτερη αναλογία τιμή / απόδοση την είχε μια με το όνομα Σοφία / Ελληνίδα 36 ετών μελαχρινή (η γυναίκα έσπαγε κρεβάτια κυριολεκτικά, έκοβε τα μπουζονια) και το τηλέφωνο της γύρναγε από στόμα σε στόμα, έμενε στο Ολυμπιακό Χωριό και έκανε την 1η επαφή μόνο σε καφέ.
Τιμή τότε έπαιρνε 300€ και έπαιζε επιλεκτικά αυτή αν θα είσαι στην λίστα της, και δεν υπήρχε ρολόι / €€€
Σοφία δεν υπάρχει στο σήμερα, τα έχει παρατήσει και την έχω χάσει χρόνια τώρα.
Το τηλέφωνο μου το είχε δώσει φιλος από παρέα που την ήξερε ότι κάνει παιχνίδι.
Δεν ήταν bbw αντίθετος κορμάρα, αλλά δεν ήταν γουαοουυ στο πρόσωπο (κανονική όμορφη).
Όποτε το ακριβή είναι σχετικό για εμένα.