Διαγραμμένο μέλος 7047
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.449
- Πόντοι
- 6.955
Συγγνώμη αλλά δεν είμαι διαβιβαστηςγια παρε το μηδεν βγαλε μου στη γραμμη μαρινα60
Συγγνώμη αλλά δεν είμαι διαβιβαστηςγια παρε το μηδεν βγαλε μου στη γραμμη μαρινα60
Και πολυ εμεινε, τον εχουμε ξεχασει χρονια τωραΠηγε για ban-ιο με λιγα λογια
Φίλε τα μέλη του μπου παντρεύονται παρθένες ΜΟΝΟΤυπάρα, αφού είσαι τόσο της ειλικρίνειας, είσαι έτοιμος να ακούσεις και να παρουσιάσεις στους γονείς σου για μέλλουσα νύφη μια "κοπέλα της διπλανής πόρτας" που θα αναφέρει ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ όλο το ερωτικό παρελθόν της;
Ααααα η νάγιαΠαλαιότερα, υπήρχε κάποια "Νάγια", που για κάποιο χρονικό διάστημα βιοποριζόταν και ως σεξεργάτρια (παράλληλα με μια άλλη εργασία). Κάντε μου την χάρη και ρωτήστε το παραπάνω σε όσους είχαν επαφή μαζί της!![]()
τα ειπες ολα ...Για να συνοψίσουμε λιγάκι παιδιά επειδή χάθηκε λίγο η μπάλα!!!
Άννα 24, κατέβασε τιμή ζητάς πολλά.
Ανέβασε τιμή τα 150 είναι λίγα.
Κόψε τα νύχια σου, είναι αηδία
Πάρε κιλά, είσαι αδύνατη.
Κατέβασε τιμή.
Σβήσε τατουάζ, ίου!!!
Άφησε νύχια ρε κορίτσι να μας τα ξύνεις...
Δε χάνεις κανένα κιλό;;; πάχυνες!!
Δώσε κώλο.
Ρίξε τιμή λέμεεεεε.
Σταμάτα τη δουλειά στο μαγαζί.
Μη φοράς αρβύλες.
Μην καταπίνεις.
Πάρε κανένα κιλό!!!
Σταμάτα τις σπουδές να προλαβαίνεις κι άλλα ραντεβού.
Πολλά ραντεβού κάνεις!!!
Τι έγινε με την τιμή;;; ανέβηκε;;;
Πες στον γκόμενό σου για την πορνεία.
Μην του πεις τίποτα! Τρελάθηκες;;;
Ανέβηκε η τιμή παιδιά;;;;
Βρες κάποιον να παντρευτείς.
Κώλο δίνεις;;;;
Ακόμα 150;;;πολλά ρε Αννούλα!!!
Κατάπινε!!!
Δώσε κώλο!!!
Με τα νύχια τι έγινε;;;
Κανένα νέο τατού παίζει;;;
.......................
Λυσσαξατε και το φαγατε παλι το παλικαρι… οσο και να μην σας αρεσε, παρ´ολες τις κρισεις μεγαλειου & παρανοιας μια στο τοσο, ηταν απο τα πιο κοφτερα πνευματα εδω μεσα και με δεινη πενα.Και πολυ εμεινε, τον εχουμε ξεχασει χρονια τωρα
Βρε κούκλα μου. Ξεκόλα σπο αυτη την αντιπαράθεση. Δεν οδηγεί πουθενα καξ φθείρεσαι...Ξέρεις ότι μπορώ να αρνηθώ να πάω με κάποιον έτσι? Δεν είναι υποχρεωτικό να πάω με ΟΠΟΙΟΝ έχει τα λεφτά κ μ το ζητάει
μπερδεύεις κάποια πράγματα άλλο είναι μια γυναίκα να το κάνει για το γούστο της και την ευχαρίστηση της έστω και με σαράντα άντρες όπως λες χωρίς χρήματα επιλέγοντας αυτή που θα το δώσει και άλλο να το κάνει επί χρήμασι εκεί δεν υπάρχει επιλογή όποιος πληρώνει την πηδάει. Τι θελω να πω μ' αυτό ότι μπορεί ο κάθε χλεμπονιάρης άρρωστος γέρος με σάπια δόντια και πουλί να καταθέσει το χρηματικό παραβολο και να κάνει σεξ μαζί της. Δεν αναφέρομαι προσωπικά στην γλυκήτατη αννούλα αλλά γενικά σ' αυτές που εξασκούν το λειτούργημα της βίζιτας. Γιατί λειτούργημα είναι πρωτίστως και δευτερευόντως επάγγελμα.
Δεν θα κάτσω να γράψω πάλι τα ίδια . Όπως γράφεις έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας . Αυτό δείχνει πως πτι έγραψα πάνω ισχύει . Έχουμε φύγει από τος δραχμές είμαστε στο ευρώ ….μπερδεύεις κάποια πράγματα άλλο είναι μια γυναίκα να το κάνει για το γούστο της και την ευχαρίστηση της έστω και με σαράντα άντρες όπως λες χωρίς χρήματα επιλέγοντας αυτή που θα το δώσει και άλλο να το κάνει επί χρήμασι εκεί δεν υπάρχει επιλογή όποιος πληρώνει την πηδάει. Τι θελω να πω μ' αυτό ότι μπορεί ο κάθε χλεμπονιάρης άρρωστος γέρος με σάπια δόντια και πουλί να καταθέσει το χρηματικό παραβολο και να κάνει σεξ μαζί της. Δεν αναφέρομαι προσωπικά στην γλυκήτατη αννούλα αλλά γενικά σ' αυτές που εξασκούν το λειτούργημα της βίζιτας. Γιατί λειτούργημα είναι πρωτίστως και δευτερευόντως επάγγελμα.
Τύπε οι αρβύλες είναι το μόνο σημαντικό, να τα λέμε αυτάΓια να συνοψίσουμε λιγάκι παιδιά επειδή χάθηκε λίγο η μπάλα!!!
Κατέβασε τιμή.
Σβήσε τατουάζ, ίου!!!
Δώσε κώλο.
Ρίξε τιμή λέμεεεεε.
Μη φοράς αρβύλες.
Μην καταπίνεις.
Πάρε κανένα κιλό!!!
Πολλά ραντεβού κάνεις!!!
Κώλο δίνεις;;;;
Κατάπινε!!!
Δώσε κώλο!!!
Με τα νύχια τι έγινε;;;
.......................
Τύπε τι είπες???Δεν θα κάτσω να γράψω πάλι τα ίδια . Όπως γράφεις έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας . Αυτό δείχνει πως πτι έγραψα πάνω ισχύει . Έχουμε φύγει από τος δραχμές είμαστε στο ευρώ ….
Όχι όπως κ εγώ αν κάποιος με απορρίψει για όποιον λόγο (όπως κ έχει γίνει) δεν θα ζητήσω κάποια αποζημίωση για το χρόνο κ το χαμένο ραντεβού μουΘα του πληρώσεις το ξενοδοχείο ;θα του πληρώσεις και 15 λεπτά στα δικά σου χρήματα για την ΕΡΑ που ετοιμαζόταν κσι είχε την προσμονή σου ;
Σωστή.Όχι όπως κ εγώ αν κάποιος με απορρίψει για όποιον λόγο (όπως κ έχει γίνει) δεν θα ζητήσω κάποια αποζημίωση για το χρόνο κ το χαμένο ραντεβού μου
Να σε καλά με έκανες κ γέλασα χαχαχαχαχΓια να συνοψίσουμε λιγάκι παιδιά επειδή χάθηκε λίγο η μπάλα!!!
Κατέβασε τιμή.
Σβήσε τατουάζ, ίου!!!
Δώσε κώλο.
Ρίξε τιμή λέμεεεεε.
Μη φοράς αρβύλες.
Μην καταπίνεις.
Πάρε κανένα κιλό!!!
Πολλά ραντεβού κάνεις!!!
Κώλο δίνεις;;;;
Κατάπινε!!!
Δώσε κώλο!!!
Με τα νύχια τι έγινε;;;
.......................
Ναι σέβομαι το δικαίωμα ο καθένας να έχει την άποψη του ΔΕΝ σέβομαι μια άποψη που δείχνει ασέβεια απέναντι σ όλη μ την ύπαρξηΤην καλημερα μου σε ολους και καλο σ/ κ
Ας το σταματησουμε λεω αυτο αν συμφωνειτε....ο καθε ενας εχει τις αποψεις του περι του θεματος οπου πρεπει να ειναι σεβαστες.
Ας μας βαλει η αννουλα καμμια φωτο πρωινη να μας χαλαρωσει και να μας ενωσει ξανα για να γουσταρουμε...
Ολοι για τον ιδιο λογο ειμαστε εδω...
Ειρηνη μην....
Και αν η κοπέλα είναι μέλος των Ιλλουμινάτι και κανονίσω ραντεβού μαζί της και με βάλουν στο στόχαστρο?Ρε μάγκες με έκπληξη διαβάζω τα σχόλιά σας.
Αναλύσεις επί αναλύσεων.
Επιστήμονες όλοι ...
Το αντρικό μυαλό θέλει να εξηγήσει τα πάντα.
Αφήστε λίγο το μυαλό σας να περιπλανηθεί χωρίς να προσπαθείτε να δώσετε εξηγήσεις για τα πάντα.
Χάνετε τον στόχο σας.
Η ζωή αποτελείται από μικρές - μεγάλες απολαύσεις.
Χαρείτε τις χωρίς να προσπαθείτε να εξηγήσετε τα πάντα.