Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αν εισαι καλο κοριτσι θα ειμαι και εγω, καλο παιδιΑν είσαι καλό παιδί θα δούμεεε

Ρε τύπε... Ακριβώς από πάνω το λέει!!!Αννα δε δουλεύεις αυτες τις μερες? Ποτε θα εισαι διαθέσιμη?
ποση RAM φορας;Multi tasking is my middle name
Το είπα πολλές φορές βρε παιδιά έχω την περίοδο μ. 4-5 μέρεςΑννα δε δουλεύεις αυτες τις μερες? Ποτε θα εισαι διαθέσιμη?
Ναι , αλλά πότε θα είσαι διαθέσιμη?Το είπα πολλές φορές βρε παιδιά έχω την περίοδο μ. 4-5 μέρες
αν δεν το στείλεις με σμσ σε όλους δε μετράει.Το είπα πολλές φορές βρε παιδιά έχω την περίοδο μ. 4-5 μέρες
Η αγαπημένη σας καθημερινή ψυχαγωγία χαχαχαΤι έχουμε εδώ?![]()
Εχω στειλει καμποσες φορες Viber ολον αυτό το καιρο και πιο παλια αλλά δεν απαντάει κανεις μόνο διαβάζονται ή και καθόλουΘα είμαι πάλι διαθέσιμη σε 4-5 μέρες στείλε κ κ στο βαιμπερ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...βαλε ρε αρχοντα κ κανα τονο για να σε καταλαβουμε, γτ ταιριαζει κ στα δυο τονιζομενη!κυρ γιαννη μας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.
για μανωλιδου ψηνομαι πολυ σχολαστικα παντως.
ναζι βλεπεις...
Αρχόντισσα είσαι ρε κορίτσιΗ αγαπημένη σας καθημερινή ψυχαγωγία χαχαχα

δυσκολευτηκες εεε???...βαλε ρε αρχοντα κ κανα τονο για να σε καταλαβουμε, γτ ταιριαζει κ στα δυο τονιζομενη!
Ξανοδοκιμασε αγάπηΕχω στειλει καμποσες φορες Viber ολον αυτό το καιρο και πιο παλια αλλά δεν απαντάει κανεις μόνο διαβάζονται ή και καθόλου
Γι' αυτό ρωτάω
Η αλήθεια είναι κοριτσάρα ότι τα μηνύματα δεν διαβάζονται...Ξανοδοκιμασε αγάπη

Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν φαίνεται από την εξωτερική εμφάνιση το σμν ....πχ ασυμπτωματική ηπατίτιδα ή ακόμα χειρότερα οροθετικος/η ....το κριτήριο κρίνω με βάση πως μου φαίνεται ο άλλος είναι ο πιο εύκολος δρόμος να αρπάξεις σμν ....Είπα χωρίς εξαίρεση εφόσον υπάρξει ολοκλήρωση στο στόμα θα καταπιω. Αν για κάποιον λόγο νιώθω να σιχαίνομαι θα αποφύγω γενικώς την ολοκλήρωση στο στόμα. Ευτυχώς εμένα δεν μ έχει προκύψει τέτοια περίπτωση. Όλοι οι παρτενέρ μ είναι πεντακάθαροι κ φροντισμένοι κ τους ευχαριστώ κ ανταποδίδω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Work work wooork
Δεν είπα ότι το κρίνω αυτό από την εξωτερική εμφάνισηΥπάρχουν περιπτώσεις που δεν φαίνεται από την εξωτερική εμφάνιση το σμν ....πχ ασυμπτωματική ηπατίτιδα ή ακόμα χειρότερα οροθετικος/η ....το κριτήριο κρίνω με βάση πως μου φαίνεται ο άλλος είναι ο πιο εύκολος δρόμος να αρπάξεις σμν ....
Κανεις και με ζευγάρια ;Ξανοδοκιμασε αγάπη