Εχω εγώ από το καλοκαίρι. Είναι για ιδιαίτερα γούστα. Εμφανισιακά δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Πολύ μέτρια με εξαίρεση το ωραίο λαχταριστό της στήθος. Είναι νυμφομανής, απίστευτη όρεξη και ενέργεια, δεν σταματάει ποτέ. Παρά το γεγονός ότι είχαμε καλή επικοινωνία στην πρώτη και μοναδική μας συνάντηση και είχα μείνει ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες της, αποπειράθηκα να την ξανασυναντήσω και δυστυχώς αποδείχτηκε πολύ αναξιόπιστη. Στησίματα, δεν σήκωνε τηλέφωνο, δεν απαντούσε σε μηνύματα, ενώ είχε προηγηθεί συνεννόηση, γενικά αδιαφορία. Το γεγονός ότι είναι παντρεμένη και προφανώς έχει κι άλλες υποχρεώσεις, την καθιστούν ασυνεπή γιατί μπορεί να της σκάσει κάτι απρόοπτο. Αλλά είναι κρίμα να φτιαχτείς να ετοιμαστείς να πιάσεις δωμάτιο και να περιμένεις σαν το μαλάκα ή να σου ακυρώσει ραντεβού μετά από όλη αυτη τη διαδικασία. Επίσης, με πείραξε που δε μου έστειλε ένα μήνυμα εκ των υστέρων για εξηγήσεις ή μια συγνώμη. Μπορώ να τα σεβαστώ και να τα καταλάβω όλα, αλλά όταν υπάρχει τόση αδιαφορία, δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς περαιτέρω.