GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.562
- Πόντοι
- 25.165
ok πες μας τοτε πως καταφερες να κλεισεις ραντεβου μαζι της και εμεις οι υπολοιποι δεν τα καταφερνουμε;
ok πες μας τοτε πως καταφερες να κλεισεις ραντεβου μαζι της και εμεις οι υπολοιποι δεν τα καταφερνουμε;
Ευχαριστώ πολύ για την κριτική σουΔεν ξέρω αν έπρεπε να είχα παίξει ένα τζόκερ καλύτερα αλλά κατάφερα να συναντήσω την Αλεξία πριν από δύο μέρες με πολύ εύκολη συνεννόηση που είχε γίνει το προηγούμενο βράδυ.
Εμφάνιση φοιτήτριας της διπλανής πόρτας, που μου αρέσει. Βυζί ωραίο και στητό, κώλος καλός, κάποιες ραγάδες στα μπούτια που δεν ταιριάζουν στην ηλικία της.
Στα του αγώνα, κάνει φιλότιμες προσπάθειες στις υποδείξεις και σίγουρα είναι εξελίξιμη, αλλά η όλη φάση κινείται στα πλαίσια του amateur.
Τελείωμα στα βυζιά της μετά από δική της επιθυμία. Κώλο δε μου έδωσε επικαλούμενη το μέγεθος.
Δεν πέρασα άσχημα, θα ήθελα όμως το πλήρες πρόγραμμα για να την ξαναδώ.
παιχτη ποια ωρα την ειδες ...?Δεν ξέρω αν έπρεπε να είχα παίξει ένα τζόκερ καλύτερα αλλά κατάφερα να συναντήσω την Αλεξία πριν από δύο μέρες με πολύ εύκολη συνεννόηση που είχε γίνει το προηγούμενο βράδυ.
Εμφάνιση φοιτήτριας της διπλανής πόρτας, που μου αρέσει. Βυζί ωραίο και στητό, κώλος καλός, κάποιες ραγάδες στα μπούτια που δεν ταιριάζουν στην ηλικία της.
Στα του αγώνα, κάνει φιλότιμες προσπάθειες στις υποδείξεις και σίγουρα είναι εξελίξιμη, αλλά η όλη φάση κινείται στα πλαίσια του amateur.
Τελείωμα στα βυζιά της μετά από δική της επιθυμία. Κώλο δε μου έδωσε επικαλούμενη το μέγεθος.
Δεν πέρασα άσχημα, θα ήθελα όμως το πλήρες πρόγραμμα για να την ξαναδώ.
Κάθεσαι και ασχολείσαι και εσύ ..παιχτη ποια ωρα την ειδες ...?
σε ρωταω γιατι αυτος που την ειδε στις 14.00 ηταν κλωνος ...
εχει πολυ πραμμα ...Κάθεσαι και ασχολείσαι και εσύ ..
Προχθές υποτίθεται ακύρωσε σε όσους έκλεισε ραντεβού γιατί δεν είχε έτοιμο δωμάτιο το ξενοδοχείο.
Και ο υπερτυχαιρος από δω πρόλαβε έστειλε μνμ έκλεισε ραντεβού,γάμησε και έκανε και γρήγορα ένα λογαριασμό στο Μπου. να μας πει και πως πέρασε !
Και όλος τυχαίος σε ένα λεπτό πήρε και τα ευχαριστήρια !!!
Που από χθες επικρατεί η σιωπή των αμνών!
εχασες αλλον εναν κλωνοπελατη ...Ευχαριστώ πολύ για την κριτική σου
Επλιζω να τα ξαναπούμε
Έθεσες ένα πολύ καλό ερώτημαΤο γεγονός οτι το ένα νέο προφίλ μετά το άλλο πάνε για μπάνιο, είναι επιβεβαίωση από πλευράς διαχειριστών ότι πρόκειται για κλώνους και φεικ κριτικές? Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο έπρεπε ήδη η κοπέλα να έχει χαιρετήσει και το νήμα να διαγραφεί. Αν όχι, για ποιον λόγο εξαφανίζονται προφίλ και σχόλια?
οσοι πηραμε απο αυτην την αγγελια...Το γεγονός οτι το ένα νέο προφίλ μετά το άλλο πάνε για μπάνιο, είναι επιβεβαίωση από πλευράς διαχειριστών ότι πρόκειται για κλώνους και φεικ κριτικές? Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο έπρεπε ήδη η κοπέλα να έχει χαιρετήσει και το νήμα να διαγραφεί. Αν όχι, για ποιον λόγο εξαφανίζονται προφίλ και σχόλια?
Να σε ρωτήσω κάτι θέλω να μου απάντησεις ειλικρινά Γιατί ασχολησε με εμένα ακόμη το τι κάνω και τι έχει αυτόοσοι πηραμε απο αυτην την αγγελια...
απο τοτε που ανοιξε νημα μονο κατι κλωνοπελατες την πηραν ...Μια μοναδική εμπειρία σε περιμένει απόψε. | Etaires
Είμαι η X και είμαι μια σεξι 21χρονη φοιτήτρια που μπορεί να γίνει δική σου. Είμαι μικρούλα και λεπτή με πολύ ωραίο σώμα και απίστευτη κωλάρα...www.etaires.gr
απορω γιατι το αφηνουν ανοιχτο ακομη αυτο το τρολνημα ...
γιατι προσπαθεις να πεις οτι δεν εισαι ελεφαντας ...?Να σε ρωτήσω κάτι θέλω να μου απάντησεις ειλικρινά Γιατί ασχολησε με εμένα ακόμη το τι κάνω και τι έχει αυτό
Δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο μαζί σου να ξέρειςγιατι προσπαθεις να πεις οτι δεν εισαι ελεφαντας ...?
εγω θα ασχοληθω οσο πρεπει και εκει που πρεπει ...Δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο μαζί σου να ξέρεις
Θα σε παρακαλούσα πολυ να μην απασχόλησεεγω θα ασχοληθω οσο πρεπει και εκει που πρεπει ...
εχεις να κρυψεις κατι ...?Θα σε παρακαλούσα πολυ να μην απασχόλησε
Απλά μην ασχολησε Δεν ζητάω κάτι το τρομερόεχεις να κρυψεις κατι ...?
απ οτι ειδες στην προσωπικη σου ζωη δεν ασχοληθηκα και ουτε προκειται ...
ομως στην επαγγελματικη σου μουφα θα με βρισκεις συνεχεια ...