Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.604
- Πόντοι
- 4.646
Μύστη, καταλαβαίνεις ότι για να μπαίνω σε απλό πρόγραμμα με 69, ενώ είμαι άρρωστος πρωκτικομανηςΤι έχουμε δω κύριε ρομπέν των πρωκτών;; Eρωτεύτηκες;;![]()

Μύστη, καταλαβαίνεις ότι για να μπαίνω σε απλό πρόγραμμα με 69, ενώ είμαι άρρωστος πρωκτικομανηςΤι έχουμε δω κύριε ρομπέν των πρωκτών;; Eρωτεύτηκες;;![]()
Πήγα 7:15 και μου λέει η τσατσά έλα 8:30 ..270€ για 1:30 ωρα είναι τα διπλάσια αν υποθέσουμε οτι για 10 λεπτά είναι 15€, κάποιος πιάστηκε μεγάλο κορόιδο. Αν έλεγε αλήθεια η τσατσα για τη τιμή ή για το αν ήταν στο δωμάτιο όντως.
Για κάποιον που ρώτησε πιο πάνω πιάνει δουλειά γύρω στις 18:30.
Και που κολλάει αυτό με την ημερήσια ενημέρωση;μέθοδος kakeibo
Ποιες ερωτήσεις πρέπει να κάνεις πριν αγοράσεις κάτι:
- Μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό;
- Μπορεί η οικονομική μου κατάσταση να υποστηρίξει αυτή την αγορά;
- Θα το χρησιμοποιήσω;
- Το χρειάζομαι ή θέλω να το αγοράσω επειδή το είδα σε μία διαφήμιση;
- Το χρειάζομαι ή θέλω να το αγοράσω εξαιτίας της ψυχολογίας που βρίσκομαι σήμερα;
- Πώς θα αισθανθώ αν το αγοράσω και πόσο θα διασκέσει αυτό το συναίσθημα;
Ειναι σκέτη γλυκα το βανεσακι και το μουνοζουμο της σταζει μελι..Να πούμε και αυτό είναι αξιοσημείωτο.Χθες πήγαινα να ξαναγαμευσω την Βανέσα (έχω αδυναμία στις μικρές για αυτό πάω στά δέλα). Μπήκα μέσα και μου λέει η τσατσά χαμογελώντας... είναι πρόγραμμα 1:30 ώρας, πόσο της λέω...270€...καραφλιασα.
Τι λέει το στόμα σου πάλιΕιναι σκέτη γλυκα το βανεσακι και το μουνοζουμο της σταζει μελι..
Άμα κάνεις παζαρια με τη μανα της που είναι και τσατσά της μπορεί να στη δωσει και για ολο το βράδι σπίτι σου να της κάνεις ερωτα οσο θες με 500 ευρω φιλική τιμή.
Δες εδω μυστη.Πολυ καλη επιλογη για granny 3η βαρδιαΚαλησπερα σας. Κανα γραννυ πάνω από 55 ετών υπάρχει στα σπίτια.? Ανεξαρτήτως βάρδιας. Εάν είναι και αδύνατη ακόμα καλητερα.! Οποίος συναγωνιστής έχει πληροφορίες ,ας ενημερώσει. Ευχαριστω
Αυτή η Φωτεινή από Διδύμου που τώρα είναι Φυλής πώς αδυνάτισε έτσι? Τρόμαξα να την γνωρίσω της προάλλες!
Έχει αδυνατίσει τόσο πολύ σε βαθμό ανορεξίας....!!!!
Τα πόδια της είναι σαν καλαμάκια.... οδοντογλυφίδες πλέον!!
Που αυτή κάποτε είχε πανέμορφες, λαμπάδα ποδαρες.... αλλά Σκλεναρίκοβα!!
Περασμένα μεγαλεία...
μηπως ξερεις για Νικολ ,Μ.Α 22 νομιζω ,εχω διαβασει κ γιαυτην οτι ειναι καλη ,εμφανισιακα πως ειναι?αξιζει?αυτη κ η Βανεσσα εχουν μπει στο στοχαστρο,λεω να κατεβω το απογευμα,σορρυ που σ πρειξα αλλα μενω μακρια αλλιως θα πηγαινα να τσεκαραΣήμερα πήγα κατά τις 5 η ώρα και το μαγαζί ήταν κλειστό..
δεν ξέρω για αύριο.
Η Βανέσα είναι ένα κοντοπουτανο μικρό της διπλανής πόρτας.
Όταν την πιάνεις αγκαλιά και της το χώνεις αρχίζει να βογγαει και να λέει διάφορα παραπονιαρικα και καυλιαρικα λόγια στην γλώσσα της,. έχει πάρα πολύ ωραία φυσικά βυζιά και αρκετά μεγάλα για το μπόι της .
Έχει κάτι μικρουλικα χεράκια όταν σε αγκαλιάζει, την παίρνω συνήθως σε στάση κουτάλι..το μικρό της γειτονιάς και αυτό με φτιάχνει
Αν με κορόιδεψε η τσατσά δεν μπορώ να ξέρω...
Φίλε μου πραγματικά δεν ξέρω για ποια νικόλ μιλάς και αν είναι αυτή που δούλευε Ι37Β ...λέγεται οτι είναι αδελφή της βανεσας...κάποτε παλιά όταν ρώτησα την βανέσα για νικολ μου την έδωσε αμέσως στο viper στο δέλο ..πες μου αν λέμε για την ίδια αν δουλεύει στην ΜΑ22 τώρα και ότι εχει έρθει γιατί δεν το έχω πάρει χαμπάρι...ενημέρωσε αν είναι αυτή και θα σχολιάσω..μηπως ξερεις για Νικολ ,Μ.Α 22 νομιζω ,εχω διαβασει κ γιαυτην οτι ειναι καλη ,εμφανισιακα πως ειναι?αξιζει?αυτη κ η Βανεσσα εχουν μπει στο στοχαστρο,λεω να κατεβω το απογευμα,σορρυ που σ πρειξα αλλα μενω μακρια αλλιως θα πηγαινα να τσεκαρα
Πουτανίτσες σαν την βανέσα δεν υπάρχουν στην πιάτσα στα μπουρδέλα...τις μεγαλύτερες σε ηλικία και νταρντανοπουτάνες τις έχω φάει στην μάπα και στην προσωπικά μου ζωή...αμα δεν πασπατέψεις νεανικό κορμί και ωραίο μουνάκι κουφέτο δεν πας στο παράδεισο...τέλοςΕιναι σκέτη γλυκα το βανεσακι και το μουνοζουμο της σταζει μελι..
Άμα κάνεις παζαρια με τη μανα της που είναι και τσατσά της μπορεί να στη δωσει και για ολο το βράδι σπίτι σου να της κάνεις ερωτα οσο θες με 500 ευρω φιλική τιμή.
δεν ξερω ,δεν την εχω δει απο κοντα ,γι αυτο ρωτησα,απλα ειχα διαβασει οτι ειναι καλη,στις κριτικες λεει οτι ειναι ρωσιδα 20κατι χρονων ομορφη με ωραιο στηθοςΦίλε μου πραγματικά δεν ξέρω για ποια νικόλ μιλάς και αν είναι αυτή που δούλευε Ι37Β ...λέγεται οτι είναι αδελφή της βανεσας...κάποτε παλιά όταν ρώτησα την βανέσα για νικολ μου την έδωσε αμέσως στο viper στο δέλο ..πες μου αν λέμε για την ίδια αν δουλεύει στην ΜΑ22 τώρα και ότι εχει έρθει γιατί δεν το έχω πάρει χαμπάρι...ενημέρωσε αν είναι αυτή και θα σχολιάσω..
Άλλη είναι αυτή.Φίλε μου πραγματικά δεν ξέρω για ποια νικόλ μιλάς και αν είναι αυτή που δούλευε Ι37Β ...λέγεται οτι είναι αδελφή της βανεσας...κάποτε παλιά όταν ρώτησα την βανέσα για νικολ μου την έδωσε αμέσως στο viper στο δέλο ..πες μου αν λέμε για την ίδια αν δουλεύει στην ΜΑ22 τώρα και ότι εχει έρθει γιατί δεν το έχω πάρει χαμπάρι...ενημέρωσε αν είναι αυτή και θα σχολιάσω..
Δεν λες οτι δουλευει κιόλας αμα την πετηχεις μια φορά το μήνα κ ανΣε ποιό σπιτάκι δουλεύει η Βανέσσα;
Ναι αλλά που δουλεύει όταν δουλεύει ;Δεν λες οτι δουλευει κιόλας αμα την πετηχεις μια φορά το μήνα κ αν