montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.331
- Πόντοι
- 1.056
Καλο μεσημερι και απο εμας.....αυθορμητη Αγαπητη Νηματοθετη?????Να είσαι καλά, μου αρέσει και μένα, είναι αυθόρμητη εντελώς, όπως καθόμουν μετα το ντουζακι!!
Καλο μεσημερι και απο εμας.....αυθορμητη Αγαπητη Νηματοθετη?????Να είσαι καλά, μου αρέσει και μένα, είναι αυθόρμητη εντελώς, όπως καθόμουν μετα το ντουζακι!!
Ίδια ψωλή έχω. Θα μου την Αρμενία και μένα;Να είσαι καλά αγορι!!Όπου θεωρήσω οτι αξίζει κάνω την υπέρβαση ,πήρα ένα πολύ όμορφο πρωινό μαζί σου...παραθέτω τις φωτο που βγάλαμε με την άδεια σου φυσικά!
Φιλάκια!
![]()
![]()
Να στην παω στην Αρμενία ταξίδι;!Ίδια ψωλή έχω. Θα μου την Αρμενία και μένα;
Ήταν ρε μωρο όντος, δεν πόζαρα οπως συνήθως που κάνω φωτογράφιση για την VogueΚαλο μεσημερι και απο εμας.....αυθορμητη Αγαπητη Νηματοθετη?????
Καλημερουδια..!!!![]()
Καλημερουδια..!
Καλημερουδια..!!!![]()
Ίδια ψωλή έχω. Θα μου την Αρμενία και μένα;
με προσοχή μην της βγαλης κανένα μάτι.Ίδια ψωλή έχω. Θα μου την Αρμενία και μένα;
Ενταξει....ο λογος σου με χορτασε και το ψωμι σου φατο.....εεεεεε!!!!!οχι και το Bou-Vogne.....Το bou ειναι Κορυφη.....Ήταν ρε μωρο όντος, δεν πόζαρα οπως συνήθως που κάνω φωτογράφιση για την Vogue![]()
Πολυ καληΚαλημερουδια..!!!![]()
ΗσυχίαΕχασα τιποτα σήμερα;
Πολυ καλη
Κι εγω θελω να μου την πας στην Ερεβάν ταξίδιΝα στην παω στην Αρμενία ταξίδι;!,δεν κατάλαβα τι έγραψες!!
Κανε συ τη δουλεια σου και ασε μας εμας, δε θα κανουμε ζημιεςΗσυχία,έχω αρκετή δουλειά εξαλλου και είναι πολυτέλεια να κάθομαι πολυ μεσα αγορι πλεον...!
Κανε συ τη δουλεια σου και ασε μας εμας, δε θα κανουμε ζημιες
Ίδια ψωλή έχω. Θα μου την Αρμενία και μένα;
Sorry λάθος! Θα μου την αρμεξεις και εμένα?,Να στην παω στην Αρμενία ταξίδι;!,δεν κατάλαβα τι έγραψες!!
Sorry λάθος! Θα μου την αρμεξεις και εμένα?,
Σας έλειψα βρε;;Ε ,όλο δουλειά δουλειά δεν λέει,θέλει και καμιά βόλτα...ήμουν εκτόςΠου εισαι ρε καυλα σημερα;
Να γυρνάς σπίτι και πριν κοιμηθείς να βλέπεις αυτό. Σίγουρα θα έχω όνειρα γλυκαΣας έλειψα βρε;;Ε ,όλο δουλειά δουλειά δεν λέει,θέλει και καμιά βόλτα...ήμουν εκτός
Να βάλω μια φωτο..
![]()
Καλημερα αγαπητη Νηματοθετη......τι κυλοτακι περιεργο ειναι αυτο.....My Tarzan......you Jane!!!!και γαμω τα Kinki !!!!!
.........δεν πιστευω εσυ να εχεις τετοιες αποριες?????Σας έλειψα βρε;;Ε ,όλο δουλειά δουλειά δεν λέει,θέλει και καμιά βόλτα...ήμουν εκτός
Να βάλω μια φωτο..
![]()