montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.331
- Πόντοι
- 1.056
..............ελα τώρα.. κακώς το λες,ντρέπομαι..σιγά,έτυχε, γενικά εκτιμώ τα σωστά ατομακια οπως εισαι εσυ..!
..............ελα τώρα.. κακώς το λες,ντρέπομαι..σιγά,έτυχε, γενικά εκτιμώ τα σωστά ατομακια οπως εισαι εσυ..!
Μ αυτα καιμ αυτα ξεχασα να σου βαλω το τραγουδι της κυριακηςΩρα για χαλάρωση...
![]()
Με αμέλησες...σ έφαγε ο ΜητσοτάκηςΜ αυτα καιμ αυτα ξεχασα να σου βαλω το τραγουδι της κυριακης
Ηταν κι ο παραπονιαρης του μετρό που μας αποσυντόνισε ε;Με αμέλησες...σ έφαγε ο Μητσοτάκης
Το άκουσα..ωραίος στίχος...Ηταν κι ο παραπονιαρης του μετρό που μας αποσυντόνισε ε;
Λοιπον ακουσε το προσεκτικα ε;
Ξερω, ζηλευειςΜε αμέλησες...σ έφαγε ο μητσοτακης
....πολύ....τι καλύτερο έχει από εμένα αυτός;!Ξερω, ζηλευεις
Ταιριαζετε, κι αυτος @gamietai....πολύ....τι καλύτερο έχει από εμένα αυτός;!
Αμάν, αμάν, αμάν!!!!!Καλό μεσημέρι...!
![]()
Διαβάζοντας μόνο όσα έχουν γραφτεί και χωρίς να έχω συναντήσει καν την Τζο (ποτέ), είναι απάντηση αυτή ρε φίλε; Στο μετρό δεν είχε σήμα... και η Τζο τι σου έφταιγε; Βγήκες 15:10 από το μετρό; Σοβαρά; Γιατί, αφού είχες ραντεβού στις 15:00; Ας ξεκινούσες νωρίτερα, όχι να βγαίνεις κι από πάνω!Που να σε ειδοποιήσω ρε έξυπνη; Μέσα στο μετρό που δεν έχει σήμα; Σκέψου λίγο πριν μιλήσεις. Άλλωστε 15:10 βγήκα απ'το σταθμό και με πήρες απ'τα μούτρα με το μήνυμά σου. Εσύ είσαι η απαράδεκτή λοιπόν
Καλέ μου φίλε,υποθέτω το παιδι είχε γενικα θέματα ..Ας τ αφήσουμε όμως, ανάξιο λόγου πλέον..Διαβάζοντας μόνο όσα έχουν γραφτεί και χωρίς να έχω συναντήσει καν την Τζο (ποτέ), είναι απάντηση αυτή ρε φίλε; Στο μετρό δεν είχε σήμα... και η Τζο τι σου έφταιγε; Βγήκες 15:10 από το μετρό; Σοβαρά; Γιατί, αφού είχες ραντεβού στις 15:00; Ας ξεκινούσες νωρίτερα, όχι να βγαίνεις κι από πάνω!
ΑαααΚαλημερουδια...
![]()
Καλλιτεχνική κωλο φωτο,ε;;;;Αααα
Γι αυτο ειναι κωλο μέρα απ το πρωι
Μονη σου την εβγαλες;Καλλιτεχνική κωλο φωτο,ε;;;;
Όχι, πελάτης, γι αυτό είναι καλή χαχαχαχχα!!!Μονη σου την εβγαλες;
Να είσαι καλά...!Η καλυτερη Καλημέρα