Συνήθως δεύτερη βάρδια.Σε ποια βάρδια βρίσκουμε την Εβελινα κ πότε έχει το ρεπό της? Αν γνωρίζεις φυσικά....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.907
- Πόντοι
- 2.836
Κολωνού 48, ΝατάσαΚάποια καλή πρόταση στο δεκαρικο για τα ξημερώματα;
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.829
- Πόντοι
- 11.096
Συνηθως ειναι μεσημέρι απόγευμα, μετά τις 14:00.Σε ποια βάρδια βρίσκουμε την Εβελινα κ πότε έχει το ρεπό της? Αν γνωρίζεις φυσικά....
dimitris_7
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2022
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
εβελινα απο Διδυμου 27 τι ωρα δουλευει?
Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.606
- Πόντοι
- 4.646
Πατσάς αναμεικτος στη Βαρβάκειο...Κάποια καλή πρόταση στο δεκαρικο για τα ξημερώματα;

alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.145
- Πόντοι
- 206
Ο καλύτερος , με μπόλικο σκόρδοστούπιΠατσάς αναμεικτος στη Βαρβάκειο...![]()
Και μετά γλωσσόφιλα στις πουτανες ….
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.145
- Πόντοι
- 206
Καλη αυτή η Εβελίνα ρε μάγκες;;;;;εβελινα απο Διδυμου 27 τι ωρα δουλευει?
Μισός, μισός με σκορδοστουπι, και μπουκοβο 2 πιάτα εκεί και ένα για το σπίτιΟ καλύτερος , με μπόλικο σκόρδοστούπι
Και μετά γλωσσόφιλα στις πουτανες ….
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.145
- Πόντοι
- 206
Παιχταρα μου Καλη η Μιλένα δεν λέω….Παίζει η Μιλένα και σε λίγο θα τα παίξουμε και μεις μαζί της.Τετοια κατασταση όσα χρόνια επισκέπτομαι οίκους και studio δεν εχω ξαναπεράσει.Ειναι άπαικτη !!!
Αλλά γιατί την χαρακτηρίζεις άπαιχτη ;;;
livaja
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 26
- Like
- 835
- Πόντοι
- 990
Πέρασμα κατά τις 2 το μεσημέρι απ' το ελεεινό και τρισαθλιο μετάξι για καταδρομική στη Λίλιαν στο Ιάσονος 1 μετά από ανάγνωση καλής κριτικής του πορνό ρεπόρτερ Σμύρνη. Περνώντας με το αυτοκίνητο στη γωνία με την Ιάσονος,ακριβώς έξω απ' τα σπιτάκια του 1 ,μπουλούκι 20 κ βάλε πρεζακιδων έκανε τις συνδιαλλαγές του , εμποδίζοντας την είσοδο.. παρκαρα το αυτοκίνητο προς την πλευρά των τρεντι μαγαζιών για περισσότερη ασφάλεια και πήρα την Ιάσωνος απ' τη μέση της περίπου.. μέχρι να φτάσω στο 1 τα μάτια μου αντίκρισαν εικόνες απείρου κάλους, ένα σφίξιμο Μ έπιασε στο στήθος και ένας κόμπος έφραξε τον λαιμό μου..μόλις έφτασα στο μεσαίο 1β ευτυχώς το μπουλούκι μόλις άρχισε να διαλύεται σαν κατσαρίδες που τις ψεκάζεις με αροξολ.. μόλις είχε γίνει η μοιρασιά κ τρεχαν όλοι προς κατανάλωση.. ανέβηκα πάνω και περίμενα τη Λίλιαν που είχε δωμάτιο παρέα με κάτι πετάμενους τύπους.. παρακμή παντού. Η Λίλιαν βγήκε ..κοντοπουτανο μιλφ με ωραίο κωλο και σχετικά ωραίο πρόσωπο με το μαλλί πιασμένο κότσο.. με κάρφωσε κατευθείαν και μπήκε σχεδόν αμέσως στο επόμενο της δωμάτιο. Κρίμα σκέφτηκα κατευθείαν γιατί η διάθεση μου ήταν πλέον ανύπαρκτη..Ο ένας απ' τους τυπους έβγαλε αμέσως το δεκαευρω και εγώ τίγκα ξενερωμενος πήρα τον δρόμο της επιστροφής αχυστος και μη έχοντας καμία όρεξη για περαιτέρω ψάξιμο.. στον δρόμο της επιστροφής προς το αυτοκίνητο συνειδητοποίησα πως καλά έχω κάνει κ έχω κόψει το Μεταξουργείο και δεν πρόκειται να ξανακάνω το λάθος να πάω ακόμη κ αν ακούσω ότι εκδίδεται εκεί η καιλερ Κουίν.. προφανώς κ δεν γράφω κάτι καινούργιο κ όλα αυτά είναι προσωπικές σκέψεις κ συναισθήματα.. καλά να περνάτε μάγκες μου
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.392
- Πόντοι
- 456
Διδιμου 27 Μιλένα...!!!! απίστευτη καύλα βυζάρες φοβερές σώμα κολος όλα..το χάος 3πλη κατάθεση έκανα στην ίδια απλά ρεκόρ..μλκια τόσο καιρό δε την είδα δει παιδιά υποκλίνομαι με γλύτωσε από τα σερί Κολ κ μασάζ που έπαιρνα..αυτή κ η Άννα από Ιωαννίνων 3 όροφο είναι τα πιο δυνατα χαρτιά του 20ρικου..αλλά κυρίως η Μιλένα είναι η βασίλισσα στο 20 έτσι απλά! φοβερό κρεβάτι
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.641
- Πόντοι
- 40.423
ΚΑΙ εγω δεν ειχα ποτε θεμα με την αναλογη υπηρεσια, οταν πηγαινα στην αλιονα στο αχαρνων 85.Eισαι απο τους πολυ λιγους η εξαιρεση που το λες , τοσοι και τοσοι λενε το αντιθετο , και μην μου πεις οτι δεν το εχεις διαβασει πλειστακις απο πολλους !!!!!
και παρολο που αργουσα μεσα, σχεδον ποτε δε με ενοχλησε (αμα δεις κριτικη μου, θα καταλαβεις τι γινοταν μεσα).
εφυγε η αλιονα, σταματησα να πηγαινω, γιατι οι αλλες για μενα δεν κανανε και απο τοτε εχω να τη δω.
ακομα περγαμου δεν εχω παει παντως.
θα γινει ομως και αυτο.
hustler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.473
- Πόντοι
- 1.056
Μια χαρά είναι η υπηρεσία, καμμία ενόχληση από μέρους της , θα σου πει ποια δουλεύει και το πρόγραμμα της επαγγελματικά, αυτό ακριβώς που ζητάμε.Eισαι απο τους πολυ λιγους η εξαιρεση που το λες , τοσοι και τοσοι λενε το αντιθετο , και μην μου πεις οτι δεν το εχεις διαβασει πλειστακις απο πολλους !!!!!
Ακόμα και όταν φεύγω λόγω γεμάτου σαλονιού και επισκέπτομαι μετά από δύο τρεις μέρες έχω την ίδια επαγγελματική αντιμετώπιση.
Ένας μαλάκας μόνο τη θάβει ο isinas πρώην fornet.
Που τους είδες τους πολλούς ?
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 4.130
- Πόντοι
- 736
αι σίγουρος....????
Νομίζω ότι η συγκεκριμένη λείπει μήνες τώρα στη Χώρα της!
Ξαναγύρισε....????![]()
Εναλλακτική ;Είσαι σίγουρος....????
Νομίζω ότι η συγκεκριμένη λείπει μήνες τώρα στη Χώρα της!
Ξαναγύρισε....????![]()
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.392
- Πόντοι
- 456
Η Μιλένα από δίδυμου 27 είναι κ απόγευμα ξέρετε???
Ethnikopolygamisths
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2022
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
επειδή είμαι καινούργιος και δεν γνωρίζω πολύ απο οίκοθς τι νεάνικο παιζει και ωραίο εως 30 για να παώ και εγω να κάνω την δουλεία μου μετα απο 3 μήνες και ένα χωρισμό
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.691
- Πόντοι
- 6.495
Μέχρι τις 7Η Μιλένα από δίδυμου 27 είναι κ απόγευμα ξέρετε???
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.993
- Πόντοι
- 456
Φιλε μου , πιστευω οτι υπαρχουν αποψεις , αντιρρησεις και εμπειριες , σε πολλες σελιδες πισω δεν ηταν λιγοι που της εσερναν τα εξ αμαξης , ισως αυτοι που τα ελεγαν να μην θελουν να πουν την ασχημη συμπεριφορα της , για λογους που δεν ξερω , αλλα ειναι συγουρο οτι εχουν υποθει . δεν θελω να αναφερθω στις δικες μου περιπτωσεις οι οποιες ξεκινουν απο την εποχη του κορονα , που τον πρωτο καιρο σχεδον δυο μηνες στην Αχαρνων ημουν τακτικος επισκεπτης της Εβελινας ( και Αλιονας πιο παλια ) γιατι η εξιστοριση θα παρει ολοκληρο σεντονι . Ας παρει τελος αυτη η κουβεντα γιατι δεν θα βγει πουθενα , ευχαριστω .φίλε μου ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του, πάντως είναι πολλοί αυτοί που συμφωνούν μαζί μου,και σίγουρα πολλοί που δε γράφουν εδώ μέσα γιατί αλλιώς δε θα είχε δουλειά, επίσης διαβάζω πολλά εδώ μέσα πχ συγκεκριμένο μέλος εδώ μέσα όλο γράφει πράγματα που δεν ισχύουν για την Εβελίνα και την υπηρεσία της λόγω του ότι έφαγε άκυρο για συμπεριφορά του προς αυτές, εγώ αυτή τη γνώμη έχω για τη συγκεκριμένη, μια χαρά είναι και το βλέπω και με συναγωνιστές που περιμένουμε στο σαλόνι, δεν έχω δει κάποια περίεργη συμπεριφορά απέναντι τους,,πολύ σωστή στη δουλειά της σε όλα τα σπίτια που έχει δουλέψει καθαρά δωμάτια να ενημερώσει το πελάτη, πράγματα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα αλλά δεν είναι απ όλες τις υπηρεσίες, επίσης μερικές φορές ότι δίνεις παίρνεις, είπαμε ο καθένας έχει τη γνώμη του δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε αλλά το μόνο σίγουρο ότι δεν αποτελώ εξαίρεση
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις