patos1111
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.324
- Πόντοι
- 4.365
Αυτα με πμ......μολις στο επιτρεψει το συστημαΜήπως είναι εύκολο το τηλέφωνο της;
Αυτα με πμ......μολις στο επιτρεψει το συστημαΜήπως είναι εύκολο το τηλέφωνο της;
ΣίγουραΚι εσύ σταμάτα να επιτιθεσαι
30 η αγγελία 32 σου είπε μάλλον θα είναι μεγαλύτερη
Δούλευε κωλο φουλ πριν 4 χρόνια. Πέρυσι που έστειλα μνμ δεν είπε καν για πρωκτικο μέχρι που ρώτησα εγώ.Αν την ξαναπάρω, θα της σκίσω τον κώλο για τιμωρία!
Το έξτρα 50ρικο θα το δουλέψει φουλ με τη ροδέλα της!![]()
Μπράβο, ωραίος!!!Καλησπέρα σας συναγωνιστές σήμερα το πρωί στης έντεκαμιση στο ξενοδοχείο Μπιλ είχα ραντεβού με την γνωστή ιβανκα,η κοπέλα είναι ερωτικό ηφαίστειο βυζάρες να χαίρεσαι να τις πιπίλας,διότι ειμαι φανατικός βυζολαγνος, πίπα ακαποτη μαστορισα στην πίπα και γενικά στο σεξ,είχε πολύ καλή διάθεση στο σεξ κάναμε όλες τις στάσεις και έχει και ωραίο σώμα και πολύ καλή στο σοσιαλ, πέρασα δύο ώρες ωραία με την ιβανκα, καλό Σαββατοκύριακο συναγωνιστές από την Θήβα!!
Η σβετ της ειχε ολες με τα γκεμια και τα λουρακια,απο τοτε που διαλυθηκε η παρεα αστα να πανε....Επί εποχής ομάδας σβετλανας έδινε κωλο στα 100, μαύρο από εμένα
Μάλιστα τότε η Λιλια που μου έλεγε ότι δεν θα μπορούμε να κάνουμε πρωκτικο, ότι η Έλλη είναι κωλου γιαυτό με πήρε ανετα
το εχουνε κοψει οι περισσοτερες το πρωκτικο,περασανε τα χρονια τους και βγηκανε προβληματα υγειας.Δούλευε κωλο φουλ πριν 4 χρόνια. Πέρυσι που έστειλα μνμ δεν είπε καν για πρωκτικο μέχρι που ρώτησα εγώ.
Όπως και να χει, κώλο γουστάρει να δίνει γιατί έχυσε όταν της πήρα το κωλοτρυπιδι. Όμως θέλει και το έξτρα κασέρι...Δούλευε κωλο φουλ πριν 4 χρόνια. Πέρυσι που έστειλα μνμ δεν είπε καν για πρωκτικο μέχρι που ρώτησα εγώ.
H Ζήνα έχει σταματήσει ;γιατί δεν μου εμφανίζει το προφίλ της
Υπάρχει πληροφορία;Θα το πληρώσεις χρυσοο το άχτι
Αν ειναι οντως Κυπραια φιλε μου! Οχι οτι εχει σημασια η εθνικοτητα απλα ετσι να εχουμε να λεμε!Δυνατό κομμάτι φαίνεται η Κυπραία.
Αν δεν έχει κανείς εικόνα, που είναι και το πιο πιθανό, πιστεύω αξίζει ένα κασκαντεριλίκι. Τι ψυχή έχουν 80 ευρώπουλα.
Μπορω να εχω και εγω το τηλ της;;Σωστός.Να ξέρουμε πάνω κάτω που βαδίζουμε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εμφάνιση; υπάρχει κάπου φωτό;
Μιλησα με την Κυπρια , και ηταν πολυ αγενεστατη!! Τη ρωτησα για υπηρεσιες και το δωρακι της, για να κλεισω για αυριο ραντεβου, και μου το εκλεισε!!Μιας και περασε λιγο διαστημα, ειχε κανεις εμπειρια απο τις παραπανω?
Μιλησα με την Κυπρια , και ηταν πολυ αγενεστατη!! Τη ρωτησα για υπηρεσιες και το δωρακι της, για να κλεισω για αυριο ραντεβου, και μου το εκλεισε!!Δυνατό κομμάτι φαίνεται η Κυπραία.
Αν δεν έχει κανείς εικόνα, που είναι και το πιο πιθανό, πιστεύω αξίζει ένα κασκαντεριλίκι. Τι ψυχή έχουν 80 ευρώπουλα.
....κανονικοτατα, εχει νημα δικο της εδω μεσα, ριξε μια ματια!Παιδια καλησπερα αυτη η 24 αννα που ειπε ο συναγωνιστης που δεν ειναι επαγγελματιας τελικα παιζει;;
Δεν το βρισκω εαν μπορεις στειλε μπυ το τηλ της....κανονικοτατα, εχει νημα δικο της εδω μεσα, ριξε μια ματια!
ΕΠΙΚΟΠαιδια καλησπερα αυτη η 24 αννα που ειπε ο συναγωνιστης που δεν ειναι επαγγελματιας τελικα παιζει;;
Το κάνει για την καύλα της , το γενικό καλό και γιατί γουστάρει να την πηδάνε. Το ότι έχει πληρωθεί 150 euro για μερικές εκατοντάδες ραντεβού φυσικά και δεν την κάνει επαγγελματία.. τι την πέρασες ? Πουτανα?