Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.947
Δυστυχώς πρέπει ν πάρεις και μένα μαζί δεν δίνεται μόνος του ...αυτό είναι το πρόβλημαθελω να ερθω να ζητησω τον κωλο σου σε γαμο...τον δινεις;

Δυστυχώς πρέπει ν πάρεις και μένα μαζί δεν δίνεται μόνος του ...αυτό είναι το πρόβλημαθελω να ερθω να ζητησω τον κωλο σου σε γαμο...τον δινεις;
Αυτος ο κωλος μωρο δε δεσμευεται.ειναι κοινοχρηστος.να τον χαιρεται ο λαος.Δυστυχώς πρέπει ν πάρεις και μένα μαζί δεν δίνεται μόνος του ...αυτό είναι το πρόβλημα![]()
It's ok don't worryΚαλό μήνα κ…. κ…. κ….. κουκλάρα!!!
Τα αγγλικά μου τα είδες; Σωστά είναι;![]()
Υλικό αγαθό του λαούΑυτος ο κωλος μωρο δε δεσμευεται.ειναι κοινοχρηστος.να τον χαιρεται ο λαος.
Φως.νερο.τηλεφωνο.κωλος γιολανταςIt's ok don't worry
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υλικό αγαθό του λαού
Σαγαπαμε Μαγικ ❤❤❤❤❤❤Ευχαριστούμε πολύ για τις καλές ευχές σας, και για τη στήριξη που μας παρέχετε αυτά τα τρία χρόνια![]()
![]()
![]()
![]()
Κωλομαγουλαρες.Από κρεβάτι σε κρεβάτι....
Κλάμα...εεεε κανε πιο κει τοτε να χωρεσουμε και εμεις λιγακι ρε μπρο...
![]()
Καλο μηνα σοφια.αυτο πισω το μαυρο ειναι κεραια του wifi;Καλό μήνα σε όλους! Μονο με ευχάριστα γεγονότα στον καθένα ❤ Χρόνια πολλά στο γραφείο της καρδιάς μου... παντα επιτυχίες ❤❤❤
Καλό Μήνα Αγαπη❤ ! Ναι και μπαίνει Κωλο...Καλο μηνα σοφια.αυτο πισω το μαυρο ειναι κεραια του wifi;
Κοριτσάκι μου ❤Σαγαπαμε Μαγικ ❤❤❤❤❤❤
Ματάκια μου όμορφα ❤❤Κοριτσάκι μου ❤
Σε μια ώρα θα είμαστε μαζί ❤ .Ματάκια μου όμορφα ❤❤
Τυχερος αυτος που θα σας συναντησει.θα του μπει καλα ο μηνας.Σε μια ώρα θα είμαστε μαζί ❤ .
Σου έλειψε το deep μου το ξερω![]()
Στο πόστο σου θα σε εχω...Σε μια ώρα θα είμαστε μαζί ❤ .
..εγω σας περιμένω σε λιγότερο από δύο ώρες, πρώτη φορά !!!!Σε μια ώρα θα είμαστε μαζί ❤ .
Κοριτσάκι μου ❤
Κοριτσάκια...Ματάκια μου όμορφα ❤❤
Γι'αυτό εμείς μείναμε με το πουλί στο χέρι σήμεραΑπό κρεβάτι σε κρεβάτι....
Ξενοδοχείου ή ιδιωτικής οικίας? Μου αρέσει το backgroundΑπό κρεβάτι σε κρεβάτι....
Λάθος...το κοριτσάκι έχει μια καρδιά..και ματάκια δυο....Κοριτσάκια...
Ματάκια...
![]()