Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 197.424
Κορμαρα εσύ.. όαση στα 4 είσαι.. μιλφομαναρακι μου, να σε γδύσω θέλω..
Με τον καλό τον λόγο εσύ...πωπω
Ευχαριστώ πολύ, πέρασα όμορφα κι εγώ,2 ώρες χωρίς σταματημό ..Σημερινή συνάντηση με τη Ιωαννα, 2 ωρίτσες στο Madison αν και σπανίως κάνει πανω απο ωρα,η γυναίκα μου έβγαλε απίστευτη καυλα,της γαμησα το στόμα ανελέητα για αρκετή ωρα μέχρι δακρύων, και δεν έβγαλε κιχ ,φοβερός κωλος που τον πήρα φυσικά, μουνι ζουμερό και ,πεντακάθαρο .Τα τιμά τα λεφτά της ,μ αρεσε εμφανισιακά στα παντα και θα γίνει στανταράκι!!
Ιωαννα σ ευχαριστώ για την υπερβαση σου όσον αφορά διάρκεια ραντεβού!
Λυσσάρα.. τον ξεκανες τον άνθρωπο, ταξι θα πήρε να πάει σπίτι γιατί θα τα είχε δει όλα..Ευχαριστώ πολύ, πέρασα όμορφα κι εγώ,2 ώρες χωρίς σταματημό ..
Οταν μπορώ κάνω υπερβάσεις ,εννοείται!
Εις το επανιδείν καυλιαρη μου!
Πόσο χαίρομαι να περνάτε όμορφα όλοι..με ικανοποιεί αφάνταστα..Και ότι έχω συναντήσει υπέροχους ανθρώπους..τυχερή είμαι!Λυσσάρα.. τον ξεκανες τον άνθρωπο, ταξι θα πήρε να πάει σπίτι γιατί θα τα είχε δει όλα..![]()
Δεν απαντάω στην ερώτηση σου στο τέλος..Πόσο χαίρομαι να περνάτε όμορφα όλοι..με ικανοποιεί αφάνταστα..Και ότι έχω συναντήσει υπέροχους ανθρώπους..τυχερή είμαι!
(Να δω με κριτικές που θα τις χώσω όλες ..)
Θα τα ξαναπούμε σίγουρα κούκλα!Ευχαριστώ πολύ, πέρασα όμορφα κι εγώ,2 ώρες χωρίς σταματημό ..
Οταν μπορώ κάνω υπερβάσεις ,εννοείται!
Εις το επανιδείν καυλιαρη μου!
Μια ώρα ακόμα σεξ και σίγουρα θα ήθελα ταξί για να γυρίσω σπίτι. Οταν έφυγε η Ιωαννα έκατσα στο κρεβάτι κανένα τέταρτο να πάρω λίγες ανάσες. Ευτυχώς που είναι το ιατρικό Αθηνών δίπλα και η ασφάλεια μου έχει συνεργασία μαζί του. Πέρα από την πλάκα η Ιωάννα σου βγάζει απίστευτη καυλα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεται κόλαση στο κρεβάτι. Φεύγεις με ένα τεράστιο χαμόγελο από το ξενοδοχείο.Λυσσάρα.. τον ξεκανες τον άνθρωπο, ταξι θα πήρε να πάει σπίτι γιατί θα τα είχε δει όλα..![]()
Έχω δηλώσει ότι λατρεύω τους άνδρες και το σεξ...άμα δεν σας ξεζουμισω ,δεν φεύγετε από μένα χαχαχαχχα!!!Μια ώρα ακόμα σεξ και σίγουρα θα ήθελα ταξί για να γυρίσω σπίτι. Οταν έφυγε η Ιωαννα έκατσα στο κρεβάτι κανένα τέταρτο να πάρω λίγες ανάσες. Ευτυχώς που είναι το ιατρικό Αθηνών δίπλα και η ασφάλεια μου έχει συνεργασία μαζί του. Πέρα από την πλάκα η Ιωάννα σου βγάζει απίστευτη καυλα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεται κόλαση στο κρεβάτι. Φεύγεις με ένα τεράστιο χαμόγελο από το ξενοδοχείο.
Ναι, αληθώς μιλάει το μιλφ.. θυμάμαι καλά.Έχω δηλώσει ότι λατρεύω τους άνδρες και το σεξ...άμα δεν σας ξεζουμισω ,δεν φεύγετε από μένα χαχαχαχχα!!!
Χάχα άστα να πάνε, ο κόσμος χρειάζεται περισσότερα μιλφς σαν την Ιωαννάρα, αλλά που.. Είναι καυλιαρα η γυναικάρα..Μια ώρα ακόμα σεξ και σίγουρα θα ήθελα ταξί για να γυρίσω σπίτι. Οταν έφυγε η Ιωαννα έκατσα στο κρεβάτι κανένα τέταρτο να πάρω λίγες ανάσες. Ευτυχώς που είναι το ιατρικό Αθηνών δίπλα και η ασφάλεια μου έχει συνεργασία μαζί του. Πέρα από την πλάκα η Ιωάννα σου βγάζει απίστευτη καυλα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεται κόλαση στο κρεβάτι. Φεύγεις με ένα τεράστιο χαμόγελο από το ξενοδοχείο.
Πώς να μην σας αγαπώ και εκτιμώ, μου προσφέρετε τα όμορφα λεφτά σας,είστε ευγενικοί μεν απέναντι μου , αλλά σκληροί καυλιαρηδες στο σεξ,και θεωρώ υποχρέωση μου να παίρνετε στο έπακρο από μένα αυτό που θέλετε πραγματικά..Ναι, αληθώς μιλάει το μιλφ.. θυμάμαι καλά.
Χάχα άστα να πάνε, ο κόσμος χρειάζεται περισσότερα μιλφς σαν την Ιωαννάρα, αλλά που.. Είναι καυλιαρα η γυναικάρα..
Πώς να μην σας αγαπώ και εκτιμώ, μου προσφέρετε τα όμορφα λεφτά σας,είστε ευγενικοί μεν απέναντι μου φουλ , αλλά σκληροί καυλιαρηδες στο σεξ,και θεωρώ υποχρέωση μου να παίρνετε στο έπακρο από μένα αυτό που θέλετε πραγματικά..
Όσο μπορώ κι αντέχω, εδώ θα είμαι μαζί σας ...
Πάω να χαλαρώσω τώρα.. να έχετε ένα όμορφο Σαββατόβραδο...![]()
Υπαρχουνε μιλφς , αλλα δεν εχουν κανει πρωταθλητισμο και δεν κουβαλαν αγγλικα γονιδιαΝαι, αληθώς μιλάει το μιλφ.. θυμάμαι καλά.
Χάχα άστα να πάνε, ο κόσμος χρειάζεται περισσότερα μιλφς σαν την Ιωαννάρα, αλλά που.. Είναι καυλιαρα η γυναικάρα..
Εάν ποτέ λόγο καυλας σκίσουμε κανένα εσώρουχο
...ποιο?Είμαι περίεργη να δω ποιος θα προσέξει το μαλλί που έφτιαξα..
![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑ έλα ρε μωροοοο κι εσύ!!!...ποιο?