Trifonbakatsoulias
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 39
- Like
- 14.959
- Πόντοι
- 5.896
Ευχαριστω για την ενημερωση οσον αφορα τη νεραιδα.θα τη κλεισω και πω εντυπωσεις.καλες διακοπες σ'ολους
Αδερφέ μπορείς να μου στείλεις τηλ σε pm?ΠΑΟΛΑ ΤΟΥΜΠΑΝΟ
εφτιαξα νημα για το κοριτσι , αλλα μου το εσβησαν γιατι δεν χρειαζεται.....γραφεις εδω.....
Το κοριτσι παραπανω ειναι Τουμπανο......ειχα γραψει στο παρελθον την ειχα χασει και τωρα επανεμφανιση.....
Στα του αγωνα πιπα με φτυσιματα βαθια.....γαμιση σουπερ....βυζαρες να χαθεις μεσα......και ζητησα και σουφρα αλλα μου ειπε αλλη φορα.....
100 δυο γυροι στην ωρα.....
Χυσιμο στις βυζαρες και Cif την δευτερη φορα....Της ειπα να φτιαξει αγγελια .....μεχρι τοτε τηλ με πμ
Συμφωνω αλλα βλεπω αυτα που ανεβαζουν στο ινσταγκραμ και θελω να μπω μεσα να τις σκισω.τη νεραιδα σκεφτομαι να τη συναντησω αλλα φοβαμαι μηπως ειναι εγχειρισμενη.αν γνωριζει καποιος να ενημερωσει παρακαλω.χρονια πολλα για την ημερα....
Κρίμα και έκανε ωραίο γλυφοκωλι ,!!!!!Εδώ και αρκετό καιρό, όχι!!!
Ε πόσο ποια?? Ήμουν νιος και γέρασα..!Εδώ και αρκετό καιρό, όχι!!!
Ηταν μια υποτακτικη μιλφαρα που εδινε χαλαρα κωλο και κοιταζε πως να σε ικανοποιησει.Κρίμα και έκανε ωραίο γλυφοκωλι ,!!!!!
Και με το παραπάνω πιστεύω από αυτά που μπορείς να διαβάσεις στις κριτικές της.Η sexy joanna αξίζει??
....ξενοδοχειο Bill, δωματιο 2, ημιοροφος!Τι ξέρετε για εδώ ;
![]()
Αναστασία, σέξι, τολμηρή με φυσικά χαρίσματα 6955623319
Είμαι η 24χρονη Αναστασία εντυπωσιακή συνοδός με φυσικά χαρίσματα. ΚΑΝΩ ΣΕΞ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ και μαζί μου θα αφεθείς σε ένα αξέχαστο ερωτικό ταξίδι. Δουλεύω σε ξενοδοχεία ή σε δικό σου χώρο σε Αθήνα και Πειραιά. Τηλέφωνο: 6955623319 Είμαι πολύ σέξι, μου αρέσει το σεξ σε όλες τις στάσεις, τα...kanesex.com
Το πήρες η την είδες??....ξενοδοχειο Bill, δωματιο 2, ημιοροφος!
btw. ωραιο μωρο
....οχι ρε αρχοντα, πλακα κανω! Ο φιλος ρωτησε τι ξερουμε, εγω ηξερα το δωματιο μονοΤο πήρες η την είδες??
Χαχαχα κόβει το μάτι σου
εγω ξερω οτι μεσα στο δωματιο ηταν ο thor....οχι ρε αρχοντα, πλακα κανω! Ο φιλος ρωτησε τι ξερουμε, εγω ηξερα το δωματιο μονο![]()
...μωρε κ ο Thor και ο Tyr και ο Baldur και μια καραβια Βαλκυριες γτ ειχε παρτουζιτσαεγω ξερω οτι μεσα στο δωματιο ηταν ο thor
παλι η lady sif στην απεξω?...μωρε κ ο Thor και ο Tyr και ο Baldur και μια καραβια Βαλκυριες γτ ειχε παρτουζιτσα![]()
....βασικα δν ειναι lady sif (ειναι μια παπαρια της Marvel) αλλα θεα Sif κ ηταν η γυναικα του Thor!παλι η lady sif στην απεξω?
και να βαζαμε τον λοκι να τραβαει με την καμερα....βασικα δν ειναι lady sif (ειναι μια παπαρια της Marvel) αλλα θεα Sif κ ηταν η γυναικα του Thor!
Τωρα τι λες, να φερναμε τις γυναικες μας στην παρτουζα με τς Βαλκυριες?!?!?!![]()