eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.642
- Πόντοι
- 1.056
αφου περασες καλα αυτο μετραει , αυτη ειναι αυτη που ειχες ανεβασει κατι μερες πριν ? η αλλη παολα ?>
εχω χασει την μπαλα χαχα
αφου περασες καλα αυτο μετραει , αυτη ειναι αυτη που ειχες ανεβασει κατι μερες πριν ? η αλλη παολα ?>
Η ιδια ειναι......απλα οι φωτος μου ειναι ερασυτεχνικες..... το τουμπανο ειναι επαγγελματιας......θυμαμαι πισω το 19 οτι το ειχα ξεπατωσει .....και οταν εγινε ξανα το κονε πηγα με τα 4 .......χαχαχααφου περασες καλα αυτο μετραει , αυτη ειναι αυτη που ειχες ανεβασει κατι μερες πριν ? η αλλη παολα ?>
εχω χασει την μπαλα χαχα
καταλαβααα ε αφου ειναι τοσοοο καλη να παρουμε σειραΗ ιδια ειναι......απλα οι φωτος μου ειναι ερασυτεχνικες..... το τουμπανο ειναι επαγγελματιας......θυμαμαι πισω το 19 οτι το ειχα ξεπατωσει .....και οταν εγινε ξανα το κονε πηγα με τα 4 .......χαχαχα
Κωλαράκι δινει;Η ιδια ειναι......απλα οι φωτος μου ειναι ερασυτεχνικες..... το τουμπανο ειναι επαγγελματιας......θυμαμαι πισω το 19 οτι το ειχα ξεπατωσει .....και οταν εγινε ξανα το κονε πηγα με τα 4 .......χαχαχα
Αναμνήσεις ... πριν μερικά χρονια σε αυτα τα μερη εκανε παιχνιδι ενα δυνατο μιλφ ,η σωσίας της Κουλιανου , η οποια βιντεοσκοπούσε ολα τα ραντεβού της ... αλίμονο σε εμενα και τους αλλους συναγωνιστές εδώ ... που πηγαίναμε αμακ
Δυνατή η Κουλιανού .Αναμνήσεις ... πριν μερικά χρονια σε αυτα τα μερη εκανε παιχνιδι ενα δυνατο μιλφ ,η σωσίας της Κουλιανου , η οποια βιντεοσκοπούσε ολα τα ραντεβού της ... αλίμονο σε εμενα και τους αλλους συναγωνιστές εδώ ... που πηγαίναμε αμακιγιάριστοι![]()
που τα ξετρυπωνεις ρε φιλε???για στειλε και δω τηλ αν θες
πεστου να τη βαλει σε πιο μικρη αναλυση ακομα (γραμματοσημου και οχι σπιρτοκουτου), γιατι ξεστραβωθηκαμεπου τα ξετρυπωνεις ρε φιλε???για στειλε και δω τηλ αν θες
Χαχαχαχα ισχύειι αυτόπεστου να τη βαλει σε πιο μικρη αναλυση ακομα (γραμματοσημου και οχι σπιρτοκουτου), γιατι ξεστραβωθηκαμε![]()
Ναι τουλάχιστον με τα τρέχον νέαΡε μάγκες έχουμε καμία ανεξάρτητη που να δουλεύει ;
Για πες για όσες πήρα είναι διακοπέςΝαι τουλάχιστον με τα τρέχον νέα
ΠαολαΡε μάγκες έχουμε καμία ανεξάρτητη που να δουλεύει ;
Για στείλε αγγελία ή τηλ σε παρακαλώ
150 τα γνωστά.....και επιβεβαίωση από κάμερα για την αυθεντικοτητα των φωτογραφιών....![]()
Βίβιαν ελληνίδα στην Αθήνα τώρα !
Είμαι η Βίβιαν 21 χρόνων Το ύψος μου είναι 1.72 και τα κιλά μου 56. Έχω Μικρό στήθος και ωραίες καμπύλες. Τα μαλλιά μου είναι μαυρα και μακρια. Στόχος μου είναι να σε ευχαριστήσω και να κάνουμε πραξη την κάθε σου επιθυμία. Αν θα ήθελες μια καλλονή δίπλα σου έτοιμη να σου προσφέρει στιγμές ηδονής...kanesex.com
Ξέρει κάποιος κάτι γι αυτή ;;
...και πως εκανες την επαφη-επικοινωνια αρχοντα?150 τα γνωστά.....και επιβεβαίωση από κάμερα για την αυθεντικοτητα των φωτογραφιών....
Δεν έχω βρεθεί απλά έχω μιλήσει