You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγγελίες Transexual
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.737
- Πόντοι
- 456
Όταν λες στοιχεία επιλεκτικοτητας;Έχω μιλήσει μαζί της τηλεφωνικά, αρκετά φιλική και ευδιάθετη στην επικοινωνία. Έχει στοιχεία επιλεκτικότητας. Προγραμματίζω μέχρι τέλους του μηνα καποια συνάντηση. Είδωμεν.
supernikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Σε περνάει και λίγο από κόσκινο (ηλικιακά, κλπ)Όταν λες στοιχεία επιλεκτικοτητας;
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.835
- Πόντοι
- 456
Για βάλε ένα linkκαλησπέρα παρέα!
το κορίτσι εδώ από πλατεία κολιάτσου τι λέει?
Νάνσυ με χώρο στην πλατεία Κολιάτσου.
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.737
- Πόντοι
- 456
γράψε εντυπώσεις όταν πας...Σε περνάει και λίγο από κόσκινο (ηλικιακά, κλπ)
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.910
- Πόντοι
- 4.510
Νμζ είναι μόνο παθητικήκαλησπέρα παρέα!
supernikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0

αν θέλετε να κυριαρχήσετε, μην διστάσετε να συναντηθείτε μόνο για σήμερα σε αυτή την πόλη
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Περιγραφή - Μασάζ ερωτικό-φετίχ -Punch (επιπλέον κόστος) -Φετίχ Γαλλικά πόδια-φιλί -Εμπειρία ως κορίτσι. - Χρυσό ντους (με επιπλέον χρέωση) -Ψαθινό-Γκόβες και εσώρουχα -Λοξός -Μασάζ -Αυνανισμός -Πάρτι -Striptease -Ζευγάρια (€300 1 ώρα και επισκέψεις στο ξενοδοχείο) '150 την ώρα και...

Τι γνωρίζουμε για αυτήν. Βρήκα λίγα πράγματα σε κριτικές.
dragon2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2008
- Like
- 355
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα παιδιά έχουμε τηλέφωνο για το κορίτσικαλησπέρα παρέα!
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.691
- Πόντοι
- 456
γραφεις στο google "νανσυ πλατεια Κολιατσου" και το βρισκεις.Καλημέρα παιδιά έχουμε τηλέφωνο για το κορίτσι
thin52
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2022
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
γραφεις στο google "νανσυ πλατεια Κολιατσου" και το βρισκεις
εχει παιξει κανενας μαζι της?γραφεις στο google "νανσυ πλατεια Κολιατσου" και το βρισκεις.
Xoreuw trans
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2022
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0

Kαλλιθέα Αμεσα 6976746187
Αγγελία καθαρά επαγγελματική. ΑΝΤΡΕΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΙ και μόνο για άμεσο ραντεβού σε δικό μου χώρο στη Καλλιθέα με άνεση χρόνου ΜΟΝΟ άντρες ενεργητικοί.6976746187 όχι απόρρητα όχι σταθερά

Ρε μούτρα ξέρει κανείς κάτι για αυτήν εδώ;
Προσπαθώ να την βρω αλλά τίποτα , μήπως έχει κανείς πρόσφατα επικοινωνήσει;
Με είχε κάνει add στο Facebook με όνομα Έλενα αλλά δεν την βρίσκω
Alternatechris
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Ομαδα καλησπερα! Πολλες καυλες να δοκιμασω trans για πρωτη φορα!! Το ξερω οτι το εχουν ξαναπει αρκετοι αλλα ψαχνω για αποκλειστικα ενεργητικος με την κοπελα θυληκη...οτι βοηθεια καλοδεχουμενη, οτι τρολαρισμα επισης 

Alternatechris
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
θα το ποσταρω και στο αλλο tread..Ομαδα καλησπερα! Πολλες καυλες να δοκιμασω trans για πρωτη φορα!! Το ξερω οτι το εχουν ξαναπει αρκετοι αλλα ψαχνω για αποκλειστικα ενεργητικος με την κοπελα θυληκη...οτι βοηθεια καλοδεχουμενη, οτι τρολαρισμα επισης![]()
Dsar263
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 101
- Like
- 21.614
- Πόντοι
- 19.386
afroditisupernova στο ινσταγκραμ....πανυψηλη ξανθια τρανσ με ατελιωτα ποδια σιλικονατα βυζια και σουπερ κωλαρακι....Ομαδα καλησπερα! Πολλες καυλες να δοκιμασω trans για πρωτη φορα!! Το ξερω οτι το εχουν ξαναπει αρκετοι αλλα ψαχνω για αποκλειστικα ενεργητικος με την κοπελα θυληκη...οτι βοηθεια καλοδεχουμενη, οτι τρολαρισμα επισης![]()
Alternatechris
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
okk....nope! πιο θυληκη αδελφεafroditisupernova στο ινσταγκραμ....πανυψηλη ξανθια τρανσ με ατελιωτα ποδια σιλικονατα βυζια και σουπερ κωλαρακι....
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.318
- Πόντοι
- 456
Την πήρα τηλέφωνο πριν λίγο να κανονίσω ραντεβού αύριο το μεσημεράκι. ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ μου απαντάει " και που να ξέρω εγώ αύριο μεσημέρι τι θα κάνω ρε καραγκιόζη" ...Έχει πάει κάποιος με αυτή ? Φαίνεται πολλά υποσχόμενη...
![]()
ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΤΡΑΝΣ ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
6970850052 Καλα προσοντα ενεργοπαθητικα ανωμαλα παιχνιδια 6970850052 Σεξυ καυλιαρα ανωμαλιαρα τρανς για αντρες με ενεργοπαθητικα γουστα καλα προσοντα καλεσε με Ραντεβού μόνο στο χώρο μουkanesex.com
Σημειώνω ότι ήμουν ευγενέστατος όπως πάντα,έχω κλείσει πολλές φορές ραντεβού την επόμενη μέρα και ποτέ καμμία δεν μου έχει μιλήσει με τόση αγένεια.
ΜΑΥΡΟ από εμένα πριν καν πάω. Άιντε με τις προβληματικές...
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.318
- Πόντοι
- 456
Εν τω μεταξύ πολλές έχουν κάτι τιμές 100 το μισάωρο κι 120 η ώρα ρε πάμε καλά...Να ήταν και σαν τη Bianca Hills πάει στο διάολο...
Tsulufas76
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Παιδες θελω τα φωτα σας. Ειμαι αρκετα καινουριος στο επαγγελμα. Η πρωτη μου φορα ηταν με την Bianca Hills και ημουν λαι παθητικος κι ενεργητικος. Τωρα λεω να δοκιμασω ξανα αλλα εχω μπερδευετει με τοσες επιλογες. Τι θα προτεινατε εσεις;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 7K