captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 14.625
- Πόντοι
- 3.506
Φίλη της δικιάς μου. Η δικιά μου είναι αυτή με το άσπρο μαγιώ στη πρώτη χθεσινή φωτό.Τρέλα!!!
Δικό σου;
Ορίστε και μερικές σημερινές.
Φίλη της δικιάς μου. Η δικιά μου είναι αυτή με το άσπρο μαγιώ στη πρώτη χθεσινή φωτό.Τρέλα!!!
Δικό σου;
Μας έχουν κάνει μουντζαχεντίν με τα κορδόνια και ορμάμε για πορνορεπορτάζ και όποια πάρει πρώτη ο φακός!Η νέα φουρνιά φωτογράφων εδω μέσα,κανει πολύ καλή δουλειά..
Και υπό αντίξοες συνθήκες (κουμούτσες κινητά,υποψιασμένα γκομενακια κλπ).
ΒΖ από ADMIRAL, keep on guys!![]()
ετσι μπραβο , εδω κατσε εσυ , μην τριγυρίζεις στα νηματα , εδω ειναι το φορτε σουΜήπως είναι καμμία από αυτές που μας διαβάζουν... κινητό βλέπω....
Μιλάμε απίστευτη φωτογραφία
Από τα ωραιότερα στο νημα
Υπερκαυλο! Τι έβαλε η καυλα!
Λεγε ρε μούτρο, τι συγγένεια έχεις με την τύπισσα?Δεν είναι καμμία γνωστή μου ...άσχετη είναι
ΒυζαρεςΦίλη της δικιάς μου. Η δικιά μου είναι αυτή με το άσπρο μαγιώ στη πρώτη χθεσινή φωτό.
![]()
![]()
![]()
Ρε τον μπασταρδο, τι γονίδια έχει, άμα είναι έτσι οι θειές του, φαντάσου πώς θα είναι οι ανιψιες...θεια του
Ωραίο βυζι!Φίλη της δικιάς μου. Η δικιά μου είναι αυτή με το άσπρο μαγιώ στη πρώτη χθεσινή φωτό.
![]()
![]()
![]()
Κάθε σχόλιο περιττό...Η κωλαρα!
Αν κάποιοι δεν ειχαμε συζυγους με τη κατασκοπευτικη ικανότητα πρακτόρων της ΣΤΑΖΙ , θα υπήρχε πολύ πιο πλούσιο υλικό στο siteΗ νέα φουρνιά φωτογράφων εδω μέσα,κανει πολύ καλή δουλειά..
Και υπό αντίξοες συνθήκες (κουμούτσες κινητά,υποψιασμένα γκομενακια κλπ).
ΒΖ από ADMIRAL, keep on guys!![]()
Ρε τον μπασταρδο, τι γονίδια έχει, άμα είναι έτσι οι θειές του, φαντάσου πώς θα είναι οι ανιψιες..........καλές είναι Χάχαχα