John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.052
- Πόντοι
- 746
Μπα και αυτος εχει φπα ποιος αγιος βασιλης , εγω δεν ζητησα ποτε δωρακι και εσυ αναγκες εχεις γλυκεια μουΔωρα κανει μονο ο άγιος βασίλης
τα χριστούγεννα !!!
Μπα και αυτος εχει φπα ποιος αγιος βασιλης , εγω δεν ζητησα ποτε δωρακι και εσυ αναγκες εχεις γλυκεια μουΔωρα κανει μονο ο άγιος βασίλης
τα χριστούγεννα !!!
Ελενα , ο αντρας των ονειρων σου σε καλει, εχει αναπτυχθει μια χημεια μεταξυ σαςΜπα και αυτος εχει φπα ποιος αγιος βασιλης , εγω δεν ζητησα ποτε δωρακι και εσυ αναγκες εχεις γλυκεια μου
Με ερωτευθηκε ???Ελενα , ο αντρας των ονειρων σου σε καλει, εχει αναπτυχθει μια χημεια μεταξυ σας
Αφου σου λεω , ανοιξε τα προσωπικα μηνυματα να γελασουμε λιγοΜε ερωτευθηκε ???
Γιατι κακό είναι να γίνει και αυτό;Με ερωτευθηκε ???
Αν την ερωτευτο μηστες θα την χασετε απο εδω, αλλα γενικα ειμαι πολυ δυσκολος χαρακτηρας για να ερθει μαζι μου η εν λογω κυρια, σαν πελατης μπωρει να βρεθω μαζι της αλλα ως εκει μηστεςΓιατι κακό είναι να γίνει και αυτό;
Σαφως και δεν ειναι κακο ...Γιατι κακό είναι να γίνει και αυτό;
Φατσεα , η Ελενα γραφει ποιηματα και γενικα ειναι της λογοτεχνιας,Αν την ερωτευτο μηστες θα την χασετε απο εδω, αλλα γενικα ειμαι πολυ δυσκολος χαρακτηρας για να ερθει μαζι μου η εν λογω κυρια, σαν πελατης μπωρει να βρεθω μαζι της αλλα ως εκει μηστες
Να εισαι καλα με εκανες και γελασα !!!Φατσεα , η Ελενα γραφει ποιηματα και γενικα ειναι της λογοτεχνιας,
Φτιαξε την ορθογραφια σου αλλιως δεν εχεις τυχη
Αν δε με ειχες μπλοκ στα μηνυματα να δεις τι θα γινοτανΝα εισαι καλα με εκανες και γελασα !!!
Χαχαχαχαχαχα
(Νταξει μην το μαλωνουμε
το παιδι)
Δεν έχω προβλήμα, είμαι καιρό εδώ μέσα μέλος, και μου το έχουν ανακοινώσει και άλλες φωρες γλυκειά μουΝα εισαι καλα με εκανες και γελασα !!!
Χαχαχαχαχαχα
(Νταξει μην το μαλωνουμε
το παιδι)
Καλησπερα κουκλαρα μαθητρια μου. Αυτο το "ΜΕΡΟΣ" μπορει να ειναι πολλα πραγματα.Μερικές φορές δεν μπορείς
να εξηγήσεις τι βρίσκεις
Σ' έναν άνθρωπο .....
Ίσως ειναι ο μοναδικός του
τρόπος να σε πηγαίνει
σ'ένα 《ΜΕΡΟΣ》που
Κανένας,άλλος δεν μπορεί.........❤
Καλησπερα δασκαλε !!Καλησπερα κουκλαρα μαθητρια μου. Αυτο το "ΜΕΡΟΣ" μπορει να ειναι πολλα πραγματα.
εαν αλειψη καποιος ανδρας την ευαισθητη περιοχη του με μελι και την προσφερει σε μια γυναικα ειναι και αυτο σα να την παει βολτα σε ζαχαροπλαστειο?Καλησπερα δασκαλε !!
Ενα ζαχαροπλαστειο π.χ..
Ειναι ενα ωραιο μερος να πας
μία γυναικα ......
Μια γυναικα σαν εσενα την πας πρωτα για φαγητο (με παγωτο επιδορπιο) και στη συνεχεια για ποτακι. Μια ομορφη βραδια γεματη τρελα.....και οπου βγει.Καλησπερα δασκαλε !!
Ενα ζαχαροπλαστειο π.χ..
Ειναι ενα ωραιο μερος να πας
μία γυναικα ......
Την παει βολτα στο ζαχαροπλαστειοεαν αλειψη καποιος ανδρας την ευαισθητη περιοχη του με μελι και την προσφερει σε μια γυναικα ειναι και αυτο σα να την παει βολτα σε ζαχαροπλαστειο?
...ηδονή γμτ μου, ηδονή! Θα ξεχασουμε και τα ελληνικα μου μεσα......Την παει βολτα στο ζαχαροπλαστειο
της υδονης ......