JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.953
- Πόντοι
- 3.446
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι στριγκαρα έβαλε η 2η!![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σαν την Χαλκιδική δεν έχει![]()
Τι πουτάνες είναι ρε πούστη μου; Ανοιξε τη μουναρα της η άλλη και το εδωσε στο πιατο. Μπράβο, όχι Μπράβο.
Είσαι η νουμερο 1 πορνη.
Καργγγγγγγγιόλες
Πιάσε τον κωλο σου μωρή καυλα με το κόκκινο. Πιας’τον!
Μεσ’την καυλα
Συμφωνώ με τον συνάδελφο παραπάνω ότι το έχεις πάει σε άλλο lvl. Σπάνια να δω μια Φωτο καριολας που να μη μου αρέσει!
Βλέπω υπάρχουν πολλά like στο μήνυμα που σημαίνει ότι πρέπει να ανεβάσω κάτι αντίστοιχο (με την πρώτη ευκαιρία)!νομιζα θα έσκυβε λίγο ή θα το κατέβαζε
Εεε ναι δεν μπορεί εκείνο το βίντεο να μην είχε συνέχειαΒλέπω υπάρχουν πολλά like στο μήνυμα που σημαίνει ότι πρέπει να ανεβάσω κάτι αντίστοιχο (με την πρώτη ευκαιρία)!
Όχι ρε φίλε, τι είπες τώρα ...
Ασε φιλε δε μας αφησε σε ησυχια. Ολη την ωρα σηκωνοταν,βουτουσε,τριγυρνουσε. Κινητη προκληση και καυλα...Όχι ρε φίλε, τι είπες τώρα ...
Πως έχει κάτσει έτσι; Θα την πονέσει η μεσούλα της ... Κρίμα είναι. Δεν πήγες να της το πεις;
Και ήταν μόνες; Εσύ; Εννοώ, θα μπορούσε να έχει συνέχεια η φάση;Ασε φιλε δε μας αφησε σε ησυχια. Ολη την ωρα σηκωνοταν,βουτουσε,τριγυρνουσε. Κινητη προκληση και καυλα...
Μονες ηταν. Εγω δεν ημουν!!!Και ήταν μόνες; Εσύ; Εννοώ, θα μπορούσε να έχει συνέχεια η φάση;
Κρίμα ...Μονες ηταν. Εγω δεν ημουν!!!
Έπρεπε να την ξανά προωθήσω αυτή τη φώτο. Ωραίος φίλε! Τζιζους!! Έτσι και δω αυτο στην παραλία να προσευχηθεί να υπάρχει κανα κατάρτι εκεί κοντά να με δέσουν!
Μπας και χρειάζεστε διευκρίνιση… Την φωτό την πόσταρα για αυτήν με το πορτοκαλί στριγκακι, οχι για αυτην με το μπλέ μαγιο…
Όρθιο χιλιόμετρο και καυλιαρικο πολύ!
Στα όρθια πρέπει να είναι δυναμίτης!