είσαι ψεύτης,η έρικα σε ξενοδοχείο πάει μόνο με γνωστούς,έχεις διαβάσε άλλα post
Εντάξει. Έτσι το θέλετε;
Το συμβάν έγινε πέρυσι άνοιξη ή πρόπερσι. Δε θυμάμαι καν διότι έχω βρεθεί μαζί της τεσσερις φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Στην σουίτα Πριαμος, στο 406, αν δεν με απατά η μνήμη μου πάλι, με το γωνιακό τζακούζι. Μείναμε οκτώ ώρες, φάγαμε πίτσες, ηπιαμε κρασί και τον έβαλε ακάποτα μέσα της βασανιστικά αργά με δίκη της προτροπή και μας άρεσε και τους δυο. Απλά πράγματα. Με το αμάξι της πήγαμε, από Καλλιθέα. Φόρουσε ένα άσπρο φορεμα.
Όσον αφορά τα προσωπικά της, τα ξέρω όλα διότι την επόμενη φορά που βρεθήκαμε στην Θεσσαλονίκη, στην Αριστοτελους, στο στενό με παραλία, που ήθελε κωδικό στην είσοδο, ήμουν χάλια ψυχολογικά και καταλήξαμε να λέμε τα πάντα. Και φυσικά δε θα τα διαβάσετε εδώ διότι είναι πολύ προσωπικά και λυπητερά (σκατα στον τάφο του καρατετζή που γέλασε ενώ του είπα δυο λέξεις κλειδί σε πμ). Είστε τόσο καθυστερημένα που θέλω να σας πλακώσω στις φάπες όλες σας, διότι ο μόνος λόγος που με αποκαλέσατε ψεύτη (ενώ ξέρουμε όλοι ότι λέω αλήθεια) ήταν για να με κάνετε να την εκθέσω δημόσια με πιο προσωπικά γεγονότα. Εκτός αυτού, είστε πολλές οι σκιες που προσπαθήσατε να μπείτε αλλά δεν τα καταφέρατε, και τώρα έχετε τρελαθεί τελείως που ένα βατραχάκι από τη Θεσσαλονίκη τα κατάφερε και μάλιστα χωρίς καν να προσπαθήσει.
Για τελευταία φορά... αφήστε το. Με κουράσατε παρά πολύ. Το κάναμε, μας άρεσε, περάσαμε καλά, αυτή μεγάλωσε, εγώ δεν ασχολούμαι με αυταρχικά πλέον, τέλος. Οποιαδήποτε μαλακια επαναλάβετε από δω και πέρα θα την διαβάσετε μόνοι σας.